Ἡ ἐλευθερία τῆς γνώμης εἶναι ἐπιτρεπτὴ ἀρκεῖ νὰ ΜΗ θίγῃ τὸν σιωνισμό!!!

Je sui Charlie…my ass, που θα συμπλήρωνε ένας Αμερικανός.
Κολλάς δύο ονόματα στο Facebook και πας φυλακή,  στην χώρα που διαδήλωσε για το δικαίωμα των σιωνιστών να βάζουν στον πισινό θρησκευτικών προσώπων ό,τι γουστάρουν.
Γιατί μόνο αυτό ήθελαν να επιτύχουν.

Αν κάποιος είναι ήδη στοχοποιημένος τον …περιμένουν στην γωνία.
Θα κουνήσει το χέρι  και …συλλαμβάνεται για …αντισημιτισμό!!!
Θα κάνει ένα λογοπαίγνιο και θα κατηγορηθεί για …εγκωμιασμό της τρομοκρατίας!
Από ποιους;
Μα από αυτούς που χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν κι εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες-αποκεφαλιστές, από αυτούς που άδειασαν χιλιάδες τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου σε αμάχους πληθυσμούς; από αυτούς που απέκλειαν την πρόσβαση στα τρόφιμα και τα φάρμακα σε ολόκληρες χώρες, προκαλώντας των θάνατο εκατομμυρίων παιδιών.

Κι όμως το σύστημα έκανε μία ακόμα επίδειξη ισχύος, καταφέρνοντας να κατεβάσει στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που …«πείστηκαν» (;;;) ότι έχουν τους ΙΔΙΟΥΣ εχθρούς και τις ΙΔΙΕΣ ανησυχίες, με ψυχωτικούς δολοφόνους όπως ο Νετανιάχου.
Αυτοί που θα υπερασπιστούν το σύστημα είναι εκατομμύρια, βρίσκονται ανάμεσά μας και θα μας επιτεθούν κυρίως λόγω βλακείας κι όχι από συμφέρον.
Το σύστημα ξέρει να χρησιμοποιεί τους εχθρούς των εχθρών του και καθαρίζει την «μπουγάδα» με …εμφυλίους, που ξεκινούν με κάποια (δική του) προβοκάτσια.

Ένας ισπανο-ελβετός που δεν γεννήθηκε στην Γαλλία κατάφερε να γίνει Δήμαρχος, Υπουργός Εσωτερικών και τώρα Πρωθυπουργός της Γαλλίας,  με βασικό …προσόν το ό,τι υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα του Ισραήλ.
Αυτοί αποφασίζουν ποιους θα εκλέξει «αυθόρμητα» ο λαός.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Ἡ ἐλευθερία τῆς γνώμης εἶναι ἐπιτρεπτὴ ἀρκεῖ νὰ ΜΗ θίγῃ τὸν σιωνισμό!!!

  1. απο καιρό θέλω να στο ρωτήσω ρε Φιλονόη σου την πέφτουν οι εξω απο δώ όταν τους θίγεις; Φυσικά αν το θεωρείς προσωπικό δεν απαιτείται απάντησις
    Gio’

Leave a Reply