Ὁ …«ἰμπεριαλισμός» τῆς Ἑλλάδος ἀπαγορεύει στά Σκόπια τό ὄνομα Μακεδονία;

Το εικονιζόμενο οκτάϊντσο βλήμα  υπεστήριξε ότι το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας έχει σχέση με τον …ιμπεριαλισμό της Ελλάδας και τα συμφέροντα των καπιταλιστών της Ελλάδας στα Σκόπια.
Ακριβώς δηλαδή τα ίδια που διαβάζει κάποιος στον ΙΟ της Μοσάντ.

Κι όμως αυτό το βλήμα, που ηδονίζεται με το να προκαλεί τον εμετό όλης της Ελλάδας,. χρυσοπληρώνεται με το δικό μας αίμα.
Οι επικυρίαρχοι καταφέρνουν να φορτώνουν στις δικές μας πλάτες τους πράκτορες ξένων συμφερόντων. 

Πολλά τα μηδενικά που γίνονται πρωτοσέλιδο κάθε φορά που αμολούν τις άθλιες πρακτορίστικες και προβοκατόρικες πορδές τους ,από τη στοματική τους κοιλότητα …ενδεικτικό της διατροφής τους.

Με 1.500.000 ανέργους κι 6000 αυτοκτονίες, διασωληνωμένοι για πάντα με τους σιωνιστές τοκογλύφους, η συγκεκριμένη …«κυρία» με Π κεφαλαίο, ..«μάχεται» κατά της ιμπεριαλιστικής δυνάμεως των Ελλήνων, που από τον πολύ ιμπεριαλισμό, …πηδούν από τα μπαλκόνια.

Δεν επεμβαίνει ούτε η Δίωξη Ναρκωτικών, ούτε κάποιος Ψυχίατρος…
Ούτε φυσικά αίρουν τραπεζικό και τηλεφωνικό απόρρητο για να εξηγηθεί το μυστήριο της μπουρδολογίας που εκφέρει, με κάθε ευκαιρία, η ακριβοπληρωμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της …«επαναστάσεω»!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply