Ἔρχεται ἡ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ τῆς δημοκρατίας!!!

Είναι όλοι τους ολιγαρχικοί και λατρεύουν τα πυραμιδικά μοναρχικά σχήματα εξουσίας.
Όσο εντείνεται η επίθεση στους πολίτες, τόσο πιο αναγκαίο γίνεται να ελαχιστοποιηθεί η εκπροσώπησή τους στην εξουσία.

Ο λαός θέλει να καταργήσει τους εκπροσώπους και να αποφασίζει αυτοπροσώπως για την τύχη του, αλλά οι …«δημοκράτες» καταργούν ακόμα κι αυτή την υποτυπώδη εκπροσώπηση των ψηφοφόρων, ώστε μόλις 5-10 πράκτορες, πάντα ξένων συμφερόντων, να δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς να εμποδίζονται από κάποιον.

Σκοπός τους να απεμπλακεί η διοίκηση του κράτους από τις δημοκρατικές διαδικασίες και να ορίζουν Υπουργούς μη πολιτικά πρόσωπα οι ίδιες οι τράπεζες, όπως στην Ουκρανία.

 

H λέξη «επιτέλους» στις πρώτες γραμμές του άρθρου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται περί …«λαϊκού αιτήματος», που το σύστημα δεν ικανοποιούσε.
Να μην ξεχνάμε ότι σχεδιάζουν από καιρό και την μείωση των βουλευτών, ώστε να χρειάζονται ακόμα λιγότερα χρήματα για να εξαγορασθούν ή να εκβιασθούν.
Εννοείται πάντα για το …καλό μας κι όχι γιατί τους βολεύει περισσότερο να γίνουν μία μικρή ευέλικτη συμμορία.

Σίγμα

Υ.Γ. Σαφώς και σε μία πραγματική δημοκρατία, με πραγματική δικαιοσύνη και με πραγματικές θέσεις υπέρ του λαού, δεν θα χρειάζονταν τόσους βουλευτές και τόσα μεγάλα κυβερνητικά σχήματα. Όμως ΔΕΝ συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω και ΔΕΝ πρόκειται να κάνουν κάτι για το καλό μας. Απλώς, όπως πάντα, η προπαγάνδα τους στοχεύει στο να μας αποκοιμίσει, για να περάσουν νέα συνταγματικές ρυθμίσεις, τέτοιες, που θα εξυπηρετούν τους γνωστούς …«περιουσίους» τοκογλύφους!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἔρχεται ἡ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΣ τῆς δημοκρατίας!!!

Leave a Reply