Βουλευτικὸ σκουπιδαριό…

Οι βουλευτές στην Ελλάδα είναι κατά πλειοψηφία …ναρκομανείς, κλεπτομανείς, ψυχωτικοί, αλκοολικοί, διαστροφικοί, παιδεραστές, ανισόρροποι, καθυστερημένοι και φυσικά προδότες και υπηρέτριες των ξένων συμφερόντων.
Σε καμμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν τον μέσο φορολογούμενο πολίτη και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν μία μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλο αυτό το σκουπιδαριό της Βουλής είναι το αποτέλεσμα πολύ καλά μελετημένης και μακροχρόνιας δράσεως των ξένων, προκειμένου να μαγειρεύουν τα πάντα όπως τους βολεύει.
Ανθρώπινα σκουπίδια, με τόσες αδυναμίες, που μπορούν να εκβιαστούν ανά πάσα στιγμή και θα έπρεπε αυτομάτως να απομακρύνονται από την Βουλή, εάν αυτή ήταν προορισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντα των πολιτών.

Δεν μπορεί όλο αυτό το σκουπιδαριό να ψηφίζει μνημόνια 1000 σελίδων, να δεσμεύει οικονομικά τις επόμενες δέκα γενεές Ελλήνων και να αποφασίζει για την διανομή των ματωμένων δισεκατομμυρίων, από φόρους που μας αρπάζει η Εφορία.
Απλά δεν μπορεί…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Βουλευτικὸ σκουπιδαριό…

Leave a Reply