Ὁ νέος …«λεφτὰ ὑπάρχουν»!!!

 

Εντάξει.. πάει.. το χάσαμε..
Παραθέτω τα δέκα μέτρα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ πώς θα πάρει εφόσον και αν βγεί κυβέρνηση.

  1. Δέκα μόνο υπουργεία και κατάργηση των πολυάριθμων κυβερνητικών οργάνων…. (το είπε και ο Καραμανλής αυτό και ξέρουμε τι έγινε.. αυξήθηκαν)
  2. Κατάργηση του θεσμού της διαθεσιμότητας … (θα τους απολύσει ή θα τους προσλάβει;)
  3. Επαναπρόσληψη των «αντισυνταγματικά» απολυμένων …(λεφτά για να πληρώνονται που θα βρεθούν;.. γιατί ήδη οι πολίτες δεν έχουν άλλα να δώσουν για τους υπάρχοντες)
  4. Αναστολή των πλειστηριασμών Α’ κατοικίας (χαχαχα… στην Μέρκελ και Σόιμπλε το είπες;)
  5. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ …(στο μόνο που συμφωνώ καθώς είναι ενας ηλίθιος νόμος κατοχής και οχι περιουσιακός. Παρόλα αυτά τα έσοδα θα πρέπει να αντισταθμιστούν. Αυτό πώς θα γίνει;)
  6. Επαναφορά του κατωτάτου μισθού στα 751 ευρώ .. (λεφτόδεντρα πάλι)
  7. Θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ .. (ναι.. καλό δεν λέω… αλλά πώς θα βρείς χρήματα πάλι είναι το θέμα να καλύψεις το κενό)
  8. Παροχή 13ης συντάξεως σε χαμηλοσυνταξιούχους ..(ποιοί είναι οι χαμηλοσυνταξιούχοι;.. γιατί από όσο γνωρίζω.. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ! … Αλήθεια λεφτά που θα βρεθούν;)
  9. Δωρεάν ρεύμα και κουπόνια σιτίσεως για 300.000 νοικοκυριά … (στην περιφέρεια Αττικής ακόμα γελούν όταν το είπε η Δούρου, καθώς ακόμα και μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει πώς ακριβώς θα βγεί αυτό το κονδύλι, ενώ το «κουπόνι» είναι της τάξεως των ελαχίστων ευρώ ανά μήνα… μάλιστα)
  10. Όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα διεκδικήσει μια αποφασιστική και ειλικρινή διαπραγμάτευση με κόκκινη γραμμή το συμφέρον του λαού αλλά και την διαγραφή του μεγαλυτέρου μέρους του χρέους, ώστε η χώρα να μπει σε ανάπτυξη. 

Γενικά σε όσους με ρωτούν γιατί τα βάζω με τον ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση είναι πώς είναι το ίδιο καταστροφικά όσα λέει με εκείνο το θρυλικό «ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ» από τον άλλον που κατέστρεψε την Ελλάδα το 1981, με τον άκρατο λαϊκισμό και τον λαμογισμό, που έφερε στην χώρα.

Ἀλέξανδρος Νίκλαν

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ νέος …«λεφτὰ ὑπάρχουν»!!!

Leave a Reply