Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!

Έπιασαν δουλειά οι πράκτορες (των ξένων) του ΣΥΡΙΖΑ.Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!4

Καταγγέλει, μέσω τηλεοράσεως, ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟΝ Ελληνικές επιχειρήσεις…
Τ
ο ΠΛΑΙΣΙΟ, το PUBLIC και το JUMBO για το γεγονός ότι …επέζησαν και διετήρησαν την κερδοφορία τους, πληρώνοντας δήθεν 300 ευρώ στους εργαζoμένους.

Για τον ΟΠΑΠ, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ, την ΕΥΔΑΠ, την ΔΕΗ που λεηλατούν οι σιωνιστές σπόνσορες του Τσίπρα, δεν ακούγεται κουβέντα.
Ούτε για τα μεροκάματα που πληρώνουν οι εφοπλιστές-καναλάρχες κι εκδότες δεν ανησύχησαν ποτέ, διότι μαζί με τους εφοπλιστές σχεδίασαν την «επανάσταση».

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του ΠΑΜΕ εναντίον Ελληνικών επιχειρήσεων, τώρα θα αναλάβουν οι Συριζαίοι να τις αποτελειώσουν και να ξεπουληθούν στους ξένους χορηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του Ποταμιού, πάντα με στοχευμένες παρεμβάσεις.

Σίγμα

«ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

ΤΑ ΝΕΑ: Να μας πει ο Τσίπρας, τον χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος ή όχι;Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!2

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
Μετά την επίθεση εκ μέρους του ιστότοπου Left που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και θύμιζε χθες (με φωτογραφίες) ότι κάποτε έκαιγαν ΤΑ ΝΕΑ, η εφημερίδα επανέρχεται σήμερα και ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για ενδεχόμενη σχέση του με τον Αμερικανό επενδυτή Τζορτζ Σόρος.

Γράφει σήμερα (27.2.13) ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ:

«΄Έχει περάσει μισή εβδομάδα από την ημέρα που αναδημοσίευσα σε αυτήν εδώ την στήλη τις αναφορές από το έγκυρο γερμανικό εβδομαδιαίο οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche» ότι ο περίεργος, βαθύπλουτος, κεφαλαιοκράτης Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε την εκδήλωση στο Κολούμπια, όπου μίλησε πριν από περίπου ένα μήνα το αριστερό αγόρι Αλέξης (και οι δύο στην μεγάλη φωτογραφία). Το ρεπορτάζ, του οποίου αναδημοσίευσα αυτούσιο απόσπασμα, ισχυριζόταν επίσης ότι ο Σόρος «είναι σπόνσορας του Τσίπρα». Διeτύπωσα αρκετές επιφυλάξεις – πώς να δεχuώ, ας πούμε, αυτό τον ισχυρισμό, ο οποίος συνοδευόταν από την ακραία άποψη ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί τον Τσίπρα για να τιμωρήσει τηn Γερμανία; Και περίμενα μια απάντηση.Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!4

Μια διάψευση. Ένα σχόλιο. Κάτι, τέλος πάντων, από την Κουμουνδούρου. Δυστυχώς, η σιωπή τους προς απάντησή μου. (Επισήμως. Διότι ανεπισήμως ανέθεσαν σε κάποιον κουκουλοφόρο του Διαδικτύου, από αυτούς που συντηρούν για ευνοήτους λόγους, να βάλει και πάλι την λάσπη στον ανεμιστήρα, όπως κάνουν παγίως – κόλπα του Γκέμπελς στις ημέρες μας…) Η λογική τους είναι προφανώς ότι «εντάξει μωρέ, θα ξεχαστεί».

Είναι μια άποψη και αυτή, αλλά το θέμα είναι σοβαρό και απαιτεί μια απάντηση. Τώρα. Ο Τσίπρας είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, πολιτειακός θεσμός ως εκ της θέσεώς του, και δεν μπορεί να διατυπώνονται τέτοιες βαριές κατηγορίες και εκείνος να σφυρίζει κλέφτικα. Στο κάτω κάτω, δεν κάνει τον σταυροφόρο της διαφάνειας; Τον κάνει. Ας το αποδείξει κιόλας… Το λέω αυτό, διότι ο μπαρμπα-Σόρος χρόνια τώρα επιχειρεί να βάλει πόδι στην χώρα. Κάτι οι επιλεκτικές συγγένειες με τους Σκοπιανούς, κάτι η ακόρεστη δίψα του για την κονόμα, όλο αναζητεί τρόπους και μέχρι τώρα, έτρωγε πόρτα. Θα αλλάξει κάτι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα; Να μας το πουν να το ξέρουμε…»

Εγραφε χθες το Left.gr:

«Τελικά, πρέπει να το έχεις μέσα σου. Να υπάρχει σχετική καταγραφή στο DNA σου. Δεν εξηγείται διαφορετικά όλη αυτή η ιστορική πορεία σου. Δίνεις, όμως, «στίγμα» με κωλοτούμπες; Ναι, αν η ιστορία σου έχει καταγράψει ότι δεν υπηρετείς την διαφθορά, αλλά είσαι η διαφθορά. Είναι το στίγμα που σε ακολουθεί συνεχώς…

Το καλοκαίρι του 1965 διαδηλωτές έκαιγαν την εφημερίδα «Τα Νέα». Είχε «αδειάσει» τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον επονομαζόμενο και «γέρο της Δημοκρατίας», και στήριζε την κυβέρνηση Νόβα που στήριζε το παλάτι. Λίγο αργότερα, αρχές της μεταπολιτεύσεως, η έγκυρη εφημερίδα πούλαγε το «θαυματουργό» νερό του Καματερού ως σωτηρία κατά του καρκίνου. Το πιο φοβερό είναι ότι εξαιτίας της 18 παιδιά με λευχαιμία σταμάτησαν την κλασική θεραπεία και έπαιρναν μόνο νερό του Καματερού, με τραγικά αποτελέσματα. Μέχρι και μπιτόνια με νερό από το Καματερό κουβάλαγαν οι σμπίροι της διευθύνσεως, έγκριτοι δημοσιογράφοι, για να «σώσουν τους πολίτες»…

Η συνέχεια γνωστή. Δημιούργησε μια ολόκληρη «πολιτιστική βιοτεχνία», με κριό το Μέγαρο Μουσικής και προωθούσε βιβλία και κασέτες σε σχολεία και ιδρύματα – με το αζημίωτο.

Στην συνέχεια, δίνοντας ισχυρό στίγμα της πορείας της, στήριξε τον Ανδρέα, τον Κώστα, τον Γιώργο, τον Βαγγέλη, ενώ έπαιζε και με τον Γιάννη, τον Ανδρέα, τον Απόστολο, κ.λπ. Πάντα ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος…

Με το μνημόνιο ήταν σαφής η στάση που θα κρατούσε: να σώσει την χώρα! Στήριξε, λοιπόν, τον Τόμσον, και τον Τράα, καθώς και όλα τα καλόπαιδα του ΔΝΤ, της ΕΕ και του Βερολίνου. Ο Σόιμπλε έγινε εικόνισμα, η Μέρκελ μοναστήρι.

Δεν τους βγαίνει, όμως, το παιχνίδι. Οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται οι εγκέφαλοι της Μιχαλακοπούλου. Και το έδειξαν στις εκλογές, το δείχνουν καθημερινά στους δρόμους. Μοναδικός κίνδυνος λοιπόν υποδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά. Και άρχισαν την γνωστή δουλειά τους. Λάσπη, ψέμματα, αυθαίρετα συμπεράσματα. Άλλωστε, είναι γνωστοί προμηθευτές / στήριγμα της εκάστοτε εξουσίας.

Μακρύ χέρι βρήκαν εύκολα. Όλο και κάποιος δημοσιογράφος θέλει να γίνει «πρώτος στα γρόσια και στα γράμματα»- παλιά παροιμία της περιοχής των Ιωαννίνων.

Υ.Γ. Προς Γ. Παπαχρήστο. Εξαιρετική η αρθρογραφία σας στα «Νέα» σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα. Ειδικά το ρεπορτάζ ότι την ομιλία του -όπως και των άλλων, βέβαια, ομιλητών- στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια την συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ. Σας ενημερώνουμε -συναδελφική αλληλεγγύη- ότι δύο νερά και ένα καφέ (γαλλικό) που ήπιε βερεσέ ο Αλ. Τσίπρας, τα πληρώσαμε αμέσως με την δημοσίευση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ σας.

Στο site της εφημερίδας σας αναγνώστης σάς παρακινεί να ψάξετε την αλήθεια «αν θεωρείτε τον εαυτό σας σοβαρό δημοσιογράφο», γιατί ο κύριος οργανωτής της εκδηλώσεως ήταν ο «Φοιτητικός συνασπισμός για τα δικαιώματα των εργατών». Θα το ψάξετε;…

Στην φωτογραφία: Πολίτες καίνε τις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Αθηναϊκή». Διαμαρτύρονται γιατί οι συγκεκριμένες εφημερίδες εγκατέλειψαν την Ενωση Κέντρου του Γ. Παπανδρέου, ενώ υπήρξαν και φήμες ότι μετά τον Γεώργιο Αθανασιάδη -Νόβα θα στήριζαν και την λύση Στεφανοπούλου» καταλήγει το Left.gr.

Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!3

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Οἱ πράκτορες τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ἔρχονται γιὰ νὰ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ τὶς τελευταίες ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!

Leave a Reply