Νέα προσπάθεια ἐξαγορᾶς (ὑφαρπαγῆς) τῆς ψήφου τῶν ἐνστόλων!

Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές το καθεστώς της Βουλής ανακοινώνει ότι οι ένστολοι θα πάρουν έξτρα χρήματα για να μην ψηφίσουν …«λάθος» και χαλάσουν την …«επαναστατική» σούπα που μαγειρεύουν οι τραπεζίτες με τόση μαεστρία.

Όλες οι κυβερνήσεις, με τα δικά μας λεφτά, εξαγοράζουν την ψήφο των Δημοσίων Υπαλλήλων, κι έτσι έχουν εξασφαλισμένα σημαντικά ποσοστά ως βάση, που τα μικρά κόμματα δεν έχουν καμμία δυνατότητα να ξεπεράσουν, ώστε να συναγωνιστούν ισότιμα με την κυβερνητική μαφία.

Η ίδια κυβερνητική μαφία, που αποφασίζει ποιός θα γίνει δικαστής και ποιός εισαγγελέας, έχει εξασφαλίσει και συνεργούς στην …«ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, που …«ευαισθητοποιούνται» υπέρμετρα όταν κινδυνεύει να χαλάσει η …σούπα των τραπεζιτών.

«Η Σ.Κ.Α.Υ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, βάσει του άρθρου 86 του ν. 4307/2014 που άλλαξε το μισθολόγιό μας, λόγω της αποφάσεως του ΣτΕ, και της σχετικής από 11/12/2014 Εγκυκλίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επέρχονται με την μισθοδοσία μας την 27/1/2015, οι εξής (θετικές και δίκαιες) αλλαγές:

α) Σε όλους μας θα υπάρχει η πρώτη από τις συνολικά 36 μηνιαίες ισόποσες δόσεις για τις αυξήσεις στους Βασικούς μισθούς (και χρονοεπίδομα), καθώς και στα επιδόματα ειδικής απασχολήσεως, εξομαλύνσεως, ειδικών συνθηκών, επιτελικής ευθύνης, διοικήσεως (για όσους το λαμβάνουν) και του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινά), ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012. (Εάν το αναδρομικό ποσό δεν ξεπερνάει τα 250 ευρώ, τότε αυτά καταβάλλονται εφάπαξ).

β) Σε ένστολα ζευγάρια με τέκνα (δηλαδή για ζευγάρια που και οι δύο σύζυγοι είναι εργαζόμενοι στα Σ.Α και στις Ε.Δ. με τέκνα), θα αρθεί η αδικία που ίσχυε για την σύζυγο με το μειωμένο επίδομα εξομαλύνσεως και έτσι και οι δύο θα λαμβάνουν μηνιαίως 212,94 ευρώ, αντί 159,86 ευρώ που στο παρελθόν είχε η σύζυγος (πριν ήταν 200 και 150 ευρώ αντίστοιχα). ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΕΓΓΑΜΕΣ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΣΥΖΥΓΟ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΟΣΟ ΙΣΟ ΜΕ: 30 μήνες (Αυγ. 2012 έως Ιαν. 2015) Χ (212,94 – 159,86 emoticon smile 53,08 = 1.592,40 ευρώ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ – ΜΕΙΚΤΑ. Έτσι λόγω των διαφόρων κρατήσεων (περίπου 35 με 40% των μεικτών αποδοχών μας), εφορίας, εισφορών αλληλεγγύης, ασφαλιστικά ταμεία, κράτηση για σύνταξη, υγειονομική περίθαλψη κλπ, το ποσό των 1592,40 ανέρχεται-μειώνεται σε 880 περίπου ευρώ καθαρά, το οποίο ήδη υπάρχει στην μισθοδοσία, που θα καταβληθεί σε 10 ημέρες, σύμφωνα με ενημέρωση από την αρμόδια Υπηρεσία του ΑΕΑ.

γ) Για οποιουσδήποτε εγγάμους ή διαζευγμένους ή σε διάσταση ή σε χηρεία ή αγάμους, οι οποίοι έχουν τέκνα που τους αναγνωρίζονται ως προστατευόμενα μέλη (έχουν την επιμέλεια τέκνου δηλαδή), το επίδομα εξομαλύνσεως θα ανέρχεται σε 212,94 ευρώ και θα εφαρμοστεί ό,τι αναφέρουμε στην ανωτέρω δεύτερη παράγραφό μας.

Τι διαφορά θα δούμε στον μισθό μας σε λίγες ημέρες;

Υ.Γ. Ναι, είναι απόφαση του ΣτΕ η επαναφορά του μισθολογίου στους αστυνομικούς…
Όμως είναι από αυτές τις αποφάσεις που δεν βγήκαν ποτέ γι΄ άλλες κατηγορίες υπαλλήλων, που επίσης είδαν μειώσεις των μισθών τους  επειδή δεν ψήφισαν …Χ.Α

Παρὰ τὴν …«ἐξαγορά», πάλι Χρυσῆ Αὐγὴ ψήφισαν οἱ ἀστυνομικοί.

Δεν δίνουν λεφτά χωρίς συμφέρον!!!
Δεν είμαι κατά της επαναφοράς των μισθών…
Είμαι κατά της επιλεκτικής …«δικαιοσυνης» του ΣτΕ.

Και φυσικά δεν ήταν …λάθος εντύπωση, για το εάν οι αστυνομικοί ψήφισαν, ή όχι, Χ.Α.
Μέτρησαν τα τμήματα που ψηφίζουν…
Απλά τώρα έδωσαν χονδρά χρήματα στους συνδικαλιστές για να συνεργαστούν αρμονικά με τους …«αριστερούς» κυβερνήτες της χώρας.
Τώρα θα τους βγάλουν και …κομμουνιστές, για να μην απορήσουμε που θα παίρνουν εντολές να βαρούν τους διαδηλωτές με …«αριστερές» μεθόδους!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Νέα προσπάθεια ἐξαγορᾶς (ὑφαρπαγῆς) τῆς ψήφου τῶν ἐνστόλων!

Leave a Reply