Γιατί μᾶς …«ἔπρηξαν» μέ τήν ἀπελευθέρωση τῶν φαρμακείων;

 

Καταλάβατε τώρα γιατί μᾶς τά εἶχαν πρήξει μέ τήν …«ἀπελευθέρωση» τῶν φαρμακείων, ὥστε νά ἔχει δικά του τά σημεῖα διανομῆς τό μεγαλοφαρμακευτικό καρτέλ;

 «…Και έρχεται σήμερα η κυβέρνηση να εκβιάζει με εξαφάνιση των φαρμάκων, αντί να απολογείται που δεν θωράκισε την αυτάρκεια της χώρας….»

Φρούριον

Η συμμορία του μνημονιου αποκαλύπτεται: Το σχέδιο καταστροφής της ντόπιας φαρμακοβιομηχανίας και τα βρώμικα γενόσημα.

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ
ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ, ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
Το τρομοκρατικό σποτ που πλημμύρισε της οθόνες μας, είχε ως κύριο επιχείρημα την έλλειψη φαρμάκων, σε περίπτωση «που βγούμε απο το μνημονιο». Εδω αποκαλύπτεται η πιο πρόστυχη, απάνθρωπη μεθοδευση που χρησιμοποιεί το ΔΝΤ όπου και αν επεμβαίνει. Την εισαγωγή των βρώμικων γενόσημων συγκεκριμένης πολυεθνικής, όχι μόνο για τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει, αλλά κυρίως για να καταστήσει την χώρα – όμηρο στον πλέον ευαίσθητο τομέα: Την υγεία των πολιτών.

Το σενάριο είναι ταυτόσημο με αυτό της Αργεντινής του Μένεμ. Μέσα σε δύο χρόνια, η τοπική φαρμακοβιομηχανία εξοντώθηκε από την μεθοδευμένη εισβολή ανώνυμων και επικίνδυνων γενοσήμων που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αγόραζαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αποτέλεσμα; Το ΔΝΤ έριξε την αυτάρκεια της χώρας σε φάρμακα, στο 18%!

Όταν επήλθε η ρήξη με το ΔΝΤ, τα φάρμακα ήταν ο κύρος εκβιασμός μετά τις καταθέσεις. Η τοπική φαρμακοβιομηχανια είχε καταστραφεί και η πολυεθνική που θησαύρισε, εξαφάνισε τα φάρμακα μέσα σε μια νύκτα για να πιέσει τον ηρωϊκό λαό, να γονατίσει.

Οι επόμενες, πατριωτικές κυβερνήσεις της Αργεντινής, έκαναν την αυτάρκεια του φαρμάκου, εθνική πολιτική. Με αποτέλεσμα σήμερα, η αυτάρκεια φαρμάκου να φτάσει το 60%! Έτσι, στον πρόσφατο εκβιασμό, ουδείς μπορούσε να εκβιάσει με την υγεία του λαού και η Αργεντινή κράτησε.

Και η Ελλάδα; Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε το ίδιο, ολέθριο σχέδιο: Επιβολή των βρώμικων γενοσήμων και ανηλεής πόλεμος στην Ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Σκανδαλώδη μέτρα με πρόσχημα την μείωση της δαπάνης, που βέβαια δεν υφίσταται, αφού οι ασφαλισμένοι εκβιάζονται και πληρώνουν. Ενώ η δήθεν εξοικονόμηση είναι στην

πραγματικότητα οικονομική καταστροφή, αφού κάθε ευρώ ενισχύει τα σκλαβοπάζαρα του Μπανγκλαντές και του Πακιστάν, χωρίς να αφήνει στην Ελλάδα ούτε φορολογικό όφελος! Αντίθετα, εξασφαλίζει θέσεις (δουλείας) και ανάπτυξη για άλλους.
Και έρχεται σημερα η κυβερνηση να εκβιάζει με εξαφάνιση των φαρμάκων, αντί να απολογείται που δεν θωράκισε την αυτάρκεια της χώρας. Ομολογεί δηλαδή, ότι οι πολυεθνικές ανωνύμων γενοσήμων, που θησαύρισαν στη σάρκα του Έλληνα, θα αδειάσουν τα ράφια την επόμενη μέρα!
Εννοείται ότι η καταστροφή της υγείας από την συμμορία του μνημονίου, πρέπει να είναι αντικείμενο εξεταστικής για να αποδοθούν ευθύνες.

Όσο για την απειλή;

Δυστυχώς για τους τρομοκράτες, η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία μπορεί να μάτωσε, αλλά δεν λύγισε. Διότι βρέθηκαν ευπατρίδες, όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ, που αντί να τα μαζέψουν και να φύγουν ή να πουλήσουν, στάθηκαν όρθιοι την πιο κρίσιμη στιγμή. Είναι η Εθνική Αστική Τάξη που πάντα θωράκιζε τους λαούς στις επιβουλές της υπερεθνικής ελιτ. Είναι αυτή η αστική τάξη που πρωτοστάτησε στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες με θυσίες και έμεινε στην ιστορία αφήνοντας δεκάδες εθνικούς ευεργέτες.

Σε αυτή την εθνική αστική τάξη, σε όλους τους τομείς πρέπει να επενδύσει η επόμενη κυβέρνηση για να ξανακτίσει την πατρίδα. Και να διαγράψει τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες που συνεργάστηκαν με την συμμορία της καταστροφής, καταληστεύοντας τον εθνικό πλούτο.

ὀλυμπία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply