Παγκόσμια συκοφαντικὴ ἐπίθεσις κατὰ τοῦ Ἰράν!

Η Σιωνιστική προπαγάνδα κατά του ΙΡΑΝ, που εντείνεται από δράσεις πρακτόρων κι εδώ στην Ελλάδα, δημιουργεί μία στρεβλή και ψευδή εντύπωση για την χώρα, όπου η ζωή δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που θέλουν να μας περάσουν.
Στο ΙΡΑΝ εφαρμόζονται κανονικότατα ΟΛΕΣ οι γνωστές απάνθρωπες κυρώσεις του ΟΗΕ και όλων των χωρών που υπηρετούν το Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.   Η διάχυση των παρακάτω φωτογραφιών θέλει να δείξει στον κόσμο ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις και μάλιστα αποτελεσματικά. Δεν φαίνεται να στερούνται της Δυτικής Πολυτέλειας παρά το εμπάργκο. Βγαίνουν κανονικά με τα πρόσωπά τους, αποδεικνύοντας ότι δεν κινδυνεύουν από κανέναν … Ιμάμη.
Και ξέρετε τι σημαίνει να έχει μία χώρα ΚΡΑΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα, όπως το …«οπισθοδρομικό» ΙΡΑΝ;
Ότι μπορεί να εξοφλήσει ολοκληρωτικά το Εξωτερικό Δημόσιο Χρέος της, προς ξένο
υς δηλαδή, και παρά το εμπάργκο στα επόμενα 4 χρόνια!

Για την …«ανεπτυγμένη» Ελλάδα, με τις αμέτρητες λίστες Λαγκάρντ, σε 4 χρόνια όχι μόνο δεν θα έχουμε εξοφλήσει το παραμικρό, αλλά ίσως δεν θα έχουμε καν την δυνατότητα να ξαναδανειστούμε.

Περισσότερες φωτογραφίες από τα πλούσια παιδιά της Τεχεράνης εδώ

Σημειώστε ότι η κυβέρνηση του ΙΡΑΝ προειδοποίησε τους πολίτες για την δράση πρακτόρων και για τις έγχρωμες «επαναστάσεις» που στήνει ο Soros και οι φίλοι του, με ένα εύληπτο και κατανοητό για τον λαό video.

Η κυβέρνηση της Ελλάδας είναι γνήσια κυβέρνηση πρακτόρων, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να μας ενημερώσει κάποιος για τις «έγχρωμες» επαναστάσεις (τύπου Δεκεμβρίου 2008), από τις οποίες επωφελήθηκαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ το 2009, ώστε να ανοίξουν τον δρόμο και για τον ΣΥΡΙΖΑ, που πρωτοστάτησε, με τα δικά του δίκτυα στην καταστροφή της Αθήνας, …«πενθώντας» τον Αλέξη.

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο video αναρωτηθήκαμε τι σχέση μπορεί να έχει ο Αμερικανός McCain με τις έγχρωμες επαναστάσεις του Soros…
Ώσπου τον είδαμε αγκαλιά με τους …αποκεφαλιστές στην Λιβύη και την Συρία και καταλάβαμε πόσο μπροστά είναι η Ιρανική κυβέρνηση. 

Και φυσικά;…
Το απαραίτητο θέατρο πρακτόρων που συμπληρώνει τα ψέμματα της τηλεοράσεως.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply