Πραξικόπημα ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωση!

Το δολοφονικό μαφιόζικο καθεστώς του Κιέβου δεν σταματάει πουθενά. Ξεκίνησε την επιστράτευση παιδιών 16 ετών.
Αυτούς στηρίζει η «πολιτισμένη» Δύση, που μας ζητάει συνεχώς χρήματα για τα παιδιά της Αφρικής.
Αυτούς τους εγκληματίες ανεγνώρισε ως νόμιμη κυβέρνηση ο Βενιζέλος.

Μετά την πρόσφατη δολοφονική προβοκάτσια, που απεδόθη στους φιλορώσσους, ενώ στην περιοχή δρούσαν ξένοι μισθοφόροι, ως Ουκρανοί στρατιώτες οι ηγέτες, της Ε.Ε εξέδωσαν ανακοίνωση.
Μόνο που διαπιστώσαμε ένα …προβληματάκι.
Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε …ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ των κυβερνήσεων.

Με την ανακοίνωση της νέας Ελληνικής Κυβερνήσεως …διαπιστώνουμε ότι οι επικυρίαρχοι βγάζουν ψηφίσματα και ανακοινώσεις για λογαριασμό όλων των κρατών, εν αγνοία των κυβερνήσεων.
Εμείς συνηθίσαμε ακόμα και σε μνημόνια που νομοθετούνται εν αγνοία των κυβερνήσεων.

Ο Τσίπρας εξέφρασε μεν την δυσαρέσκειά του για την αθλιότητα αυτή, αλλά εδώ μιλάμε για σοβαρή πλαστογραφία και παράβαση κανονισμών.
Θα πρέπει να αναζητηθούν οι ένοχοι επώνυμα.

Από την μεριά της κυβερνήσεως επίσης ΔΕΝ διευκρινίστηκε αν τελικά διαφωνεί ο Τσίπρας ως προς το περιεχόμενο, …πέρα από την όποια δυσαρέσκειά του για την διαδικασία επικυρώσεως.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την απάτη της υπερθερμάνσεως.
Καταρτούσαν λίστες εκατοντάδων αναγνωρισμένων επιστημόνων εν αγνοία των ιδίων των επιστημόνων, που …δήθεν συνυπέγραφαν την επερχομένη «άνοδο» της θερμοκρασίας, για να πείσουν τις κυβερνήσεις να επιβάλουν τους πράσινους φόρους.

Όπως και με τα Μνημόνια υπάρχουν κάποια κέντρα που αποφασίζουν, νομοθετούν και δημοσιεύουν ανακοινώσεις και οι πολιτικοί που συνήθως είναι αγράμματοι, κλεπτομανείς κι ανεπαρκείς παραμυθάδες, αρκούνται στο να προσποιηθούν πως μας κυβερνούν, υπογράφοντας στα τυφλά ότι τους επιβάλλουν οι επικυρίαρχοι.

Στην Ουκρανία διορίστηκε από τις ΗΠΑ, και δεν εξελέγη, Υπουργός Οικονομικών … μία Αμερικάνα…
Έχουμε στρατιώτες μισθοφόρους ΜΗ Ουκρανούς, έχουμε Νεοναζί εβραικής θρησκείας (!) … κι έχουμε ασταμάτητα εγκλήματα πολέμου, για τα οποία η …«πολιτισμένη» Ευρώπη κάνει πως δεν βλέπει.
Αυτοί είναι οι «καλοί» σύμμαχοι που μας …απελευθέρωσαν από τους …«κακούς» Γερμανούς…
Ακριβώς τα ίδια έκαναν έκαναν και στην Γιουγκοσλαβία.
Πρώτα έσφαζαν τους Μουσουλμάνους και μετά ορμούσαν να τους …«σώσουν» από τους «κακούς» Σέρβους
!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply