Ὑπηρετῶντας …ἀλληλο-ἐξυπηρετούμενος τὴν Νέα Τάξη!!!

Την μεγίστη δυνατή διαφήμιση της Αθεΐας πέτυχε ο Τσίπρας με την επιλογή του να ορκιστεί με πολιτικό όρκο…
Λες και δεν έχει υποκριθεί χιλιάδες άλλες φορές μέχρι σήμερα, για επικοινωνιακούς λόγους, και για να κερδίσει τις συμπάθειες, εκεί που τον βόλευαν για την καριέρα του.

Θα μπορούσε να υποκριθεί και τώρα, όπως υποκρίθηκε σεβασμό και στην θρησκευτική κηδεία του πατέρα του, που τέλεσε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, άκουσον άκουσον, με δική του πρωτοβουλία!
Δηλαδή αφήνουν να εννοηθεί ότι οι «αριστεροί» Τσιπρέοι δεν θα έκαναν θρησκευτική κηδεία και …πετάχτηκε στην μέση ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος, από το πουθενά και με το ζόρι, για να χοροστατήσει στην κηδεία του «αθέου» !

Ο ίδιος Αρχιεπίσκοπος της Νέας Τάξεως  δεν πήρε καμμία πρωτοβουλία για το Μακεδονικό, για τις κυρώσεις στην Ρωσσία και για άλλα πολλά θέματα, αλλά χοροστάτησε …«ακάλεστος» στην κηδεία ενός …αριστερού!
Κι ενώ θεώρησε μεγάλη αμαρτία να κηδευθεί …αδιάβαστος ο μπαμπάς Τσίπρας, ο ίδιος Αρχιεπίσκοπος δεν θεώρησε μεγάλη αμαρτία να μην ορκιστεί θρησκευτικά ο ηγέτης όλων των Ελλήνων.
Είναι πολύ …επιλεκτική η θρησκευτικότητα του Ιερωνύμου.

Δεν φταίν βέβαια αυτοί που γράφουν τέτοιες παπαριές, αλλά κι αυτοί που τις καταπίνουν…
Η πελατεία του Τσίπρα δεν θέλει να διαβάσει ότι ο μπαμπάς Τσίπρας μπορεί να είναι Χριστιανός, και μάλιστα τόσο επιφανής, που είχε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ στα χρονικά τιμή, να κηδευθεί από τον Ανώτατο θρησκευτικό Ηγέτη της Χώρας, αν και ήταν ένας απλός κι ασήμαντος αριστερός Πολιτικός Μηχανικός.

Σε ποια στοά συναντήθηκαν άραγε κι έγιναν …κολλητάρια;;;.
Ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο Τσίπρας θέλει την στήριξη τη Νέας Τάξεως και θα κάνει ουσιαστικά βήματα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επικυριάρχων. Το «κομμουνιστικό» του παρελθόν  τον έχει καταστήσει …«κατάλληλο» για την υλοποίηση των σχεδίων της Παγκοσμιοποιήσεως, που είναι βέβαια πολύ παλιά.

Μία κυβέρνηση, Ένας Στρατός, κανένα Σύνορο, καμμία Θρησκεία.

Eκτός από την διαφήμιση της Αθεΐας,η κυβέρνηση Τσίπρα διορίζει εκπρόσωπο τύπου τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη!
Δηλαδή κάνει διαφήμιση και στις ….εναλλακτικές χρήσεις των κηπευτικών.
Τοποθετώντας έναν τόσο εύκολα εκβιαζόμενο «πολιτικό» σε μία κυβέρνηση, αποδεικνύεται ότι έχει την πλήρη στήριξη του συστήματος.

Άλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ εφοπλιστής και μεγαλοεκδότης ή καναλάρχης  δεν τόλμησε να κάνει αναφορά στην υπόθεση της ζωντανής μεταδόσεως, μέσω internet, του καρότου στον πισινό ενός ανθρώπου, ώστε να ξέρουν οι ψηφοφόροι το πλήρες υπόβαθρο και την άνεση στην χρήση του internet, του συγκεκριμένου …«ογκολίθου» της αριστεράς.
Την υπόθεση Ζαχοπούλου την έπαιζαν επί μήνες, για να πλήξουν τον Καραμανλή…
Αλλά η υπόθεση του καρότου θάφτηκε υποδειγματικά.

Την υπόθεση της Τζούλιας επίσης την ξεφτίλισαν τα ΜΜΕ, παρόλο που γνώριζαν ότι η κοπέλα ήταν στα ναρκωτικά και οι αποφάσεις της ζημίωναν μόνον την ίδια κι όχι ολόκληρη την Ελλάδα…
Όμως τον «λαϊκό κι αριστερό» Καροτίδη, με τις σπουδές στην Νέα Υόρκη, στο γνωστό New School της Ελίτ ,

List of New School people

τον κάλυψαν απόλυτα προς το παρόν, ώστε όταν τα κανάλια θα χρειαστούν μελλοντικά διαγραφές χρεών, φοροαπαλλαγές και κρατική διαφήμιση από τον Τσίπρα, θα του στέλνουν ένα …καρότο για προειδοποίηση κι αυτός θα σπεύδει να τους ικανοποιήσει πριν τον ξεφτιλίσουν για τις καροτένιες του επιλογές.

Με την «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει τίποτα στο καθεστώς υποταγής του Ελληνικού Στρατού στον στρατό της παγκοσμιοποιήσεως που λέγεται ΝΑΤΟ.
Δύο νεκρούς θρηνήσαμε προχθες στις ασκήσεις του στρατού των επικυριάρχων που χρηματοδοτούμε με το ζόρι.

O «δεξιός» Καραμανλής ο γέρος, είχε τολμήσει να βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, λίγο μετά την πτώση της Χούντας.

Η «αριστερή επαναστατική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  δεν θα τολμούσε τέτοια κίνηση ούτε να την …ονειρευθεί, όπως φυσικά δεν τόλμησε να το κάνει ούτε ο άλλος …«επαναστάτης» Ανδρέας Παπανδρέου.
Κι ας είναι το ΝΑΤΟ στρατός που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους αμάχων.

Έτσι είναι η σύγχρονη «αριστέρα».
Κλαίει για τους μετανάστες στην Ελλάδα αλλά ΠΟΤΕ για τις γενοκτονίες που προκάλεσαν αυτή την μετανάστευση.

Εξίσου αναμενόμενα δεν θα αλλάξει το παραμικρό στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τραπέζης της «Ελλάδος», γιατί φυσικά ΔΕΝ είναι αριστεροί όπως το εννοεί ο κόσμος. αλλά πλούσιοι οικονομολόγοι με σπουδές στην Δύση, που το παίζουν …Τσε Γκεβάρα.

Οι …«αριστεροί» του London School of Economics σκέφτονται όπως βολεύει τους τοκογλύφους κι όχι όπως ο Κάστρο ή ο Τσάβες. Ούτε φυσικά έχουν τα …μπαλάκια να πάνε κόντρα στους Δυτικούς, όπως ο Τσάβες, γιατί απλά δεν είναι αυτό που θέλουν να νομίζουμε ότι είναι.

Θα προωθήσουν τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους κι αν βολέψουν οι συγκυρίες θα ανοίξουν τα σύνορα σε ακόμα περισσότερους τομείς.

Η …«αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα …«βολεύει» για την προώθηση της αποποινικοποιήσεως των ναρκωτικών, για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, για την επιτάχυνση της υποθέσεως του ονόματος των Σκοπίων,  που αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες στην ατζέντα της Νέας Τάξεως και των υπαλλήλων του Soros.

Και κάτι επίσης ενδιαφέρον …

Σε άρθρο της σελίδας του Ευαγγελάτου μας περιγράφουν τον πατέρα του Τσίπρα.
Προσέξτε παπαριά….

Ο μπαμπάς Τσίπρας γεννήθηκε το 1934 και ήταν μόλις 10 ετών κατά την λήξη του Β’ ΠΠ.
Κι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του δεν έπαιζε με το τόπι, αλλά …«εννοείται» ότι ήταν στην …Αντίσταση κι αυτός!
Ακόμα και με την λήξη του εμφυλίου, που δεν ήταν αντίσταση, ήταν μόλις 15 ετών!

Βέβαια δεν είναι ο μόνος.
Ολόκληρη η Εθνική Αντίσταση αποτελείται από 250.000 …«εθνοσωτήρες νηπιαγωγείου», που μέχρι σήμερα ζουν και πληρώνονται συντάξεις αντιστασιακές.
Έτσι μάζευε ψηφαλάκια ο εθνοσωτήρας Ανδρέας, τετραπλασιάζοντας το Δημόσιο Χρέος και τριπλασιάζοντας τους Δημοσίους Υπαλλήλους, την ίδια εποχή που κυκλοφορούσαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που μείωναν τις ανάγκες για προσλήψεις.

Με τέτοιες παπαριές κτίζουν διακριτικά το δήθεν …«αριστερό» προφίλ του Τσίπρα, χωρίς να κάνουν καν τον κόπο να μας δείξουν μία παλιά …φορολογική δήλωση του …«αριστερού» και …«αντιστασιακού» μπαμπά. 

Ο Ιερώνυμος που …ακάλεστος (!) κήδεψε τον …«αριστερό» μπαμπά του…
Ο μπαμπάς του που ήταν …πολεμιστής στα ορεινά της Άρτας … ετών 7!!!
Κι ο Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ και που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του και που τον δείχνουν στις τηλεοράσεις από έφηβο, …μυήθηκε στην …αριστερά από τον …«αριστερό», αλλά και ΠΑΣΟΚΟ πολιτικό μηχανικό μπαμπά του.

Μια ζωή, μια πορεία …σαν παραμύθι…!!!

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply