Οἱ (σοβαρές, προειδοποιητικές) συμβουλὲς ἑνὸς παιδοφίλου πρὸς τὴν κυβέρνηση!

Ο παιδόφιλος, φιλοσκοπιανός, «περιούσιος» Σιωνιστής πράκτορας των τοκογλύφων, που από τους ελληνοφώνους δημοσιογράφους-πράκτορες περιγράφεται ως …προσωπικότητα, ρίχνει επίσης …προειδοποιητική βολή στον Τσίπρα, για την συνεργασία του με τον Καμμένο.


Η βολή έφυγε από την εφημερίδα των Rothschild την Liberation που αποτελεί την …«αριστερή» φωνή των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ στην Liberation: Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι παρά φύσει

 Ο Γάλλος πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων και σημαίνουσα προσωπικότητα (χαχαχαχα) της Αριστεράς στην Γαλλίας, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα Liberation, χαρακτηρίζει την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως ένα «πραγματικό παιχνίδι με την φωτιά» και καλεί τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να γίνει ο μεσάζων μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου.

Ένας εκ των πρωτεργατών του ιστορικού Μάη του ’68 στην Γαλλία τονίζει ότι δεν βλέπει με καλό μάτι την επιλογή του ριζοσπαστικού αριστερού ΣΥΡΙΖΑ να συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, που αποτελούνται από «ξενοφοβικούς και ρατσιστές», και εξηγεί γιατί θεωρεί την συνεργασία αυτή «παρά φύσει».

Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σκάνδαλο
Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ σχολιάζει πως η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «είναι σκάνδαλο». «Ακόμα και στις πιο αντιαριστερές και ριζοσπαστικά παραδοσιακές παρορμήσεις μου, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι η πρώτη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με τον Πάνο Καμμένο, έναν ομοφοβικό, αντισημίτη και ρατσιστή» αναφέρει για τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο δεν ξεχνά να επισημάνει ότι «είχε πιαστεί από την εφορία να μην έχει δηλώσει ένα γιοτ του, για το οποίο δεν πλήρωνε φόρους».
«Το κόμμα του», προσθέτει ο Κον Μπεντίτ για τους ΑΝΕΛ, «είναι ακραία εθνικιστικό» και παρομοιάζει την επιλογή του Τσίπρα με το αν ο Μελανσόν (ηγέτης της γαλλικής Αριστεράς) προχωρούσε σε συμμαχία με τον Ντιπόν-Ενάν. Μάλιστα, τον τελευταίο τον χαρακτηρίζει πολύ πιο δημοκράτη από ό,τι τους ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, τονίζει ότι το μόνο κοινό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι η άρνησή τους στην πολιτική της λιτότητας, αλλά «πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δημιουργήθηκε έπειτα από ένα σχίσμα με την Νέα Δημοκρατία, είναι εντελώς εμποτισμένο από την παλαιά πολιτική».

Αν οι ΑΝΕΛ πάρουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα γίνει πάρτυ διαφθοράς
Επιπλέον, ο Γάλλος συνιδρυτής του κόμματος των Οικολόγων-Πρασίνων στην Γαλλία, ανεφέρθη στην φήμη της αναθέσεως του υπουργείου Εθνικής Αμύνης στους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως μια τέτοια εξέλιξη «θα σημάνει μια τεράστια αναβίωση της διαφθοράς μέσω των συμβολαίων των εξοπλισμών και δεν μπορώ να δω σε τι αυτό θα αποτελέσει ανανέωση, αφού είναι μέσα στο πλαίσιο του παραδοσιακού κλασικού ελληνικού εθνικισμού».

Σε άλλο σημείο της συνεντεύξεώς του τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σκεφθεί σοβαρά ότι οι ΑΝΕΛ θα του προβάλουν πολλά εμπόδια στην πολιτική που έχει σκοπό να χαράξει σε διαφόρους ευαίσθητους τομείς, όπως στον τομέα της μεταναστεύσεως, καθώς η προεκλογική εκστρατεία τους ήταν «ξενοφοβική και ρατσιστική».

Ο Γάλλος πολιτικός εκτιμά ότι ο Τσίπρας προχώρησε στην επιλογή της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ γιατί «προσπαθεί να ανανεώσει την παράδοση του μπαμπά Παπανδρέου». «Πρόκειται για μια παράδοση αριστερή ακραιοεθνικιστική, αντι-ιμπεριαλιστική και αντιαμερικανική. Ήταν επίσης, κατά την διάρκεια του πολέμου στα Βαλκάνια, η καρδιά της ορθοδοξίας όπου η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζε τους Σέρβους ενάντια στους Βοσνίους, επειδή οι τελευταίοι ήταν μουσουλμάνοι. Αυτή η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα πραγματικό παιχνίδι με την φωτιά» υπογραμμίζει ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ.

Όσο για το ελληνικό χρέος, επισημαίνει ότι αν η ΕΕ κλείσει την πόρτα στο «ουμανιστικό» πρόγραμμα του Τσίπρα, τότε έχει μόνο δύο επιλογές: την Κίνα και την Ρωσσία, ενώ για τον ρόλο του Γάλλου προέδρου σημειώνει πως ο Φρανσουά Ολάντ θα έπρεπε να παίξει τον ρόλο του μεσάζοντος μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, καθώς «μία κατά πρόσωπο αντιμετώπιση της ελληνικής κυβερνήσεως με την γερμανική θα ήταν ένα μεγάλο λάθος». Κι αυτό γιατί, «δεν είναι το Βερολίνο αυτό που θα αποφασίσει, αλλά οι Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να δράσει ο Ολάντ, κατά τον Κον-Μπεντίτ. «Πρέπει να δώσει μια ευκαιρία στην νέα ελληνική κυβέρνηση και να την βοηθήσει να βγει από αυτό το αδιέξοσο όπου βρίσκεται με αυτή την παρά φύσει συμμαχία (με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες), και να της προτείνει μιαν άλλη λειτουργία».

Πηγή

Green Party politician Daniel Cohn-Bendit has been accused of pedophilia. In the early years of the party, “free sexuality” with children was an issue – and it now appears the loose morals have come back to haunt them.

He’s 64 years old and alternately represents the French and German Green Party in the European Parliament. Daniel Cohn-Bendit is a “bridge-builder between nations,” said publicist Roger de Weck in an award speech granting the Green Party politician the respected Theodor Heuss Prize.

But celebration wasn’t in the air on April 20 in Stuttgart when the award ceremony took place. Outside the building, demonstrators holding signs booed and whistled in protest. Andreas Vosskuhle – president of Germany’s Federal Constitutional Court – didn’t attend the event, where he was supposed to be the main speaker. Many other guests followed his lead.

Accusations of pedophilia

Germany’s ruling coalition originally called to boycott the event, but not because they opposed Cohn-Bendit’s political views, although Cohn-Bendit was certainly considered a revolutionary for conservatives in his early years as a politician. Instead, the charge being leveled against Cohn-Bendit is that he endorsed sex with children and may have even done it himself.

Cohn-Bendit in his 1975 book “The Great Bazaar” reported about his time as a teacher in an anti-authoritarian kindergarten: “It happened several times, that a few children would open the fly of my pants and begin to stroke me. That represented a problem.”

But Cohn-Bendit in later interviews and also at the awards ceremony in Stuttgart stated that it never came to molestation. He claims his writing was not based on true events, rather from what he today calls “obnoxious provocation” that “shouldn’t have been written that way.”

Pedophilia accusations haunt Green politician

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply