«Σωτῆρες» μας οἱ …Ἐφιάλτες!!!

Με την βοήθεια των πρακτόρων στα ΜΜΕ ούτε που κατάλαβαν οι νέοι της Ελλάδας πως από εκεί που ήταν η …«καταδικασμένη», αλλά επαναστατημένη γενιά, των 700 ευρώ μετατράπηκαν, χωρίς καμμία αντίδραση, στην γενιά της ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ, της «ελπίδας» και της «αναπτύξεως».
11,5% των Ελληνικών νοικοκυριών ζεστάθηκε με ξυλόσομπες.

Η νεολαία αφού χειραγωγήθηκε και εκπαιδεύθηκε να διαδηλώνει ΜΟΝΟΝ όταν το θέλουν οι ξένοι τοκογλύφοι και μόνον υπό την αυστηρή καθοδήγηση πρακτόρων, που παριστάνουν τους …«αριστερούς», έχει πλέον πέσει σε πνευματικό κώμα.
Ο Γρηγορόπουλος …βολικός (ή σκόπιμα νεκρός για να πέσει ο Καραμανλής…)
Ο Φύσσας .. βολικός (ή σκόπιμα νεκρός για να φυλακιστούν βουλευτές…)

Οι φονιάδες και των δύο  φτωχοί και κακόμοιροι… 

Δεν υπάρχει πια λόγος να διαδηλώσει η νεολαία επειδή πλέον αμείβεται με 400 ολόκληρα ευρώ, όταν παλαιότερα έκαιγε την Αθήνα …λόγω των 700 ευρώ.

Δεν υπάρχει λόγος να διαδηλώσουν οι νέοι τώρα που περνούν τον χειμώνα στο σπίτι με 13 βαθμούς, ενώ πρώτα έκαιγαν την Αθήνα, επειδή το πετρέλαιο ήταν στα 54 λεπτά κι ο μισθός στα 700.

Δεν υπάρχει λόγος να διαδηλώσουν για ο,τιδήποτε, αφού πλέον τα παιδιά του LEVY INSTITUTE, οι …«επαναστάτες» που οργάνωναν τις διαδηλώσεις της γενιάς των 700 ευρώ, ανέβηκαν επιτέλους στην εξουσία.

Δηλαδή όλοι αυτοί που οργάνωσαν την απομάκρυνση του Καραμανλή, που έκαψαν την Αθήνα, που με την δράση τους ανέβηκαν τα spreads κι έπεσε ο τουρισμός και το Χρηματιστήριο, και που έστρωσαν το χαλί ώστε να μπούμε στο ΔΝΤ, τώρα κατέφθασαν για να μας κυβερνήσουν. Αυτοί που φρόντισαν να χαθούν πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια από φόρους, για την εξόφληση των ξένων κερδοσκόπων, και να ξεπουληθεί η Δημόσια Περιουσία, αναλαμβάνουν επισήμως την …διάσωση της χώρας.

Αυτοί, που με αντάλλαγμα την άνοδο στην εξουσία, ενορχήστρωσαν την ραγδαία πτώχευση των Ελλήνων, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια, την βλακεία και την ενέργεια των νέων, για να εξυπηρετήσουν τα ξένα γεράκια που τους στηρίζουν, έφθασαν επιτέλους για να μας …σώσουν!!!

Κι όπως πάντα…
Κάθε …«αυθόρμητη» ανατροπή σκηνικού στηρίζεται …«συμπτωματικά» από ολόκληρο το σύστημα νταβατζήδων, τοκογλύφων, εφοπλιστών, πρακτόρων-δημοσιογράφων κλπ.

Είναι πάντα όλοι αυτοί που πανηγύριζαν όταν ανελάμβανε την εξουσία η Goldman Sachs, μέσω Σημίτη, μέσω ΓΑΠ, μέσω Παπαδήμου κλπ.

Είναι οι ίδιοι προδότες που ξαναπλούτισαν τα τελευταία 5 χρόνια, ως αντάλλαγμα για την επίτευξη της νομοθετημένης ληστείας των πολιτών, που έγιναν μαζικά …«φοροφυγάδες» και επιβαρύνθηκαν με πρόστιμα, προσαυξήσεις και τόκους από την εφορία, από τις τράπεζες και από τους …«σωτήρες» μας!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply