Ἡ χρυσοφόρα …«θρησκεία» «ὑπερθέρμανσις»!!!

Άδειασε η Νέα Υόρκη, λόγω της χιονοπτώσεως, που τελικά δεν ήταν τόσο ισχυρή όσο την περίμεναν. 

Στο διάγραμμα που καταγράφει τις ισχυρότερες χιονοθύελλες στην ιστορία της Νέας Υόρκης είναι εμφανές ότι έχουν ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια, που ο γελοίος ο Al Gore τρομοκρατούσε τον κόσμο λέγοντας ότι θα έχουν λειώσει οι πάγοι μέσα στο 2014.

Η «υπερθέρμανση» είναι μία τεράστια κομπίνα, παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία συμμετείχαν χωρίς αντιρρήσεις και οι δικοί μας γελοίοι πολιτικοί αρχηγοί, φορτώνοντας στις πλάτες νέους φόρους που έκαναν τα Ελληνικά προϊόντα ακόμα λιγότερο ανταγωνιστικά στην διεθνή αγορά.

Για την απάτη της υπερθερμάνσεως να δείτε οπωσδήποτε το πολύ καλά τεκμηριωμένο και σοβαρό ντοκιμαντέρ The Great Global Warming Swindle, με Ελληνικούς υπότιτλους:

Η θεωρία (γιατί είναι Θεωρία κι όχι επιστημονικό δεδομένο) της Υπερθερμάνσεως κατέληξε να είναι κάτι σαν …θρησκεία, γιατί ακριβώς ο κόσμος καλείται να την πιστέψει, χωρίς όμως αυτή να προκύπτει από την εμπειρία και τα επιστημονικά δεδομένα. Προφήτες της νέας αυτής χρυσοφόρου …«θρησκείας» οι Soro-Οικολόγοι.
Γιατί όπου έχει απάτη και μπόλικο αεριτζίδικο χρήμα, βρίσκονται πάντα από πίσω οι …«ἐκλεκτοί» ….«περιούσιοι» σιωνιστές.

Οι φωτογραφίες είναι από εδώ.  

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ χρυσοφόρα …«θρησκεία» «ὑπερθέρμανσις»!!!

Leave a Reply