Μήπως τό ἰσχυρότερο 12Voltο inverter καθαροῦ ἡμιτόνου στόν κόσμο;

Ο Μιχάλης Καλογεράκης έχει πάντοτε τον τρόπο να αφήνει άφωνους τους φίλους του και όσους παρακολουθούν τα αποτελέσματα των ερευνών και των πειραμάτων του. Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επισκέψεώς μου στο σπίτι του, εκτός από την καταγραφή του νέου αντιδραστήρα και την επιτυχία του να απομονώσει το υδρογόνο, κάνοντας χρήση της άπειρης και δωρεάν ενέργειας που παρέχει ο ήλιος, είχα την ευκαιρία να καταγράψω στην βιντεοκάμερα και το νέο του δημιούργημα. Ένα θηριώδες 12βολτο inverter καθαρού ημιτόνου 20.000 Watt!
Το αποτέλεσμα 35 ετών συνεχούς μελέτης και δοκιμών, όπως λέει ο ίδιος.«Ήταν όνειρο ζωής για εμένα να κατασκευάσω ένα 12βολτο inverter καθαρού ημιτόνου μεγάλης ισχύος. Μετά λοιπόν από 35 χρόνια έρευνας και δοκιμών κατάφερα να ολοκληρώσω αυτό το μηχάνημα που βλέπεις εμπρός σου. Ζυγίζει περίπου 750 κιλά, είναι απολύτως στεγανό, η διάρκεια ζωής του θα υπερβεί κατα πολύ την διάρκεια ζωής τη δική μου και των απογόνων μου ενώ, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτό το inverter καταφέρνει να μετατρέπει τις απώλειες σε έργο!».Δεν θα πω περισσότερα για τον Μιχάλη Καλογεράκη και το νέο του δημιούργημα, γιατί όσο αξίζει μια εικόνα δεν αξίζουν χίλιες λέξεις. Το μόνο που θα συμπληρώσω είναι ότι κάθε φορά που βλέπω τέτοια φωτεινά μυαλά να χάνονται μέσα σε έναν κυκεώνα προδοσίας, ηλιθιότητας και ατομικισμού, με καταλαμβάνει ένα απέραντο αίσθημα ντροπής και απογοητεύσεως.

Και κάτι άλλο, κάπως πιο προχωρημένο: Φαντάζομαι την έκπληξη αυτών που θα επιζήσουν μετά το πυρηνικό ολοκαύτωμα, ή κάποιων εξωγηΐνων επισκεπτών, όταν βρουν το inverter του Καλογεράκη και διαπιστώσουν ότι λειτουργεί ακόμη κανονικά...

Ἰωσὴφ Παπαδόπουλος
(rib and sea)

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply