Ὁ …«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;

Θα πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από τους επικυριάρχους.
Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν ότι εξυπηρετούσε την ατζέντα των σιωνιστών τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή.
Μόλις διανοήθηκε να φέρει μία αντίρρηση, άρχισε το …επικοινωνιακό ξύλο.
Πρέπει να μάθουμε κι εμείς δηλαδή να είμαστε ευέλικτοι όπως το σύστημα. Αυτοί που ΔΕΝ είναι βολικοί κι είναι εχθρικοί απέναντι στους τοκογλύφους είναι πρακτικά σύμμαχοί μας.
Οι εχθροί των εχθρών μας …φίλοι. 

Όπως ακριβώς συνηθίζει να κάνει και το σύστημα. 

Οι Ευρωπαίοι και οι Σιωνιστές  δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους ακροδεξιούς δολοφόνους της Ουκρανίας.
Καμμία απολύτως ανησυχία, κι ούτε τους αποκαλούν πλέον ακροδεξιούς, ούτε αντισημίτες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, με το που ολοκληρώθηκε το πραξικόπημα καθάρισαν τους αρχηγούς του Δεξιού Τομέα κι ανέλαβε αρχηγός τους ένας σιωνιστής.

Ο ίδιοι Ευρωπαίοι ανησυχούν όμως που ο Καμμένος ανεφέρθη στους περιουσίους δημοσίως και κατάλαβαν ότι δεν τους πολυσυμπαθεί.
Και φυσικά όταν ακούς συνεχώς τους δολοφόνους της οικονομίας και της κοινωνίας μας να προωθούν συγκεκριμένο κόμμα για το συμφέρον τους,  καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα της λέξεως πράκτορας ξένων συμφερόντων.

Και φαντάζομαι ότι ελάχιστοι ξέρουν ΠΟΙΟΣ είναι ο Επίτροπος των Οικονομικών, των Φορολογικών και των Τελωνειακών θεμάτων  της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Υπήρξε και Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας (του Charlie, αχ Charlie!) και μαθητής του Strauss-Kahn…
Είναι o κ. Moscovici.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ξαφνικά η «ορχήστρα» συντονίστηκε στον δήθεν …αντισημιτισμό του Καμμένου και την …«παρά φύσει» συνεργασία με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούσαν δικό τους δημιούργημα.

Το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ μας διαφημίζει τον όμιλο ΜΜΕ του Soros Radio Free Europe/Radio Liberty, ως μαχητές της «Δημοκρατίας» (!) και φυσικά κτυπά και Καμμένο και Κοτζιά.
Και ποιος είναι άραγε αυτός ο blogger της ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που αποκαλεί τα εργαλεία του Σιωνισμού και των τοκογλύφων …«Μαχητές της Δημοκρατίας»;;;
Ένας κάποιος …Μάκης Μυλωνάς  που τον βλέπουμε στην φωτογραφία μαζί με τον SORO-Καμίνη, 

Οι ξένοι βρυκόλακες, όπως ο Soros, που βγάζουν δισεκατομμύρια κερδών κτυπώντας με μανία τις οικονομίες όλων των χωρών, έχουν τους δικούς τους φίλους κι ανθρώπους παντού. Και στην Πολιτική και στα Blog και στις εφημερίδες.
Αυτοί οι γύπες είναι φίλοι τους οπότε καταλαβαίνετε ποιοι είναι τα πραγματικά θύματα όλων αυτών.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply