Τί ἐστί (ὁ κάθε) Λιαρόπουλος;

Ποιος ήταν ο Λιαρόπουλος, υποψήφιος με το «ΠΟΤΑΜΙ», που αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω του ότι πήρε το μέρος της Τρόικας, στην επικοινωνιακή «επίθεση» του Βαρουφάκη στον Ντάισελμπλουμ;

Κανένας δεν είναι τυχαίος και πουθενά… Οι άνθρωποι του συστήματος, οι εγκεκριμένοι από τους επικυριάρχους, μας εμφανίζονται από το πουθενά, τα ΜΜΕ μας τους πασάρουν ως …γκουρού, άψογους κι επιτυχημένους κι έτσι η παρτίδα είναι στημένη μέχρι τον τελευταίο παίκτη, για να …μαδήσουν απροβλημάτιστα το θύμα, που φυσικά είμαστε πάντα εμείς.

Εμείς αγνοούμε τις υπόγειες διασυνδέσεις όλων αυτών των …«γκουρού», που εργάζονται στους διεθνείς οργανισμούς των επικυριάρχων και που εμφανίζονται από το πουθενά στην πολιτική, λίγο πριν τις …εκλογές, για να καταλάβουν θέσεις-κλειδιά.
Κάποιοι ουρανοκατέβατοι, σαν τον Μόσιαλο και την Παναρίτις που ήρλθαν, εξελέγησαν, κατέλαβαν θέσεις-κλειδιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη κομπίνα του 1ου Μνημονίου κι εξαφανίστηκαν και πάλι στα υπόγεια της Νέας Τάξεως.
Αυτός από το London School of Economics των Rothshcild…

Η άλλη από την Παγκόσμια Τράπεζα…
Ένας κι ένας όλοι τους για την …πατρίδα…

Kι όμως το σύστημα κατάφερε να εκλέξει ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, τους δικούς του πράκτορες .. με την …ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ.

Αυτά θα παθαίνουμε όσο επιμένουμε να μην ψάχνουμε, να μην διασταυρώνουμε, να μην γνωρίζουμε σε βάθος.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα την αξία της γνώσεως ή της πληροφορίας, που θα μας οδηγήσει σε ορθές αποφάσεις.

Μας γαλούχησαν να ψηφίζουμε με οδηγό αόριστες, ουτοπικές οικονομικές θεωρίες, οι οποίες φυσικά ποτέ δεν καταπιάνονται με το βασικό θέμα, που είναι η τοκογλυφία και η διαφθορά στην κορυφή της πυραμίδας.

Έρχονται οι πράκτορες των τοκογλύφων, φορούν μία προβιά, αναλόγως την εποχή και τις ανάγκες του συστήματος, κομμουνιστική, φιλελεύθερη, οικολογική, σοσιαλιστική κλπ  και εμείς, με το …μυαλό μας, ψηφίζουμε με οδηγό τις …ιδέες, που δεν έχουν σε καμμία περίπτωση.
Στον κόσμο τους υπάρχουν μόνο ΜΕΤΡΗΤΑ, ΚΑΡΙΕΡΑ κι ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν ιδέες.

Υπάρχουν τα μεγάλα ακατονόμαστα αφεντικά, που έχουν ονοματεπώνυμο, τα οποία όμως οι πολιτικοί δεν τολμούν να συλλαβίσουν…
Κι εμείς, τα μόνιμα θύματα της μεγάλης απάτης.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply