Ὁ Βαρουφάκης θέλει δανεικὰ ΜΟΝΟΝ ἀπὸ τοὺς Rothschild!!!

Μόνο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των Rothschild θέλει δανεικά ο Βαρουφάκης και μάλιστα ζήτησε 10 Δισεκατομμύρια παραπάνω. Η ΕΚΤ φυσικά δεν δέχθηκε.
Το …«ελληνικό σχέδιο» βασίζεται αποκλειστικά στους …συγκεκριμένους τοκογλύφους!!!

Ο Βαρουφάκης δήλωσε επίσης ότι δεν θα πάρουμε ποτέ (!) δανεικά από την Ρωσσία, την ίδια στιγμή που ηλίθιοι blogger διαδίδουν ότι η Ρωσσία μοιράζει λεφτά.
Ο Βαρουφάκης θέλει να μπορούν να μας εκβιάζουν αποκλειστικά οι επικυρίαρχοι και να μην έχουμε καμμία εναλλακτική λύση.
Άλλωστε είδαμε πόσο εγκληματίες είναι οι …πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι, υπηρέτες των Rothschild, στην περίπτωση της Ουκρανίας, που θέλει να έχει το ένα πόδι στην Ρωσσία. 

Για τον απατεώνα μιζαδόρο Σόιμπλε ο Βαρουφάκης τόνισε :
«Ανυπομονώ να συναντήσω όχι μόνο τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας αλλά και την πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ και της Νομισματικής Ένωσης, τον δόκτωρ Σόιμπλε».

Και φυσικά η αποθέωση του Σόιμπλε…
Αντί να ξεσηκώσει τους …δήθεν αριστερούς δημοσιογράφους,  πέρασε απλά στα …ψιλά.
Ο Τσίπρας που εξελέγη για να αντισταθεί στην «κακιά» Μέρκελ και τους Μερκελιστές της ΝΔ, έχει Υπουργό Οικονομίας τον Βαρουφάκη, που κάνει αέρα στον …διανοητή Σόιμπλε!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ Βαρουφάκης θέλει δανεικὰ ΜΟΝΟΝ ἀπὸ τοὺς Rothschild!!!

Leave a Reply