Ὁ κάθε ἀνώμαλος Τσογλαναρέας μᾶς κουνᾶ τὸ δάκτυλο ἐπιβάλλοντάς μας τὴν …«ἠθική» του!

19χρονη μητέρα, που έμεινε έγκυος στα 13 της, προβάλλεται ασχολίαστα ως λόγος για τον οποίο πρέπει να εφαρμόζεται μέθοδος αντισυλλήψεως σε δεκάχρονα. 

Οι έφηβοι βλέπουν στο ίντερνετ ανεξέλεγκτο πορνογραφικό υλικό, όπου οι γυνσίκες εξευτελίζονται σε σκηνές γεμάτες πραγματική βία.
Νεαρές κοπέλες, που βρίσκονται μόνες στο κρεβάτι με ολόκληρες συμμορίες μεγάλων αντρών, που τις πιάνουν από τον λαιμό, τις κτυπουν, τις φτύνουν κλπ…
Εικόνες που δεν κινητοποιούν καμμία ΜΚΟ και καμμία υπηρεσία του κράτους.
Αν η ίδια κοπέλα βρεθεί να κουβαλάει δυο καφέδες, το κράτος επιτίθεται και καταστρέφει επί τόπου αυτόν που την …«εκμεταλλεύθηκε».

Εξίσου τυφλό και κουφό είναι το κράτος σε δεκάδες χιλιάδες υποθέσεων σεξουαλικής σκλαβιάς, εμπορίας γυναικών κλπ, γιατί οι καλλίτεροι πελάτες των εγκληματιών αυτών είναι οι πολιτικοί και άλλοι επώνυμοι ανώμαλοι.
Αυτοί που εκμεταλλεύονται την φτώχια ανηλίκων παιδιών μεταναστών, για να τα υποχρεώσουν να συμμετέχουν στον ανώμαλο σεξουαλικό τους κόσμο και μετά βγαίνουν στα κανάλια να μας κάνουν μάθημα …«αντιρατσισμού» και «προστασίας» ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

Αυτοί οι πλούσιοι αρχιανώμαλοι, που δεν νοιάζονται για την εξέλιξη και την ψυχολογία ενός παιδιού, που το παρασέρνουν για λίγα ευρώ στα βρώμικα κρεβάτια τους, και το οποίο θα γεράσει με το βάρος αυτό στην ψυχή, είναι αυτοί που μας προωθεί το σύστημα ως …«παραδείγματα ήθους κι επιτυχίας».

Ο κάθε «Μένης Τσογλαναρέας» μας διδάσκει αντιρατσισμό και δημοκρατία, ψωνίζοντας κακόμοιρες παιδικές ψυχές για μερικά ευρώ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply