Σκάνδαλα ἐπὶ …σκανδάλων σὲ περιβάλλον ἀπολύτου …ἀτιμωρησίας!

Μα πάντα ἀτιμώρητα…
Αναρωτιέται μάλιστα κάποιος για το εάν αξίζει τον κόπο να τα μαθαίνουμε, εάν έτσι κι αλλιώς μόνοι τους τα κάνουν, μόνοι τους τα κρύβουν, μόνοι τους τα κουκουλώνουν και μόνοι τους αθωώνουν τους απατεώνες…
…Είναι κι αυτό το …«το ΄να χέρι νίβει τ΄ άλλο».

Πάντως πιέσεις δεχόμαστε από όλες τις πλευρές… Κι από έξω, αλλά κι από μέσα…

Σίγμα

Νίκος Τόσκας: Νέο σκάνδαλο με μίζες εξοπλιστικών ύψους 62 εκατ. ευρώ – Εμπλέκονται Γερμανοί και Ελληνες

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Αποκαλύψεις – φωτιά για νέο σκάνδαλο με μίζες 62 εκ. ευρώ, στα εξοπλιστικά, με την εμπλοκή 12 Γερμανών και αριθμό Ελλήνων, προανήγγειλε ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε σε δικαστικό έγγραφο για την υπόθεση, το οποίο ερευνά η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου.

«Εχουμε ένα σχετικό έγγραφο αυτές τις ημέρες και ψάχνουμε να δούμε τί γίνεται με 62 εκατομμύρια που δόθηκαν από εδώ και από εκεί στον χώρο της Αμύνης» τόνισε χαρακτηριστικά ο υφ. Αμύνης. Όπως είπε είχε σύσκεψη με τον υπουργό Πάνο Καμμένο, τον αναπληρωτή υπουργό Κώστα Ήσυχο και την στρατιωτική ηγεσία όπου εξετάστηκαν θέματα διαφανείας του ΥΕΘΑ.

Ο κ. Τόσκας τόνισε, ακόμα, ότι «πολλών σκανδάλων οι αιτίες είναι εισαγόμενες, με ένα μεγάλο μέρος προερχόμενο από την Γερμανία. Όποιος λάδωνε έξω σε άλλα θέματα, από μετρό μέχρι ο,τιδήποτε, ο ίδιος λάδωνε και εντός των Ενόπλων Δυνάμεων», ενώ προανήγγειλε «ριζοσπαστικές τομές σε όλη την διαδικασία προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Γερμανίδας υπουργού Αμύνης ότι η Ελλάδα διακινδυνεύει την θέση της στο ΝΑΤΟ εάν προσεγγίσει περισσότερο την Ρωσσία, ο υφυπουργός Αμύνης είπε ότι η Γερμανία «προσπαθεί να εφαρμόσει πολιτική οικονομικών κανονιοφόρων και να μας υπαγορεύσει τις επιλογές της ελληνικής πολιτικής».

Οι δηλώσεις της Γερμανίδας υπουργού «αποτελούν ασυνήθιστα ωμή παρέμβαση επιδιώξεων ασκήσεως γερμανικής κυριαρχίας στην τρέχουσα συγκυρία των οικονομικών διαπραγματεύσεων», συμπλήρωσε και προειδοποίησε ότι πρόκειται για «σχεδιασμένες κινήσεις» και πως πιθανόν «πρέπει να περιμένουμε και άλλες κινήσεις και σε άλλους τομείς»

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply