Εἴμαστε (ὡς χώρα) μαζύ ἤ ἀπέναντι ἀπό τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Ο Καραμανλής έκανε κουμπάρο τον Ερντογάν και τόλμησε να προχωρήσει τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Ο Ερντογάν δέχθηκε επιθέσεις από τα δίκτυα της Μοσάντ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δέχθηκε επιθέσεις κι ο Καραμανλής με τις φωτιές στην Ηλεία και με το κάψιμο της Αθήνας το 2008.

Ο Πούτιν επίσης δέχθηκε παρόμοιες επιθέσεις.
Καραμανλής, Ερντογάν και Πούτιν δεν ήταν τα καλά παιδιά της Νέας Τάξεως  και γι’ αυτό είχαν την στήριξη των πολιτών. 

Πούτιν κι Ερντογάν, στοχοποιημένοι από την Νέα Τάξη έρχονται πολύ κοντά κι ανακοινώνουν δουλειές 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων!
Η Τουρκία έκανε εξαγωγές στην Ρωσσία αξίας 6 Δισεκατομμυρίων Δολαρίων, την ίδια στιγμή που οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι συνυπέγραφαν κυρώσεις κατ’ εντολή των σιωνιστών τοκογλύφων.

Κι αντί ο Καμμένος να δημιουργήσει κοινό μέτωπο με Τουρκία και Ρωσσία ενάντια στην Νέα Τάξη, ανακοινώνει …κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ και στρέφεται εναντίον της Τουρκίας…
…κάτι που θα λατρέψουν οι ξένες βιομηχανίες όπλων.Εἴμαστε (ὡς χώρα) μαζύ ἤ ἀπέναντι ἀπό τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων;2

Αφού πήρε τις ψήφους των αντισιωνιστών, όπως ο Καρατζαφέρης, με μία ατεκμηρίωτη ατάκα στην τηλεόραση, μαζί με τον Τσίπρα εξασφάλισαν τα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς του Ισραήλ στην χώρα μας.
Οι Σιωνιστές ηρέμησαν και η κυβέρνηση θα μπορεί να συνεχίσει τον …«έργο» της ανενόχλητη, χωρίς …«αυθόρμητες» εξεγέρσεις και χωρίς …«φυσικές» πυρκαϊές, που ανάβουν μετά τις 9:00 το βράδυ.

Ένα αλαλούμ φαίνεται ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και στα οικονομικά και στην εξωτερική πολιτική.
Και φυσικά δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνουμε υπόψη τι λένε…αλλά τι πράττουν τελικά. 
ιστορία δύο cowboy …

Η πλειοψηφία θα πρέπει να υποστεί με το ζόρι τη νεοταξική προπαγάνδα από κάποιους που οι επικυρίαρχοι τους ανέθεσαν τον ρόλο των …«διαφωτιστών» μας .
Η νεοταξική κατήχηση δεν χάνει ευκαιρία .

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply