Ἡ Κόκκινη, Σιωνιστικὴ καὶ ῥατσιστικὴ Ῥωσσία τῶν τραπεζιτῶν καὶ τοῦ Τρότσκυ.

Τρότσκυ: «Θα επιβάλουμε μια κόκκινη τυραννία. Κόκκινη γιατί θα φέρουμε ποταμούς αίματος. Οι τραπεζίτες θα εργαστούν μαζί μας»

Διάσημο απόσπασμα του Τρότσκι (1917)*:
«Πρέπει να μετατρέψουμε την Ρωσσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή θα είναι μια τυραννία της αριστεράς, όχι μια τυραννία της δεξιάς. Θα είναι μια κόκκινη τυραννία και όχι μια λευκή».


«Εννοούμε την λέξη «κόκκινη» στην κυριολεξία, γιατί θα φέρουμε τέτοιες πλημμύρες αίματος, που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, αδύνατη σε σύγκριση. Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας. Αν κερδίσουμε την επανάσταση, θα δημιουργήσουμε την δύναμη του Σιωνισμού επάνω στο ναυάγιο της κηδείας της επανάστασης, και θα γίνουμε μια δύναμη, μπροστά στην οποία όλος ο κόσμος θα γονατίσει. Θα δείξουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη. Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε την Ρωσσική διανόηση σε μια κατάσταση πλήρους αποβλακώσεως και ηλιθιότητας και σε μια ζωώδη ύπαρξη … Αυτή τη στιγμή, οι νέοι άνδρες μας με τα δερμάτινα μπουφάν τους, οι γιοι των ωρολογοποιών από την Οδησσό, την Όρσα, την Gomel και την Vinnitsa,
bolsheviks Gomel Vinnitsa
(πόλεις με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό) ξέρουν πώς να μισούν οτιδήποτε ρώσσικο. Τι ευχαρίστηση παίρνουν καταστρέφοντας την ρωσσική διανόηση – αξιωματικούς, ακαδημαϊκούς και συγγραφείς …»

* Όπως αναφέρεται στα «Απομνημονεύματα του Aron Simanovich», (“Memoirs of Aron Simanovich”)
  amazon-RASPUTIN
ενός Εβραίου κοσμηματοπώλη στην αυλή του Τσάρου, που ενήργησε ως γραμματέας και βοηθός του Ρασπούτιν και επεδίωξε να επηρεάσει τον Τσάρο (μέσω του Ρασπούτιν) προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση των Εβραίων στην Ρωσσία. Τα απομνημονεύματα γράφτηκαν το 1928, αλλά μόλις τώρα μεταφράστηκαν στα αγγλικά. Τα παραπάνω λόγια βρίσκονται και σε πολυάριθμες ρωσσικές ακαδημαϊκές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της «Φύσεως του Σιωνισμού» (‘The Nature of Zionism’) του Vladimir Stepin, που δημοσιεύθηκε (στα ρωσσικά) στην Μόσχα, το 1993 και μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Clive Lindhurst.
The Nature Of Zionism

Ο Nelson Rockefeller ανέθεσε αυτόν τον πίνακα στον Μεξικανό κομμουνιστή ζωγράφο Ντιέγκο Ριβέρα κατά την διάρκεια του 1930. Ο ίδιος ο Ροκφέλερ απεικονίζεται δίπλα δίπλα με τον Λέον Τρότσκι, που περιβάλλεται από άλλους διάσημους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Μαρξ. Αρχικά ο πίνακας εμφανίστηκε στο Κτίριο RCA (τώρα GE) στο Rockefeller Center στην Νέα Υόρκη. Ο Ροκφέλερ τον αφαίρεσε αθόρυβα κατά την διάρκεια της αντι-κομμουνιστικής αντιδράσεως της Επιτροπής για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες που συνέστησε το Κογκρέσο. Σήμερα είναι μόνιμα εγκατεστημένος σε έναν ολόκληρο τοίχο στον δεύτερο όροφο του Μεγάρου Καλών Τεχνών (Palacio Bellas Artes), σε μια γωνιά της Alameda Central στο Centro Historico της Πόλεως του Μεξικού.
ΚΟ: Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά την διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε με τσεκούρι στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Λέον Τρότσκι: «Illuminati, οι πρόδρομοι της επαναστάσεως»

Απόσπασμα την Αυτοβιογραφία του “My Life: An Attempt at an Autobiography” (1930)- Πηγή

Κεφάλαιο 8 – Οι πρώτες μου φυλακές:

Αν και τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που διάβασα τα δοκίμιά του, η γενική τάση της επιχειρηματολογίας του εξακολουθεί να είναι σταθερά εδραιωμένη στην μνήμη μου, σε συνδυασμό με το συνεχές ρεφρέν του «οι ιδέες δεν πέφτουν από τον ουρανό.» Μετά τον Labriola, όλοι οι Ρώσσοι υποστηρικτές της πολλαπλότητας των παραγόντων, ο Lavrov, ο Mikhaylovsky, ο Kareyev, και άλλοι, φαίνονταν εντελώς αναποτελεσματικοί για εμένα. Πολλά χρόνια αργότερα, ήμουν εντελώς ανίκανος να καταλάβω μερικούς από τους μαρξιστές που είχαν υποκύψει στην επιρροή της στείρας πραγματείας περί Οικονομικών και ο Νόμους, που γράφτηκε από τον Γερμανό καθηγητή, Stammler. Ήταν απλά μια άλλη από τις αμέτρητες προσπάθειες να πιεστεί η μεγάλη ροή της φυσικής και ανθρώπινης ιστορίας, από την αμοιβάδα στον σημερινό άνθρωπο και πέρα, μέσα από τους κλειστούς κύκλους των αιωνίων κατηγοριών – κύκλους που έχουν πραγματικότητα μόνο ως σήματα στον εγκέφαλο ενός σχολαστικού.

Ήταν κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου που άρχισα να ενδιαφέρομαι για τον Τεκτονισμό. Για αρκετούς μήνες, μελέτησα αχόρταγα βιβλία για την ιστορία του,  βιβλία που μου δόθηκαν από συγγενείς και φίλους στην πόλη. Γιατί έμποροι, καλλιτέχνες, τραπεζίτες, αξιωματούχοι και δικηγόροι, από το πρώτο τέταρτο του δεκάτου εβδόμου αιώνα, άρχισαν να αποκαλούν τους εαυτούς τους τέκτονες και προσπάθησαν να αναδημιουργήσουν το τελετουργικό των μεσαιωνικών συντεχνιών; Τι σήμαιναν όλα αυτά τα περίεργα μασκαρέματα; Σταδιακά η εικόνα γινόταν καθαρότερη. Η παλαιά ενοχή ήταν κάτι περισσότερο από μια παραγωγική οργάνωση. Ρύθμιζε επίσης την ηθική και τον τρόπο ζωής των μελών της. Αγκάλιασε πλήρως την ζωή του αστικού πληθυσμού, ιδίως οι συντεχνίες των ημι-τεχνιτών και ημι-καλλιτεχνών του οικοδομικού επαγγέλματος.

Η διάλυση του συστήματος των συντεχνιών έφερε μια ηθική κρίση σε μια κοινωνία που μόλις είχε προκύψει από τον μεσαίωνα. Η νέα ηθική σχηματιζόταν πολύ πιο αργά από ό, τι η παλαιά. Ως εκ τούτου, η προσπάθεια, τόσο συχνή στην ιστορία, για να διατηρηθεί μια μορφή ηθικής πειθαρχίας, όταν τα κοινωνικά της θεμέλια, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση ήταν αυτά των βιομηχανικών συντεχνιών, είχαν από καιρό υπονομευτεί από τις διαδικασίες της ιστορίας. Ο ενεργός τεκτονισμός έγινε θεωρητικός τεκτονισμός. Αλλά ο τρόπος ζωής της παλαιάς ηθικής, που οι άνδρες προσπαθούσαν να συγκρατηθούν μόνο και μόνο για να συγκρατηθούν, απέκτησε ένα νέο νόημα. Σε ορισμένους κλάδους του Τεκτονισμού, τα στοιχεία μιας προφανούς αντιδραστικής φεουδαρχίας ήταν εμφανή, όπως στον σκωτσέζικο τύπο. Στον δέκατο όγδοο αιώνα, ο Τεκτονισμός έγινε η έκφραση μιας μαχητικής πολιτικής του διαφωτισμού, όπως στην περίπτωση των Illuminati, οι οποίοι ήταν οι πρόδρομοι της επαναστάσεως. Στα αριστερά του, κορυφώθηκε με τους Carbonari. Οι Ελευθεροτέκτονες συγκαταλέγουν ανάμεσα στα μέλη τους, τόσο τον Λουδοβίκο τον 16ο όσο και τον Δρ Guillotin που εφηύρε την γκιλοτίνα. Στην νότια Γερμανία, ο Τεκτονισμός ανέλαβε έναν ανοικτά επαναστατικό χαρακτήρα, ενώ στην αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης ήταν μια μεταμφίεση που αντικατόπτριζε την αριστοκρατική και γραφειοκρατική ιεραρχία. Ο μασόνος Novikov εξορίστηκε στην Σιβηρία από μια μασόνο αυτοκράτειρα.

….. Η επανάσταση στην βιομηχανία ήταν πολύ πιο εκτεταμένη από ό, τι είναι στις ιδέες, όπου το κομμάτι προτιμάται σε νέες δομές. Γι ‘αυτό οι Γάλλοι βουλευτές της μικροαστικής τάξεως δεν μπορούσαν να βρουν καλλίτερο τρόπο για την δημιουργία ηθικών δεσμών που θα κρατούσαν τους ανθρώπους κοντά ενάντια στις ταραγμένες σύγχρονες σχέσεις από το να βάλουν λευκές ποδιές και να οπλίσουν τον εαυτό τους με ένα ζευγάρι πυξίδες ή ένα αλφάδι.

Η παραπάνω μασονική στάση με την παλάμη του δεξιού χεριού κρυμμένη κάτω από το ρούχο προέρχεται από το κλασσικό μασονικό βιβλίο, ‘Duncan’s Masonic Ritual and Monitor’, που κυκλοφόρησε τον 19ο αιώνα και έχει γνωρίσει άπειρες επανεκδόσεις

Λέων Τρότσκυ και Τεκτονισμός

O Λέων Τρότσκυ (πραγματικό όνομα : Lev ή Leiba Davidovich Bronshtein) (1879 – 1940) ήταν εβραϊκής καταγωγής Μπολσεβίκος επαναστάτης και θεωρητικός του Μαρξισμού. Ήταν πολιτικός του οποίου ελαμβάνετο σοβαρά η άποψη στα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως και γι’ αυτό τον λόγο διετέλεσε Κομισσάριος (υπουργός) Εξωτερικών αμέσως μετά την επανάσταση και στην συνέχεια, στα χρόνια της Αντεπαναστάσεως, ίδρυσε τον Κόκκινο Στρατό και επετέλεσε Κομισσάριος Πολέμου.

Παρακάτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο “Under the Sign of the Scorpion” του Jüri Lina (Στοκχόλμη 2002) – Πηγή

Ο Lina είναι Εσθονός συγγραφέας, μουσικός παραγωγός και σκηνοθέτης. Έχει ασχοληθεί με τις μυστικών εταιρείες, όπως είναι ο Τεκτονισμός και οι Illuminati.

Ο Λίνα γεννήθηκε το 1949 στην υπό σοβιετική κατοχή Εσθονία. Του απηγορεύθη η δημοσιογραφική εργασία το 1975 και στην συνέχεια εργάστηκε ως νυκτοφύλακας μέχρι που αναγκάσθηκε να μεταναστεύσει το 1979 μετά από επανειλημμένες συγκρούσεις με την KGB. Από τότε ο Λίνα ζει στην Σουηδία. Το 1985, σύμφωνα με έγγραφα που διατέθηκαν πρόσφατα, απηγγέλθησαν πολιτικές κατηγορίες στην Σοβιετική Εσθονία κατά του Λίνα εν τη απουσία του. Κατηγορήθηκε για «εσχάτη προδοσία» σε σχέση με την έκδοση δύο βιβλίων – “Sovjet hotar Sverige” («Η σοβιετική απειλή κατά της Σουηδίας») και “Öised päevad” («Νυκτερινές Ημέρες»). Η KGB τον θεωρούσε ως έναν από τους πιο αντι-κομμουνιστές συγγραφείς στην Σουηδία. Ο Λίνα είναι μέλος της Ενώσεως Σουηδών Εκδοτών».

Ιδού το απόσπασμα:

Ο κ. Bronstein έγινε τέκτων το 1897 και αργότερα υψηλόβαθμος Illuminatus μέσω του φίλου του Αλέξανδρο Πάρβους (πραγματικό όνομα Israel Helphand ή Gelfand). Έκανε, επίσης, επαφές με τη B’nai B’rith, ένα εβραϊκό Τεκτονικό Τάγμα, που είχε βοηθήσει στο παρελθόν τους Εβραίους «επαναστάτες» στην Ρωσσία.

Ο Jacob Schiff, πρόεδρος του τραπεζικού οίκου Kuhn, Loeb & ΣΙΑ και τσιράκι των Ρότσιλντ, ανέλαβε την φροντίδα των επαφών μεταξύ του «επαναστατικού κινήματος στην Ρωσσία» και της B’nai B’rith. (Gerald B. Winrod, “Adam Weishaupt – A Human Devil”, p. 47.)

Ο Leiba Bronstein άρχισε να μελετά τον Τεκτονισμό και την ιστορία των μυστικών εταιρειών σοβαρά το 1898, και συνέχισε τις σπουδές τα δύο χρόνια που πέρασε στην φυλακή στην Οδησσό. Κράτησε σημειώσεις που ανέρχονται σε πάνω από 1000 σελίδες. Το “Internationaler Freimaurer-Lexikon» (Βιέννη / Μόναχο, 1932, σ. 204) παραδέχεται απρόθυμα ότι ο Leiba Bronstein-Τρότσκι ήρθε στον μπολσεβικισμό μέσω αυτής της μελέτης του Ελευθεροτεκτονισμού.

Όπως Λαϊκός Κομισσάριος για τις Στρατιωτικές Υποθέσεις, ο Τρότσκυ εισήγαγε το πεντάκτινο αστέρι – ως σύμβολο του Κόκκινου Στρατού. Η καββαλιστές είχαν υιοθετήσει αυτό το σύμβολο της μαύρης μαγείας από τις μάγισσες στην αρχαία Χαλδαία. Με την βοήθεια του Αλεξάντερ Πάρβους, (πραγματικό όνομα Israel Helphand ή Gelfand) ο Τρότσκυ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο πραγματικός σκοπός του Τεκτονισμού ήταν να εξαλείψει τα εθνικά κράτη και τους πολιτισμούς τους και να εισαγάγει ένα ιουδαϊσμένο παγκόσμιο κράτος.

Ο Λέων Τρότσκι έγινε μέλος του εβραϊκού Τεκτονικού Τάγματος B’nai B’rith στη Νέα Υόρκη, τον Ιανουάριο του 1917. (Yuri Begunov, Secret Forces in the History of Russia, St. Petersburg, 1995, pp. 138-139.) Ήταν ήδη μέλος του τάγματος Misraim-Memphis.

Ο Winston Churchill επιβεβαίωσε το 1920 ότι ο Τρότσκυ ήταν επίσης Illuminatus.(Illustrated Sunday Herald, 8 February 1920.) Ο Τρότσκυ κατέληξε τελικά να έχει μια πολύ υψηλή θέση στον Τεκτονισμού, αφού ανήκε στο Lodge Shriner, στην οποία μόνο Ελευθεροτέκτονες του 32ου βαθμού και πιο ψηλά είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν. Ο Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ, ο Αλεξάντερ Κερένσκι, ο Μπέλα Κουν και άλλοι εξέχοντες πολιτικοί υπήρξαν επίσης μεταξύ αυτών των μυημένων. (Professor Johan von Leers, The Power behind the President, Stockholm, 1941, p. 148.)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 «Ρατσιστής» – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι

Του Dustin Stanley (The Unpopular Truth) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η λέξη «ρατσιστής» για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό λεκτικό όπλο δημιουργίας φόβου στο αριστερό και νεοσυντηρητικό (νεοφιλελεύθερο) οπλοστάσιο. Για δεκαετίες, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πολιτική αρένα για να συκοφαντήσει τους παραδοσιακούς («συντηρητικούς»), να τερματίσει κάθε συζήτηση, και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει να κρυφτεί. Στον κοινωνικό χώρο, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από την χρήση της με το να την χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και τους νέους φοιτητές, και να διδάξουν τους ανθρώπους να μισούν το έθνος τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους, και το χειρότερο απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.

Αυτό που εκπληκτικά παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά έξω από κάθε συζήτηση, ακόμα και στο σκληρό πυρήνα της παραδοσιακής Δεξιάς, είναι η προέλευση της λέξης. Μήπως προέρχονται από κάποιον φιλελεύθερο κοινωνιολόγο; Κάποιον Μαρξιστή καθηγητή Πανεπιστημίου του 60; Ίσως κάποιον πολιτικό του Δημοκρατικού κόμματος; Όχι. Αποδεικνύεται ότι η λέξη δεν επινοήθηκε από κανέναν άλλον, παρά από έναν από τους κύριους αρχιτέκτονες του 74χρόνου Σοβιετικού εφιάλτη, του ιδρυτή και πρώτου ηγέτη του περίφημου Κόκκινου Στρατού, τον Λέον Τρότσκι. (Σχ. ΚΟ: Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά την διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ).

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, εάν μπορείς…

Славянофильство, мессианизм отсталости, строило свою философию на том, что русский народ и его церковь насквозь демократичны, а официальная Россия — это немецкая бюрократия, насажденная Петром. Маркс заметил по этому поводу: “Ведь точно так же и тевтонские ослы сваливают деспотизм Фридриха II и т. д. на французов, как будто отсталые рабы не нуждаются всегда в цивилизованных рабах, чтобы пройти нужную выучку”. Это краткое замечание исчерпывает до дна не только старую философию славянофилов, но и новейшие откровения “расистов”.

Πρόκειται για το έργο του 1930 του Λέον Τρότσκι, «Η Ιστορία της Ρωσσικής Επαναστάσεως», από όπου είναι το παραπάνω απόσπασμα. Η τελευταία λέξη σε αυτό το χωρίο είναι “расистов,” που αν το μεταφέρουμε στην λατινική γραφή είναι “racistov” δηλαδή, «ρατσιστές». Στο έργο αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία να εμφανίζεται η συγκεκριμένη λέξη.

Οι πιο δύσπιστοι μπορούν να το ελέγξουν στο Διαδίκτυο, στην τοπική τους βιβλιοθήκη, καθώς και σε πολυάριθμα βιβλία που παρατάσσονται κατά μήκος των ραφιών εκεί, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρουν να χρησιμοποιείται νωρίτερα η λέξη «ρατσιστής», πριν από τον Τρότσκυ που την χρησιμοποιεί εδώ.

Έτσι, το επόμενο λογικό ερώτημα είναι ποιος ήταν ο σκοπός του Λέον Τρότσκι στο να επινοήσει αυτή την λέξη; Για να το μάθουμε, ας ρίξουμε μια ματιά σε μια μετάφραση της παραγράφου που είδαμε πριν.

«Η «Σλαβοφιλία» (Slavophilism), ο μεσσιανισμός της καθυστέρησης, βασίζει την φιλοσοφία της στην υπόθεση ότι ο ρωσσικός λαός και η εκκλησία τους, είναι ολωσδιόλου δημοκρατικοί, ενώ η Ρωσσία είναι η επίσημη γερμανική γραφειοκρατία που τους έχει επιβληθεί από το Μεγάλο Πέτρο. Ο Μαρξ σχολίασε επάνω σε αυτό το θέμα: «Με τον ίδιο τρόπο οι Τεύτονες «ηλίθιοι» κατηγόρησαν τον δεσποτισμό του Φρειδερίκου του Β’ στους Γάλλους, σαν οι καθυστερημένοι σκλάβοι να μην είχαν πάντα ανάγκη τους πολιτισμένους σκλάβους να τους εκπαιδεύσουν. «Αυτό το σύντομο σχόλιο αποτελειώνει εντελώς όχι μόνο την παλαιά φιλοσοφία των Σλαβοφίλων, αλλά επίσης, και τις τελευταίες αποκαλύψεις των «ρατσιστών».»

Οι «Σλαβόφιλοι» στους οποίους αναφέρεται ο Τρότσκυ, υπήρξαν ιστορικά μια ομάδα Σλάβων παραδοσιοκρατικών που εκτιμούσαν ιδιαιτέρως τον αυτόχθονα πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους, και ήθελαν να τον προστατεύσουν. Ο Τρότσκυ  από την άλλη τους έβλεπε, όπως και άλλους σαν κι αυτούς, ως ένα εμπόδιο στα διεθνιστικά κομμουνιστικά σχέδιά του για τον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος δεν νοιαζόταν ούτε στο ελάχιστο για τους Σλάβους Ρώσσους τους οποίους, υποτίθεται υπηρετούσε. Για αυτόν, οι «Σλαβόφιλοι», δηλαδή οι Σλάβοι που διέπραξαν το «έγκλημα» να αγαπούν το λαό τους και να προσπαθούν να προστατεύσουν την δική τους παράδοση, ήταν απλά «καθυστερημένοι», και άλλοι σαν και αυτούς ήταν απλά «ρατσιστές».

Η πραγματικότητα της προελεύσεως της λέξεως είναι στην πραγματικότητα μια κραυγή από την αριστερή-φιλελεύθερη εκδοχή της ιστορίας: ότι η λέξη επινοήθηκε για «καλό σκοπό» για τον εντοπισμό ανθρώπων που είναι προκατειλημμένοι εναντίον ορισμένων φυλετικών ομάδων και ως σύνθημα για τους καλούς Φιλελευθέρους που θέλουν να προστατεύσουν τις φυλετικές μειονότητες από τους φανατικούς. Αντίθετα, η πραγματική έννοια πίσω από την λέξη – ότι οι εθνοκεντρικοί «καθυστερημένοι» πρέπει να αφήσουν την θέση τους για τους «πεφωτισμένους» διεθνιστές – συχνά χρησιμοποιήθηκε από τον Κομισάριο του Στρατού και του Ναυτικού, Τρότσκυ ως σύνθημα για τους καλούς κομμουνιστές του Κόκκινου Στρατού να ξεκινήσουν δολοφονικές επιδρομές εναντίον των λαών που αντιστέκονταν θέλοντας να προστατεύσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους από το να αντικατασταθεί με έναν ξένο σύστημα.

Κάνοντας ένα άλμα στην σημερινή πραγματικότητα, θα δούμε ότι οι μόνες αλλαγές στην λέξη και την βασική ιδέα της από το 1930, είναι ότι οι στόχοι της λέξεως έχουν επεκταθεί από μόνο τους Σλάβους οι οποίοι δεν θα υποτάσσονταν στο μαρξιστικό διεθνιστικό σχέδιο να ξεριζώσουν και να καταστρέψουν τον πολιτισμό τους και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, σε όλους τους λευκούς ανθρώπους, Σλάβους ή όχι, οι οποίοι δεν υποτάσσονται στο ίδιο άθλιο μαρξιστικό σχέδιο. Επίσης, εκείνοι οι οποίοι εξοπλίζονται με την λέξη αυτή έχουν επεκταθεί από μια χούφτα κομμουνιστές σε ολόκληρο το φιλελεύθερο και νεοσυντηρητικό κατεστημένο, σε όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο.

Ο Λέον Τρότσκυ, αφού βοήθησε τον Λένιν στην δημιουργία της Σοβιετικής δολοφονικής μηχανής, στην οποία ο ίδιος και ο Τρότσκυ σκότωσαν 1 έως 4 εκατομμύρια άτομα, βγήκε από την εξουσία και εκδιώχθηκε από την Σοβιετική Ένωση το 1929, αφού έχασε την μάχη για την εξουσία για να γίνει διάδοχος του Λένιν από τον Ιωσήφ Στάλιν.

Ωστόσο, πριν ξεθωριάσει μέσα στις σελίδες της ιστορίας, ο Λέον Τρότσκυ, θα έκανε ένα τελευταίο πράγμα, το 1930, που θα προκαλούσε αναμφισβήτητα μεγαλύτερη ζημιά στην Δύση από τον Στάλιν και ολόκληρο το σοβιετικό πυρηνικό οπλοστάσιο των διαδόχων του. Εφηύρε μια λέξη που κυριολεκτικά θα έδινε δύναμη σε κάθε λογής εαυτοφοβική και εθνοπροδοτική φωνή μέσα στην Δύση για να επανακαθορίσει τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν πιστοί στο λαό τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους και τον τρόπο ζωής ως τους «χειρότερους ανθρώπους», και μέσω της προπαγάνδας να επηρεάσουν την κυβέρνηση, το εκπαιδευτικό σύστημα, και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και σχεδόν τον κάθε ένα γύρω τους. Θα πρέπει να απεικονίζεται ο λευκός άνδρας ως ο μοναδικός δράστης κάθε γενοκτονίας και δουλείας στον κόσμο, και αυτό θα πρέπει να συνεχίζεται μέχρι η Δύση να υποταχθεί στην τροτσκιστική διεθνιστική ατζέντα, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής τώρα, με τα φυλετικά διπλά μέτρα και σταθμά που δημιουργήθηκαν εδώ στην Αμερική (σε βάρος των λευκών Αμερικανών, φυσικά), με την δημιουργία των «ρατσιστικών» εγκλημάτων και των εγκλημάτων «μίσους» στην Ευρώπη (με στόχο μόνο τον γηγενή πληθυσμό, φυσικά), με την καναδική και την αυστραλιανή κυβέρνηση να έχουν εφαρμόσει την «πολυπολιτισμικότητα» ως την επίσημη κρατική πολιτική (σε βάρος των γηγενών πολιτών), και πάνω απ’ όλα, με το τεράστιο κύμα τριτοκοσμικών μεταναστών στην Δύση, που υποστηρίζεται από όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, κάτι που μεταβάλλει ριζικά την σύνθεση και τον πολιτισμό των χωρών αυτών, και απειλεί τον αρχικό τους πληθυσμό, μετατρέποντάς τους σε μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την χώρα. Κι όλα αυτά μέσα σε μόλις λίγες δεκαετίες.

Σχ. ΚΟ: Η λέξη «ρατσισμός» χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1933 από τον Magnus Hirschfeld, ένα Γερμανό, εβραϊκής καταγωγής, ομοφυλόφιλο μαρξιστή και ιδρυτή του Institut für Sexualwissenschaft (Ινστιτούτο Ερευνών για την Σεξουαλικότητα) στο Βερολίνο. Το ίδρυμα ήταν μέρος της Σχολής της Φρανκφούρτης που είχε ως πρότυπο το Ινστιτούτο Μαρξ- Ένγκελς της Μόσχας.

Το βιβλίο με το ίδιο όνομα («Ρατσισμός») δημοσιεύθηκε το 1933 στα γερμανικά και αργότερα μεταφράστηκε στα αγγλικά το 1938 από τους μαρξιστές / κομμουνιστές φίλους του Hirschfeld, (Maurice Eden Paul και Cedar Paul).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply