Κοινὴ γνώμη κι ΟΧΙ κοινὴ ΓΝΩΣΙΣ!!!

Έχετε προσέξει ότι τα ΜΜΕ πασχίζουν να διαμορφώσουν την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ και όχι την ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ;
Η γνώμη σημαίνει τον δικό μας θάνατο, ενώ η γνώση θα σημάνει τον ΔΙΚΟ τους θάνατο.

Με συγκεκριμένη γνώμη για τα πράγματα, που μπορεί να είναι παντελώς λανθασμένη, το σύστημα καταφέρνει την επιθυμητή, βολική και συμφέρουσα αντίδραση του κοινού.
Η γνώμη μπορεί να είναι 100% λανθασμένη ενώ η γνώση όχι. 

Έχοντας σχηματίσει συγκεκριμένη ΓΝΩΜΗ για τον Παπανδρέου το 2009,  νοιώσαμε σίγουροι ότι θα …βελτιώσει την ζωή μας.
Η επιλογή του ψηφοδελτίου από εμάς έγινε βάσει της ΓΝΩΜΗΣ και όχι βάσει της ΓΝΩΣΕΩΣ του τι θα επακολουθούσε.

Γι’ αυτό μας στερούν την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και μας μπουκώνουν με μισόλογα, γενικόλογα και συναισθηματισμούς.

Η πληροφορία ανοίγει τα μάτια και αν έχουμε ανοικτά μάτια πώς θα μπορέσουν να μας ληστέψουν με δική μας εξουσιοδότηση;

Οι περισσότεροι πολιτικοί είναι μανιώδεις κλέφτες, στους οποίους δεν θα έπρεπε να εμπιστευθούμε ούτε ένα …σφουγγαρόπανο, γιατί θα μας το έκλεβαν κι αυτό.

Σε συνεργασία όμως με τους μανιώδεις κλέφτες των ΜΜΕ στήνουν μία τέλεια παράσταση αλληλοσυγκαλύψεως και διαπλοκής με στόχο την δική μας ληστεία. Κοινὴ γνώμη κι ΟΧΙ κοινὴ ΓΝΩΣΙΣ!!!4   Κοινὴ γνώμη κι ΟΧΙ κοινὴ ΓΝΩΣΙΣ!!!7

Τα τελευταία πέντε χρόνια φτωχοποιήθηκαν όλοι οι Έλληνες εκτός των …Πολιτικών και των Δημοσιογράφων.

Οι Δημοσιογράφοι φιλτράρουν τις πληροφορίες κι επιτρέπουν την δημοσίευση λίγων και βολικών στοιχείων, μαζί με ασύστολα ψεύδη, ώστε ο πολίτης να σχηματίσει εντελώς λανθασμένη άποψη και τελικά να ψηφίσει κατά των ιδίων των συμφερόντων του.

Δεν θα διστάσουν να δημοσιεύσουν τεράστια ψέμματα, διότι ούτε η διαπλεκόμενη και κομματικοποιημένη Δικαιοσύνη στέκεται στο ύψος της.

Μόλις με την ψήφο μας εξουσιοδοτήσουμε την συμμορία των πολιτικών να διαχειριστεί τον μόχθο μας και τα δισεκατομμύρια των φόρων μας, διαπιστώνουμε ότι κάναμε την χειρότερη δυνατή επιλογή και …περιμένουμε την επομένη εκλογική αναμέτρηση για να ανακόψουμε το πλιάτσικο στην περιουσία μας.

Και μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα το σύστημα οχυρώνεται ακόμα καλλίτερα ώστε να μην μπορεί να ανατραπεί και μας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξουμε μόνοι μας το χαρτί από την ίδια …σημαδεμένη τράπουλα.

Χωρίς καμμία απολύτως εξαίρεση κάθε φορά που φεύγουμε από την Σκύλλα πέφτουμε στην Χάρυβδη.

Διώχνουμε τους κλέφτες και φέρνουμε τους ληστές.

Ο μέσος πολίτης έχει διαμορφωμένη ΓΝΩΜΗ για όλους τους πολιτικούς βασιζόμενος στα υποκριτικά τους λόγια ή στην προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Έχει σιγουριά για ανθρώπους που δεν έχει καν συναντήσει και που δεν γνωρίζει τίποτα ουσιαστικό γι’ αυτό που είναι ΠΙΣΩ από τις κάμερες.

Έχει γνώμη που δεν βασίζεται στην ΓΝΩΣΗ αλλά στην άποψη που διαμορφώνουν οι …Opinion Makers, οι διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης και όχι οι πάροχοι αλήθειας και γνώσεως.

Γι’ αυτό μετρούν συνεχώς την κοινή γνώμη.
Η γνώμη είναι αυτή μέσα από την οποία μας εξουσιάζουν.

Αν είχαμε γνώση φυσικά ποτέ δεν θα μπορούσαν να μας εξαπατήσουν και να πλουτίσουν εις βάρος μας.

Αν μας ρωτούσαν, θα δεχόμασταν ποτέ να πληρώνεται ο θεοδωράκης ή ο Σπύρος Παπαδόπουλος ή η Έλλη Στάη ή η Σεμίνα Διγενή με … 20.000 ευρώ για κάθε εκπομπή;

Αυτοί συγκαλύπτουν τους κλέφτες της πολιτικής και οι πολιτικοί τους ανταμείβουν με τα δικά μας ματωμένα χρήματα.

Δεν τους ενδιαφέρει να μας ενημερώσουν για το πραγματικό έργο της κυβερνήσεως αλλά να μας υποδείξουν ποια πρέπει να είναι η άποψή μας για το κυβερνητικό έργο, χωρίς φυσικά να μας δίνουν νούμερα και συγκεκριμένα στοιχεία.

Μία θολή άποψη κυριαρχεί σ’ εμάς τους πολίτες, την οποία κατευθύνουν, πότε δεξιά πότε αριστερά, ώστε να μας δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής.
Κι ενώ ο λαός είναι μόνιμο θύμα πολιτικής εξαπατήσεως από αδίστακτους απατεώνες, κλέφτες, ψεύτες κι ανωμάλους, η Δικαιοσύνη είτε ΔΕΝ παρεμβαίνει, είτε έχει …δεμένα τα χέρια, ώστε να μην παρέμβει …ούτε εκ παραδρομής.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Κοινὴ γνώμη κι ΟΧΙ κοινὴ ΓΝΩΣΙΣ!!!

Leave a Reply