«Ἔντασις» ΚΑΙ μεταξύ Ἀζερμπαϊτζάν – Ἀρμενίας;

«Ἔντασις» ΚΑΙ μεταξύ Ἀζερμπαιτζάν - Ἀρμενίας;Όπως φαίνεται δεν θα μείνει χώρα του πλανήτη που δεν θα εμπλακεί σε εμπόλεμες καταστάσεις.
Το πώς έχουν σχεδιάσει τα νέα σύνορα θα το μάθουμε…
Στο μεταξύ, είτε πρόκειται για τυχαίο περιστατικό, είτε για κάτι …περισσότερο, ας το προσέξουμε.
Τίποτα πια δεν θεωρείται …τυχαίο στον κόσμο μας!

Σίγμα

Ένταση στα σύνορα Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας- ένας στρατιώτης νεκρός

Ανταλλαγή πυρών έγινε στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν, μεταξύ στρατιωτικών μονάδων των δύο χωρών, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας στρατιώτης του Αζερμπαϊτζάν, όπως σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η σχετική αναφορά, επικαλούμενη δήλωση του υπουργείου Εθνικής Αμύμης του Αζερμπαϊτζάν, σημειώνει ότι η σύγκρουση έγινε κατά την διάρκεια της νύκτας, όταν ήρθαν αντιμέτωπες δύο διμοιρίες «αναγνωρίσεως και σαμποτάζ», των δύο χωρών.

Επακολούθησε βίαια σύγκρουση με αποτέλεσμα την υποχώρηση των Αρμενίων στρατιωτών αλλά και τον θάνατο ενός στρατιώτη από το Αζερμπαϊτζάν.

Σε δήλωσή του το υπουργείο Αμύνης του Αζερμπαϊτζάν σημειώνει ότι την ευθύνη για αυτήν τη σύγκρουση φέρει η αρμενική κυβέρνηση και τονίζει ότι το Αζερμπαϊτζάν θα απαντήσει σκληρά για τον θάνατο του στρατιώτη, όπως σημειώνει το «Dünya Bülteni».

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply