Ὁ …«περιούσιος» Nemtsov…

Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...2

Ο περιούσιος μαφιόζος Nemtsov, που δολοφονήθηκε προχθές στην Μόσχα και για τον οποία θρήνησαν Obama, Merkel, Cameron, Hollande, Poroshenko κλπ ήταν αυτός που έτρωγε τις δωρεές των Ρώσσων στο κόμμα του, με διάφορες συνοδούς πολυτελείας σε εξωτικά ξενοδοχεία. Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...2Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...1
Αυτός ήταν ο μέγας ηγέτης κι άνθρωπος του Γιέλτσιν, που θα έφερνε την Δημοκρατία στην Ρωσσία του «Δικτάτορα» Πούτιν.

To συγκεκριμένο σκουπίδι είχε αποσυρθεί από την Πολιτική εδώ και χρόνια και οι επικυρίαρχοι προφανώς δεν δίστασαν να τον θυσιάσουν για να χρησιμεύσει ο θάνατός του ως καταλύτης εξελίξεων, όπως έγινε και με τον Φύσσα.

Για να καταλάβει κάποιος πώς εννοούν την Δημοκρατία οι υπηρέτριες των Rothschild, όπως ο Γιέλτσιν, δείτε με ποιον τρόπο προχώρησαν οι …«μεταρρυθμίσεις» στην Ρωσσία.


Έτσι βρέθηκαν νεαροί μαφιόζοι σιωνιστές να ελέγχουν τις μεγαλύτερες πηγές φυσικού πλούτου της Ρωσσίας για λογαριασμό των Rothschild.Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...7 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...6  Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...4Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...5 Ὁ ...«περιούσιος» Nemtsov...3 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply