Ἰνδάλματα;

Ἰνδάλματα;Όταν με εντολή του Obama ή του Netanyahu δολοφονούνται χιλιάδες άμαχοι και παιδιά δεν ακούγεται ούτε μία επικριτική λέξη. Οι ηγέτες-υπηρέτριες του Σιωνισμού και των τοκογλύφων έχουν απόλυτα προβλέψιμη συμπεριφορά.
Ο δολοφονημένος πράκτορας της Δύσεως, που κανένας μας δεν ήξερε, έγινε ξαφνικά παγκόσμιο ίνδαλμα θάρρους κι αντιστάσεως στον …«κακό» Πούτιν!

Σίγμα

«…Η καγκελάριος υπογράμμισε «το θάρρος του πρώην αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, ο οποίος δεν είχε πάψει να εκφράζει δημοσίως τις επικρίσεις του εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Από την πλευρά του, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ δήλωσε «θλιμμένος και οργισμένος», προσθέτοντας πως είναι επίσης «σοκαρισμένος, όπως πολλοί άνθρωποι στην Ρωσσία», απ’ αυτή την «εν ψυχρώ» δολοφονία…»

«Καταθορυβημένη» η Μέρκελ από την «δειλή δολοφονία» του Νεμτσόφ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply