Ζοῦμε σὲ μίαν νέα (ὑποκριτική) «δημοκρατία τῆς Βαϊμάρης»!

Η ασυδοσία των τοκογλύφων κατά την περίοδο της «Δημοκρατίας» της Βαϊμάρης στην Γερμανία, έσπρωξε τον Χίτλερ στην εξουσία. Οι εξαθλιωμένοι τότε Γερμανοί αναζήτησαν την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στον εθνικοσοσιαλισμό.

Σήμερα ζούμε μία Ευρωπαϊκη «Δημοκρατία» τύπου Βαϊμάρης, μόνο που οι τοκογλύφοι έχουν πάρει τα μέτρα τους και θα μπορούν να σφίγγουν την θηλιά γύρω από τον λαιμό μας χωρίς κανένα εμπόδιο .
Απομιμήσεις του Χίτλερ κι αντισιωνιστές φυλακίζονται κι εξουδετερώνονται έγκαιρα με την βοήθεια των γνωστών …«αντιρατσιστικών» νόμων, που επιβλήθηκαν από το Λόμπυ, σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Κι ενώ σε ΟΛΗ την Ευρώπη, η μία χώρα πίσω από την άλλη, ολισθαίνουν σε επίπεδα διαβιώσεως απολύτου φτώχειας, ουδείς ασχολείται… Μας θέλουν όλους εστιασμένους σε ζητήματα που μας πολώνουν και μας διαχωρίζουν, για να μπορούν οι πράκτορες να δρουν ανενόχλητοι…

.
Ζοῦμε σὲ μίαν νέα (ὑποκριτική) «δημοκρατία τῆς Βαϊμάρης»!2

Ζοῦμε σὲ μίαν νέα (ὑποκριτική) «δημοκρατία τῆς Βαϊμάρης»!3 Ζοῦμε σὲ μίαν νέα (ὑποκριτική) «δημοκρατία τῆς Βαϊμάρης»!1Στην Ελλάδα το κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που αδιαφορεί φυσικά για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολιτικά, οικονομικά και  κοινωνικά προβλήματα, στο οποίο …«φιλοσοφεί» κι ο αδερφός του πρώην Κεντρικού Τραπεζίτη Γκαργκάνα, φανατίζει ορδές χιλιάδων απεγνωσμένων μεταναστών εναντίον της Χρυσής Αυγής…
Κι όπου δεν λειτουργήσει βολικά η Δικαιοσύνη, θα αναλάβουν αφηνιασμένοι μετανάστες να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς της …«Δημοκρατίας» των Τοκογλύφων.

Η Χ.Α στοχοποίησε άκριτα και μαζικά όλους τους μετανάστες για να κερδίσει τις ψήφους όσων Ελλήνων υποφέρουν από την τεράστια κι ανεξέλεγκτη παρουσία και δράση των ξένων στις γειτονιές τους.
Αποτέλεσμα αυτής της επιφανειακής ρητορικής ήταν να δημιουργηθεί μία στρατιά χιλιάδων φανατικών ξένων έτοιμων να επιτεθούν στην Χ.Α που θεωρούν ότι θα τους επαναπατρίσει στις εμπόλεμες χώρες από τις όποιες έφυγαν για να γλυτώσουν.
Το φλογερό μίσος των μεταναστών κατά της Χ.Α συντηρούν οι πράκτορες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με υποκριτικές εκδηλώσεις μνήμης ανυπάρκτων νεκρών, με διασπορά ψευδών ειδήσεων και με προβοκάτσιες όπως το σκισμένο Κοράνι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply