Προωθῶντας τὸν …σαδομαζοχισμό!!!

Καθημερινά ένα τουλάχιστον άρθρο στα ΜΜΕ πρέπει να προωθεί με κάποιον τρόπο την σαδομαζοχιστική πορνοταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι». Συνέλαβαν δήθεν μία γυναίκα που αυνανιζόταν ενώ το έβλεπε, φυλάκισαν έναν φοιτητή για βιασμό που προσπαθούσε να μιμηθεί το έργο κι άλλες τέτοιες γελοιότητες που κάνουν τον γύρο του κόσμου στις «σοβαρές» εφημερίδες για να σπρώξουν τον κόσμο να πληρώσει και να «φάει» την απαραίτητη νεοταξική προπαγάνδα.Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!1     Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!6Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!5Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!4Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!3Προωθῶντας τὸν ...σαδομαζοχισμό!!!2

Το σύστημα προωθεί και προβάλλει την βία ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.
Είτε είναι λογοτεχνία, είτε τηλεόραση, είτε κινηματογράφος, είτε αθλητισμός, είτε επικαιρότητα…

Γεμίζει σκόπιμα ο εγκέφαλος των μικρών παιδιών με εικόνες βίας κι απάθειας κι ενώ το σύστημα ξέρει ότι οι άνθρωποι σπεύδουν να μιμηθούν ό,τι προβάλλεται μαζικά, μετά όλοι …«δήθεν» αναρωτιούνται για τα περιστατικά bulling στα σχολεία, για τους βιασμούς μαθητριών, για τον εκβιασμό που υφίστανται κοπέλες μέσω internet κλπ. Τα παιδιά μετατρέπονται σε εγκληματίες της διπλανής πόρτας και της ήσυχης οικογενείας παίρνοντας ιδέες από τα Χολιγουντιανά σκουπίδια που προωθούνται ως …έργα τέχνης, από πράκτορες που παριστάνουν τους …κριτικούς κινηματογράφου.

Αν προσέξετε με τι ρυθμό και για πόση ώρα προβάλλονται βίαιες εικόνες, εγκληματικές πράξεις, απάνθρωπες συμπεριφορές και σεξουαλικές διαστροφές θα εκπλαγείτε.
Ακόμα και στα Ελληνικά σήριαλ εικοσαετίας γίνεται συνεχώς κατήχηση κατά του γάμου, κατά της σταθερής σχέσεως, κατά της τυπικής οικογενείας κλπ.

Η ψυχαγωγία, δηλαδή το να επιτρέπουμε σ’ αυτούς να άγουν τις ψυχές μας, χρησιμοποιείται εναντίον μας και δεν είναι καθόλου μία χαλαρή, επιφανειακή και άκακη πρακτική.

Οι πιο άθλιες προσωπικότητες της υποκριτικής τέχνης …ποιούν …ΗΘΗ…οπότε καταλαβαίνετε που πηγαίνει το πράγμα.

Η δε τηλεόραση έχει κατακλυσθεί με προσωπικότητες όπως της Ανίτας Πάνια, του Φώτη και της Μαρίας, της Νανάς Παλιατσάκη, της Τσιμτσιλή, της Σκορδά, της Μενεγάκη που φροντίζουν να κρατούν τις μάζες στο επιθυμητό και βολικό επίπεδο διανοήσεως.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply