Ἡ …μαϊμοῦ «Combat 18»!

Στην Ουκρανία είδαμε πως το Ισραήλ και το ΝΑΤΟ βοήθησαν τους εθνικιστές κι ακροδεξιούς να ανατρέψουν τον φιλορώσσο Γιανουκόβιτς, ώστε να αποφυλακιστεί η …«περιούσια» Τιμοσένκο.
Είδαμε πως καθάρισαν τον αρχηγό των εθνικιστών για να αναλάβει την ηγεσία τους ένας πράκτορας της Μοσάντ.
Είδαμε επίσης τους …δήθεν αναρχικούς να μεταμφιέζονται σε …δήθεν εθνικιστές και να εκτελούν διαδηλωτές κι αστυνομικούς για να φουντώσει το μίσος.
Είδαμε τον …«αριστεριστή» Soros και το …«αναρχοαριστερό» Indymedia να στηρίζουν τους ακροδεξιούς στην Ουκρανία. Είδαμε, με λίγα λόγια, πως για κάθε περίσταση οι επικυρίαρχοι στήνουν οργανώσεις τρομοκρατών που είναι …δήθεν ιδεολογικά αντίθετες των κυβερνήσεων προς ανατροπή.

Για την Ελλαδα που έχει πρώτη φορά αριστερή (λέμε τώρα) κυβέρνηση η Μοσάντ έστησε …νεοναζιστική δήθεν οργάνωση που θα αναλάβει την δημιουργία τρόμου εκ …δεξιών.
Τα μεμονωμένα περιστατικά επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, τα αεροβόλα και τα μαστίγια όσο και να τα τραβήξουν από τα μαλλιά …δεν τρομάζουν πλέον.

Η νέα μαϊμου ναζιστική οργάνωση, που εμφανίστηκε από το πουθενά, θα μπορεί ακόμα και να εκτελεί ανεπιθύμητους ή να τοποθετεί βόμβες.
Η σπουδή των ΜΜΕ να μας κάνουν …ΕΙΔΙΚΟΥΣ επί της, πρωτάκουστης στην Ελλάδα, οργάνωσης COMBAT 18 είναι τόσο επιτηδευμένη που …προκαλεί γέλιο!!!
Από μια μουντζούρα στο μνημείο του Φύσσα και μία μαϊμού ανάληψη ευθύνης (!) …για την μουντζούρα (πόσο γελοίοι;)  οι πράκτορες των ΜΜΕ έγραψαν ολόκληρα κατεβατά τρόμου.
Κι αυτή η απόλυτη σιγουριά των ΜΜΕ ότι την μουντζούρα την έκανε σίγουρα μία οργάνωση κι όχι ένας πράκτορας της Μοσάντ, ή ένας τυχαίος μπούφος, αποδεκνύει την ανάγκη του συστήματος να βάλει στο κάδρο το δημιούργημά του.

Θέλουν οπωσδήποτε να μάθουμε όλοι μας την υποτιθέμενη ύπαρξη της οργανώσεως αυτής, μετά από το κτύπημα ιδεολογικής ταυτότητας στο μνημείο του Φύσσα, ώστε αυτόματα στο μέλλον να αποδεχθούμε τα επόμενα κτυπήματα πρακτόρων  ως κτυπήματα δήθεν …ακροδεξιάς τρομοκρατίας.

Όπως ακριβώς έκαναν με την 17Νοε που μπήκε στην ζωή μας μετά την εκτέλεση του διπλού πράκτορα Γουέλς, από την ίδια την CIA. Με αυτό το κτύπημα-ταυτότητα και με τις γνωστές πολυσέλιδες αριστερίστικες μπουρδολογικές προκηρύξεις, οι «θεατές» της μεγάλης παραστάσεως έτρωγαν το παραμύθι συνεχόμενα για πολλές δεκαετίες.

Κι όπως για χρόνια διάφοροι ποινικοί παρίσταναν την …«αριστερή» τρομοκρατία, για να καθαρίσουν το τοπίο, θα δούμε τώρα τους ίδιους δολοφόνους, επί πληρωμή πάντα, να εκτελούν κτυπήματα …ακροδεξιού χαρακτήρα.
Έναν αριστερό και φιλορώσσο βουλευτή δεν στέκει να τον εκτελέσει ένας αναρχο-κομμουνιστής τρομοκράτης αλλά ένας ακροδεξιός φιλοδυτικός, όπως αυτοί του κόμματος που επινόησαν στην Ουκρανία.

Εθνικιστές φιλοΝΑΤΟϊκοί που να πολεμούν για την ένταξη της χώρας τους στην ΕΕ δεν υπήρξαν ποτέ.
Αυτό το εφεύρημα επινοήθηκε στα ίδια γραφεία που κάποιοι επινόησαν και το γελοίο όνομα …«Σέχτα των επαναστατών».

Στην Ιταλία, κατά τα μολυβένια χρόνια (anni di piombo), οι ξένες υπηρεσίες και η παντοδύναμη Μασονική Στοα P2 (Pi Due), είχαν υπό τον πλήρη έλεγχό τους και την κόκκινη και την μαύρη τρομοκρατία, ώστε όλα τα κτυπήματα να έχουν …δήθεν ιδεολογικό υπόβαθρο.

Θα δούμε αν οι κυβερνητικοί θα έχουν τα μπαλάκια να βάλουν στο κάδρο τις ξένες υπηρεσίες ή αν θα αρκεστούν απλά να κεφαλαιοποιούν και να μπουρδολογούν επάνω στις δράσεις των πρακτόρων, όπως έκαναν τον Δεκέμβριο του 2008, που οι πράκτορες έκαιγαν την Αθήνα και οι πολιτικοί μιλούσαν για την γενεά των 700ευρώ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply