Ἐπὶ Καραμανλῆ εἴχαμε χαφιέδες, ποὺ τώρα, ἐπὶ Βαρουφάκη, ἔγιναν …ἐφοριακοί!

Δείτε πως «κτυπούσαν» τον Καραμανλή, για να έρθει άρον-άρον το ΔΝΤ για το Μεγάλο Κόλπο οι …«ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι», από την ιστοσελίδα του κρατικοδίαιτου Κούλογλου.

Σίγμα

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:

ΣΟΚ! Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου κατηγορεί την κυβέρνηση για χαφιεδισμό !!!!

 

Δείτε αναλυτικά:
Ήταν 22 Ιουνίου 2009. Η κυβέρνηση Καραμανλή, διεπίστωνε τα δημοσιονομικά αδιέξοδα της χώρας και έπαιρνε ή προσπαθούσε να πάρει κάποια μέτρα. Ανάμεσα σε αυτά και μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ένα από τα μέτρα ήταν η δημιουργία φόρμας υποβολής καταγγελιών στο site της Υ.Π.Ε.Ε. και η λειτουργία του τηλεφωνικού αριθμού 210-34.01.113, στον οποίο, κάθε πολίτης θα μπορούσε να καταγγείλει κάποιον για φοροδιαφυγή. Πρωτοσέλιδα ουρλιαχτά από την Ελευθεροτυπία

η λέξη «καταδότες» δίνει και παίρνει

έμφαση στις «έντονες αντιδράσεις»  από άλλη εφημερίδα

«ηλεκτρονικός χαφιεδισμός», από το TVXS του Κούλογλου

 

Αυτά έλεγαν οι φίλα προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες και sites με πρώτο πρώτο το portal του σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο, Στέλιου Κούλογλου. Σήμερα, ο ίδιος κωλοτούμπας, βρίσκει περίπου θαυμάσια την ιδέα των «ηλεκτρονικών ρουφιάνων του Βαρουφάκη, φοιτητών, νοικοκυρών, με κρυφές κάμερες και..» και τις λοιπές μπαρούφες που υποβάλαμε ως …σοβαρό μέτρο στην Ε.Ε. εκνευρίζοντας τους εταίρους μας, που βλέπουν ότι τους δουλεύουμε.
@Δείτε πώς παρουσίαζε το μέτρο ο κωλοτούμπας Κούλογλου όταν ήταν αντιπολίτευση:

@ και δείτε πώς παρουσιάζει ο κωλοτούμπας Κούλογλου το θέμα σήμερα στο site του http://tvxs.gr/news/ellada/oi-mystikoi-eforiakoi-toy-baroyfaki

ή με μια ματιά στην εικόνα

   
Αυτοί είναι οι πολιτικοί. Κωλοτούμπες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όταν τα κάνουν άλλοι είναι «χαφιεδισμός», όταν εμείς τα κάνουμε (και μάλιστα πολύ χειρότερα, με κρυφές κάμερες!!!) είναι μια θαυμάσια ιδέα.
Εσύ, ακόμη πιστεύεις ότι οι πολιτικοί θα αλλάξουν τον κόσμο προς όφελός σου; Είσαι σοβαρός άνθρωπέ μου;
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply