Τὸ …«ἀνθρώπινο δικαίωμα» στὴν μαριχουάνα, στὴν ἔκτρωση καὶ στὴν ὁμοφυλοφιλία.

Η νομιμοποίηση της εμπορίας, βαριά φορολογημένης, μαριχουάνας και η νομιμοποίηση του ομοφυλοφιλικού γάμου είναι βασικές προτεραιότητες των επικυριάρχων.
Στην μία πλευρά της γης βομβαρδίζουν και σκοτώνουν εκατομμύρια αμάχους και στην άλλη πλευρά της γης …«αγωνίζονται» για τα …ανθρώπινα δικαιώματα, αρκεί αυτά να …βολεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας.

Δεν μπορείς να κάνεις καριέρα στον πλανήτη των τοκογλύφων αν δεν προωθήσεις την ατζέντα.
Ο Ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιαφιανάκης στο Saturday Nighr Live δεν χάνει την ευκαιρία να προωθήσει την ατζέντα «…gay Γάμος …Μαριχουάνα…»… 

Οι ασταμάτητες αγιογραφίες όλων των ΜΜΕ για τον Πρόεδρο της Ουρουγουάης δεν αφορούν ποτέ στην Υγεία και στην Παιδεία της Ουρουγουάης  αλλά ΜΟΝΟΝ στην νομιμοποίηση της εκτρώσεως (μείωση του πληθυσμού, αποδυνάμωση Καθολικισμού), στην νομιμοποίηση εμπορίας της μαριχουάνας (αποβλάκωση και μείωση του πληθυσμού) και στην νομιμοποίηση του ομοφυλοφιλικού γάμου (μείωση του πληθυσμού, διάλυση της έννοιας του γάμου, αποδυνάμωση του Καθολικισμού κλπ).

Αυτός ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της Νέας Τάξεως είναι που ενδιαφέρει αποκλειστικά την Νέα Τάξη κι όχι ότι 50.000.000 Αμερικανοί δεν ξέρουν αν θα έχουν φαγητό στο πιάτο τους την επομένη ημέρα.
Εννοείται ότι στην ατζέντα των Rothschild, που εκφράζεται μέσα από τον Economist, ο τριπλός στόχος έχει κορυφαία θέση στις προτεραιότητες. Τὸ ...«ἀνθρώπινο δικαίωμα» στὴν μαριχουάνα, στὴν ἔκτρωση καὶ στὴν ὁμοφυλοφιλία.3 Τὸ ...«ἀνθρώπινο δικαίωμα» στὴν μαριχουάνα, στὴν ἔκτρωση καὶ στὴν ὁμοφυλοφιλία.8

Και φυσικά αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, τότε που ήθελαν να προωθηθεί η κατανάλωση του βαριά φορολογουμένου και κρατικού μονοπωλιακού καπνού, όλα τα είδωλα του Hollywwod φωτογραφίζονταν με το βιομηχανικό τσιγάρο στο στόμα.
Τα χειροποίητα απαγορεύονταν γιατί παρέκαμπταν την φορολόγηση.


Τα έσοδα από το μονοπώλιο του καπνού πήγαιναν φυσικά σε ξένους τοκογλύφους κι επειδή οι τοκογλύφοι και τα κράτη γνώριζαν τον εθισμό που προκαλεί η νικοτίνη, μπορούσαν με ευκολία να εξασφαλίσουν σταθερά αυξανόμενα φορολογικά έσοδα.
Αυτός είναι ο λόγος φυσικά που το κράτος επέλεξε να έχει το μονοπώλιο στον καπνό και όχι στον μαϊντανό.

Η θεραπευτική ουσία της κάνναβης, αν τελικά υπάρχει, μπορεί να χορηγηθεί και με άλλο τρόπο και δεν χρειάζεται καν να συνδέεται ονομαστικά με το φυτό.
Το πράγμα πάει για «ψυχαγωγική» φορολογημένη, κρατικο-μονοπωλιακή μαριχουάνα…
Στις πολιτείες που νομιμοποιήθηκε η ψυχαγωγική μαριχουάνα (Colorado πχ) είναι ασήμαντη η ζήτηση της «θεραπευτικής».

Στην Καλιφόρνια που δεν επιτρέπεται ακόμα η ψυχαγωγική μαριχουάνα συνταγογραφούν «θεραπευτική» μαριχουάνα και η ζήτηση είναι τρελλή κι αποτυπώνεται στα νούμερα στον πίνακα…

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα πρακτικά…
Μόνο στην Καλιφόρνια που επιτρέπεται η θεραπευτική μαριχουάνα και γράφονται εκατομμύρια συνταγές υπάρχει ο όρος θεραπευτική μαρχουάνα. Και παρόλο που συνταγογραφείται μαζικά η «θεραπευτική» μαριχουάνα δεν έχουμε κανένα …θαύμα θεραπείας… Μόνο τεράστια φορολογικά έσοδα.

Για τον εξαρτημένο  έχει νόημα η «θεραπευτική» μαρχουάνα γιατί τον κάνει να …«στανιάρει»…
Για τις υπόλοιπες θεραπείες …τα περιστατικά κινούνται πολύ κάτω από τα όρια του στατιστικού λάθους  αλλά προβάλλονται μαζικά, ώστε να θεωρηθούν κανόνας κι όχι εξαίρεση, όπως κάνουν και με όλα τα …«θαύματα» στα οποία πρέπει να πιστέψουμε…

Είναι όλα για τα λεφτά. Πεθαίνουν από την πείνα στην Αμερική και είναι εκατομμύρια οι άστεγοι στην χώρα, που δήθεν ενδιαφέρονται για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνας…
Εγώ στα 45 μου και μη καπνιστής δεν γνωρίζω ούτε μία περίπτωση θανάτου από τσιγάρο συγκεκριμένα και ξέρω εκατοντάδες ογδοντάρηδες που καπνίζουν συστηματικά από μικρά παιδιά.
Κι ενώ υπάρχουν χιλιάδες θάνατοι από έλλειψη ασθενοφόρων  το κράτος ξοδεύει πολύ περισσότερα για να ποινικοποιήσει το κάπνισμα απλών τσιγάρων, παρά για να αγοράσει ασθενοφόρα.
Και μόνο που ασχολείται ο Soros και οι Rothschild με την …«επανάσταση», είναι αρκετό να καταλάβουμε ότι πρόκειται για παγίδα…
Κι ας μην έχουμε τα δεδομένα και τα στατιστικά…
Δεν μας λένε άλλωστε ΠΟΙΟ είναι το ποσοστό των χρηστών μαριχουάνας που τελικά καταλήγουν στην ηρωίνη κι από εκεί στον θανατο…
Είναι κάτι που ψάχνω χρόνια σαν αριθμό…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὸ …«ἀνθρώπινο δικαίωμα» στὴν μαριχουάνα, στὴν ἔκτρωση καὶ στὴν ὁμοφυλοφιλία.

Leave a Reply