Καί ποιός ῥωτᾶ τούς Συρίους γιά τό τί θέλουν;

Η φυσικότητα με την οποία μιλούν για στρατιωτική παρέμβαση στην Συρία, προκειμένου να εγκαταστήσουν την δική τους κυβέρνηση, είναι μοναδική.
Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την βούληση του Συριακού Λαού. Ούτε οι αριστεροί, ούτε οι δεξιοί πράκτορες.

Ο δήθεν εμφύλιος με τους Τσετσένους μισθοφόρους στην Συρία δεν απέδωσε. Το «Ισλαμικό» Κράτος με την βοήθεια του Ισραήλ και τα όπλα από το ΝΑΤΟ δεν απέδωσε επίσης.
Πρακτικά, όπου δεν υπάρχει κυβέρνηση ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους, έχουμε πόλεμο, τρομοκρατία κι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που όμως δεν καταλήγουν ποτέ στα διεθνή δικαστήρια.

Κανείς δεν τιμωρήθηκε για την ισοπέδωση της Δρέσδης, της Χιροσίμα, του Ναγκασάκι, για τα εγκλήματα στο Βιετνάμ, την Κορέα, την Γιουγκοσλαβία, το ΙΡΑΚ, το Αφγανιστάν, την Λιβύη και τώρα την Συρία.
Η Νέα Τάξη δημιούργησε τα Διεθνή Δικαστήρια για να τιμωρεί τους εχθρούς της Νέας Τάξεως κι όχι για να τιμωρεί τους δικούς της εγκληματίες μισθοφόρους.

Στην Ελλάδα πάντως έχουμε ησυχία, τάξη κι ασφάλεια … κι ότι σημαίνει αυτό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply