Ὁλοταχὼς στὴν ἀγκαλιὰ τῆς Νέας Τάξεως μᾶς πάει (συνειδητῶς) ἡ κυβέρνησις!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταργεί τα μετρητά με δόλωμα…και δόλο… 

Πρώτοι στον χορό της Νέας Τάξεως οι Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Αυτοί που κάποτε θα μπορούσαν να ανατρέψουν μία κυβέρνηση σε λίγες ώρες … ΔΕΝ θα αντιδράσουν, γιατί όλοι οι συνδικαλιστικοί ποιμένες τους  είναι …«επαναστάτες» της «αριστεράς» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
.

Χρειάζονταν …«αριστεροί επαναστάτες» για να γεμίσει η Αθήνα κάμερες, χρειάζονταν …«αριστερές δράσεις» για να μετατραπούν και οι διαδηλώσεις σε ποινικό αδίκημα τρομοκρατικής φύσεως και χρειάζονταν και «αριστεροί» ληστές τραπεζών για να μπορούν να φωτογραφίζουν την ίριδα όσων πολιτών εισέρχονται σε τράπεζες, μέσα από τα γνωστά κουβούκλια.
Τώρα χρειάζεται μία …«αριστερή» κυβέρνηση για ακόμα πιο σφικτά δεσμά.
Όταν σε αλυσοδένει αυτός που παρίστανε με πάθος τον δημοκράτη κι απελευθερωτή σου, χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να συνειδητοποιήσεις το τι σου συμβαίνει.

Αυτός ο νεκρός συνειδησιακά χρόνος που προκαλείται από το σοκ  είναι ο καταλληλότερος για να σου περάσουν τις πιο βαριές αλυσίδες χωρίς να το αντιληφθείς.

Κάρτα Πληρωμών σημαίνει όλα τα λεφτά στην Τράπεζα…
Και το «όλα τα λεφτά στην Τράπεζα» σημαίνει… ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ κάθε φορά που θα διανοηθείς να μην πληρώσεις τους αντισυνταγματικούς φόρους και τα εξοντωτικά πρόστιμα που ακολουθούν την καθυστέρηση πληρωμής τους.

Κατάλαβες τι σπούδαζε ο …«αριστερός» Δραγασάκης στα γόνατα των Rothschild του Λονδίνου;
Αν το πρόσεξες … δεν έχουν αμφισβητήσει ακόμα ΚΑΜΜΙΑ σύμβαση και καμμία προμήθεια του Δημοσίου, που ήταν αποδεδειγμένο προϊόν καταχρήσεως εξουσίας, απιστίας κι εγκληματικής δράσεως.
Ολυμπιακά Αόρατα, Υποβρύχια που γέρνουν, Απάτσι που πέφτουν, Τανκς που ξεφλουδίζουν και F16 που μπάζουν νερά θα ακριβοπληρωθούν μέχρι τελευταίας σπασμένης βίδας.

Γι’ αυτό οι ξένοι στηρίζουν συγκεκριμένα κόμματα…
….Ώστε να μην αμφισβητηθεί ΟΥΤΕ μισό ευρώ από τα εικονικά τιμολόγια και τα εικονικά δάνεια που αντιστοιχούσαν σε αυτά.

Και μην ξεχνάς… Μίζες …«μόνοι» οι μπαγάσες οι Γερμανοί έδιναν.
Ισραηλινοί, Αμερικάνοι κλπ …«πεντακάθαροι», «τίμιοι» και τα δισεκατομμύρια στην Λίστα Λαγκάρντ …«νόμιμα», «δουλεμένα» με ιδρώτα και προπάντων «φορολογημένα».

Το C4I που ποτέ δεν παραλάβαμε κι εξοφλούμε κανονικά… πεντακάθαρο λέμε.
Τόσο …«Γερμανικό» που ανέλαβε τον εκβιασμό αυτοπροσώπως ο Αμερικανός Πρέσβης Thomas Miller.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply