Τώρα θυμήθηκαν τόν Λαλιώτη;

Μόλις πέρασε η δεκαετία, μετά την οποία μπορούν να καταστραφούν νόμιμα φορολογικά στοιχεία και βιβλία, το ΣΔΟΕ θυμήθηκε τον ακατανόμαστο Λαλιώτη, που υπέγραψε 4,3 τρισεκατομμύρια δραχμών σε Δημόσια Έργα, χωρίς να πάρει ποτέ μίζα…
Ναι;

Τόσα χρόνια υπουργός, δεν έβρισκαν τίποτα να του κατασχέσουν…
Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο …πεντακάθαρος!!!

 

Ὁ Λαλιώτης, ἡ φτωχολογιὰ καὶ τὰ μυστήρια!

Κώστας Λαλιώτης: «Δεν έχω κρύψει τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν»

«Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν», τονίζει ο Κώστας Λαλιώτης, μετά το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο: «ΣΔΟΕ και δικαστές ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη αλλά και τον Τουρκολιά της Εθνικής Τραπέζης επί ΝΔ».

«Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες» επισημαίνει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σε δήλωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κώστα Λαλιώτη:

«1. Κάθε έλεγχος των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας είναι ευπρόσδεκτος γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα και γιατί δεν έχω να φοβηθώ κανέναν.
Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία (προσωπικά και οικογενειακά) βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι απολύτως διαφανή και συγκεκριμένα και είναι διαχρονικά δηλωμένα αναλυτικά και τεκμηριωμένα στις ετήσιες δηλώσεις μου για το Πόθεν Έσχες.

2. Είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο ότι όλα τα χρόνια κατά την θητεία μου στην πολιτική υπηρέτησα με πίστη την Διαφάνεια, την Νομιμότητα και το Δημόσιο Συμφέρον, έχοντας διαρκώς ανοικτό μέτωπο ενάντια σε κάθε μορφή μαύρου χρήματος, ενάντια σε γκρίζες ζώνες στην δημόσια ζωή και ενάντια στις OFFSHORE εταιρείες.

Ασφαλώς και όλοι θυμούνται τις τεκμηριωμένες και δικαιωμένες αποκαλύψεις μου και τις πολυετείς συγκρούσεις μου για την περιβόητη OFFSHORE Λιβεριανή Εταιρεία MAYO και τα πλοκάμια της στην Ελλάδα».

ΚΟΝΤΡΑ

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply