Μαϊμουδίσαμε τελικά…

Όταν μία ξένη επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες σε Ελληνική Εταιρεία και φορολογείται στην έδρα της, δηλαδή στα νησιά Κέιμαν κλπ, εννοείται ότι το κράτος θα συνεχίσει να χάνει δισεκατομμύρια από φόρους. Θα μπορούσαν απλά να υποχρεώσουν όσες εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες, πέραν κάποιου ποσού ετησίως σε εταιρείες στην Ελλάδα, να καταβάλλουν εδώ όλους τους σχετικούς φόρους, ώστε να λειτουργεί σωστά κι ο ανταγωνισμός.Μαϊμουδίσαμε τελικά...4

Όταν μία ελληνική εταιρεία πρέπει να συμμετέχει σ’ έναν κρατικό διαγωνισμό θα πρέπει να υπολογίσει άλλους φόρους από αυτούς που θα υπολογίσει μία ανταγωνιστική εταιρεία του Λουξεμβούργου και να τουςσυμπεριλάβει στα κοστολόγιά της.
Με αυτούς τους προδοτικούς νόμους πρακτικά ευνόησαν τους ξένους και τις μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν off shore για να μεταφέρουν τα κέρδη τους σε άλλες χώρες για χαμηλότερη φορολόγηση,  ενώ κατέστρεψαν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που τα κέρδη τους παραμένουν κι επενδύονται στην Ελλάδα.

Η Ιταλία που διαθέτει τεράστια αυτοκινητοβιομηχανία για πολλές δεκαετίες επέβαλλε ειδικό ΕΞΤΡΑ φόρο στα εισαγόμενα αυτοκίνητα για να προστατεύσει και τις θέσεις εργασίας, και το εμπορικό της ισοζύγιο.

Στην Ελλάδα των γενιτσάρων όλοι οι ντόπιοι επιχειρηματίες σφαγιάσθηκαν και διευκολύνθηκαν ξένοι έμποροι όπλων και λαμόγια Χρηματιστές, όπως αυτοί της Energa κλπ, να σηκώσουν από τα ταμεία του κράτους εκατοντάδες εκατομμύρια.

Καταστράφηκε η Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία, επειδή ακριβώς όχι μόνο δεν φορολόγησαν τα εισαγόμενα προϊόντα, όχι μόνο δεν έβαλαν περιορισμούς που να προστάτευαν το εμπορικό ισοζύγιο …αλλά άφησαν σκόπιμα ανεξέλεγκτη την κινεζική Μαφία να ελέγχει την διακίνηση των εμπορευμάτων και να μην ελέγχεται από καμμία υπηρεσία του κράτους.Μαϊμουδίσαμε τελικά...2

Η κινεζική Μαφία σε «συνεργασία» με τις «Ελληνικές» αρχές κατέστησε ευνοϊκό το περιβάλλον για τους Κινέζους εμπόρους, που ανοίγουν μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα …και υποχρέωσε Έλληνες εμπόρους και βιοτέχνες να βάλουν λουκέτο και να ξενιτευτούν για μεροκάματο.

Ένα κράτος που επιτρέπει να πωλούνται στα Ελληνικά μανάβικα της επαρχίας κινέζικα σκόρδα χωρίς καμμία πιστοποίηση και κανέναν ποιοτικό έλεγχο, δεν μπορεί να κυβερνάται από φιλέλληνες.Μαϊμουδίσαμε τελικά...5

Ο Τσαουσέσκου ξεχρέωσε ολόκληρο το Δημόσιο Χρέος της Ρουμανίας με την απλή λογική ενός σωστού νοικοκύρη. Απηγόρευσε τις εισαγωγές και προώθησε τις εξαγωγές. Ζορίστηκαν για 10 χρόνια μόλις  και ξεχρέωσαν εντελώς.
Λίγο μετά οι γνωστοί τοκογλύφοι τον ανέτρεψαν και τον διεπόμπευσαν γιατί   μία χώρα που ΔΕΝ χρωστάει δεν παράγει κέρδη για τους τραπεζίτες  και είναι …κακό παράδειγμα.
Έτσι εξεγέρθηκαν «αυθόρμητα» και απαλλάχτηκαν από αυτόν που ξεχρέωσε την χώρα για να εκλέξουν αυτούς που τους χρεώνουν και τους σκλαβώνους στους τραπεζίτες. 

Σήμερα η «ελεύθερη» Ρουμανία έχει ένα «καλό και χρήσιμο» χρέος που συνεχώς αυξάνεται και έχει ξεπεράσει το 40% του ΑΕΠ.Μαϊμουδίσαμε τελικά...6

Οι Έλληνες θα ήταν διατεθειμένοι να υποφέρουν για να ξεχρεώσουν, ενώ μέχρι τώρα υποφέρουν και βλέπουν το χρέος να αυξάνεται, γιατί το φαγοπότι συνέχισε κι αυξήθηκε αντί να μειωθεί.

Μας ζητούν θυσίες αυτοί που συνέχισαν να πλουτίζουν κατά την διάρκεια της καταστροφής μας.

Μαϊμουδίσαμε τελικά...8 Έχει τόσα σκάνδαλα να ψάξουν οι υποτιθέμενοι σωτήρες μας, αν θελήσουν, αλλά προτιμούν την εύκολη λύση της αφαιμάξεως του ανυπεράσπιστου πολίτη. Και βλέποντας ότι ούτε ένας δεν μπήκε φυλακή και δεν επιστράφηκαν τα κλεμμένα δισεκατομμύρια, δεν πρέπει να απορούν γιατί ο κόσμος έπαψε να πληρώνει.Μαϊμουδίσαμε τελικά...1 Μαϊμουδίσαμε τελικά...7Μαϊμουδίσαμε τελικά...3

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply