Οἱ «πορτοκαλὶ ἐπαναστάσεις» τοῦ Soros ΔΕΝ χωροῦν στὴν Ῥωσσία καὶ στὸ Ἰράν!

Συνειδητοποιημένη κι ενημερωμένη η νεολαία στην Ρωσσία διαδηλώνει ενάντια στις Έγχρωμες Επαναστάσεις του Σιωνισμού, που στην περίπτωση της Ουκρανίας εξελίχθηκε σε εμφύλιο.
Στο ΙΡΑΝ η κυβέρνηση ενημερώνει τους πολίτες για τις Έγχχρωμες Επαναστάσεις με τηλεοπτικό σποτ. Οἱ «πορτοκαλὶ ἐπαναστάσεις» τοῦ Soros ΔΕΝ χωροῦν στὴν Ῥωσσία καὶ στὸ Ἰράν!1

Στην Ελλαδα δεν υπάρχει κανένας να ενημερώσει τους πολίτες για τις μαϊμού επαναστάσεις, γιατί η σημερινή κυβέρνηση οφείλει την επιτυχία της στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 που οργάνωσαν τα δίκτυα του Soros.Οἱ «πορτοκαλὶ ἐπαναστάσεις» τοῦ Soros ΔΕΝ χωροῦν στὴν Ῥωσσία καὶ στὸ Ἰράν!2

Χιλιάδες διαδήλωσαν στην Μόσχα εναντίον των  «λαϊκών εξεγέρσεων»

Η διαδήλωση οργανώθηκε από το κίνημα «Αντί-Μαϊντάν» με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την λαϊκή εξέγερση της πλατείας Μαϊντάν του Κιέβου που οδήγησε, στις αρχές του 2014, στην ανατροπή του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
«Το ουκρανικό παράδειγμα μας δίδαξε πολλά πράγματα και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει Μαϊντάν και στην χώρα μας», τόνισαν οι οργανωτές της διαδηλώσεως στην οποία, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Μόσχας, συμμετείχαν περίπου 35.000 άνθρωποι.
Παρόμοιες κινητοποιήσεις οργανώθηκαν σε πολλές άλλες πόλεις της Ρωσσίας, όπως στην Αγία Πετρούπολη, το Γεκατερίνμπουγκ στα Ουράλια και το Βλαδιβοστόκ της Άπω Ανατολής. Μια συγκέντρωση έγινε και στην Συμφερόπολη της Κριμαίας, στην ουκρανική χερσόνησο που τον Μάρτιο του 2014 προσαρτήθηκε από την Ρωσσία.
«Όχι στην Μαϊντάν, όχι στον πόλεμο» και «Η Μαϊντάν είναι αρρώστια και θα την θεραπεύσουμε» είχαν γράψει στα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές.
Μεταξύ των διαδηλωτών υπήρχαν πολλοί βουλευτές, συνταξιούχοι, νεολαίοι, Κοζάκοι με παραδοσιακές στολές και μοτοσικλετιστές της ομάδας «Λύκοι της Νύκτας» που δηλώνουν «πατριώτες» και τους οποίους ο πρόεδρος Πούτιν έχει αποκαλέσει «αδελφούς».
«Δεν πρέπει ούτε καν να προσπαθήσουν» να κάνουν στην Ρωσσία το ίδιο πράγμα που έγινε στην Ουκρανία, δήλωσε στην ρωσσική τηλεόραση ένας από τους ηγέτες του κινήματος «Αντί-Μαϊντάν», ο Νικολάι Σταρίκοφ.
«Στηρίζω πλήρως την πολιτική του Πούτιν, δεν θέλω το χάος, ούτε εμφύλιο πόλεμο στην χώρα μου», είπε εξάλλου ένας διαδηλωτής από την Αγία Πετρούπολη μιλώντας σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΟἱ «πορτοκαλὶ ἐπαναστάσεις» τοῦ Soros ΔΕΝ χωροῦν στὴν Ῥωσσία καὶ στὸ Ἰράν!3

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply