Ὁ νεοναζισμὸς ἐπελαύνει…

Ὁ νεο-ναζισμὸς ἐπελαύνει μὲ νέο ὄνομα: «Ἀντιφασίστες».

Κατέστρεψαν ἀγάλματα καὶ τώρα καταστρέφουν βιβλία καὶ ἀπειλοῦν συγγραφεῖς.
Πολὺ παλαιὰ καὶ πολὺ γνωστὴ ἱστορία.

Λιάνα Καστρινάκη

Ο δήμος καταδικάζει με δελτίο τύπου το σκίσιμο των βιβλίων του ΚαργάκουὉ νεοναζισμὸς ἐπελαύνει...

Αυτό που έπρεπε χθες να αποτελέσει ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά δεν έγινε κατορθωτό γιατί ο κ. Πάνος προτίμησε να δώσει μισή ώρα τον λόγο στον κ. Κουρή αλλά μηδέν δευτερόλεπτα σε κάποιον που ήταν στο Πνευματικό Κέντρο, αυτό λοιπόν που με ευθύνη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου δεν αποτέλεσε ομόφωνο ψήφισμα του σώματος, το κάνει σήμερα με δελτίο τύπου ο δήμος. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου του δήμου:

*****

Την Τετάρτη 18/03/2015, την ώρα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, πληροφορηθήκαμε ότι ομάδα ατόμων εισέβαλε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΑΣΗ» είχε προγραμματίσει εκδήλωση με ομιλητή τον κύριο Καργάκο.

Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την απόπειρα ματαιώσεως της εκδηλώσεως όσο και την απαράδεκτη πρακτική καταστροφής βιβλίων. Κάθε συγγραφέας μπορεί να κρίνεται για την σταδιοδρομία και το έργο του αλλά οι πολίτες και ο Δήμος οφείλουν να υπερασπίζονται αποφασιστικά το δικαίωμα λόγου και διαλόγου. 

ἡ ἀλήθεια

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ νεοναζισμὸς ἐπελαύνει…

Leave a Reply