Παιδιὰ πειραματόζωα…

Η σύζυγος του Νεκτάριου Σφυράκη έκανε εξωσωματική για να αποκτήσει παιδί. Προέκυψαν τρίδυμα κι από τα 3 γονιμοποιημένα ωάρια χρησιμοποίησε το ένα.
Τρία χρόνια μετά (!) χρησιμοποιεί τα άλλα δύο ωάρια για να φέρει στον κόσμο τα υπόλοιπα εκ των τριδύμων. Παιδιὰ πειραματόζωα...3

Αυτά τα παιχνίδια με την φύση και την ψυχολογία των παιδιών-πειραματόζωων δεν φαίνεται να απασχολούν την Δικαιοσύνη κσι την επιστημονική κοινότητα αλλά μόνο την Τατιάνα.

Η Αντζελίνα Τζολί, μετά την προληπτική διπλή αφαίρεση στήθους, προχωράει σε προληπτική αφαίρεση μήτρας και σαλπίιγγών . Η ίδια «σταρ» δίνει γραμμή μέσω των ΜΜΕ για πειράματα με το φύλο των μικρών παιδιών, μεγαλώνοντας το κοριτσάκι της ως αγόρι πρακτικά, ώστε να διαλέξει τι θα γίνει τελικά  όταν …μεγαλώσει.Παιδιὰ πειραματόζωα...1 Παιδιὰ πειραματόζωα...2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply