Αὐτὸ ποὺ καταργεῖται ἀπὸ τὸ ΤΑΙΠΕΔ εἶναι τὰ …γράμματα!

Τὸ ἐνδιαφέρον τῆς ἀναρτήσεως δὲν εἶναι τόσο στὸ κείμενο, ὅσο στὸ ΠΟΙΟΣ τὸ ἀναδημοσιεύει ἀπὸ τὸ «capital»…

Τὸ Lenin reloaded παρακαλῶ…
Δῆλα δὴ τὰ ἀπόπαιδα τοῦ Λένιν…
Δῆλα δὴ μία ἀπὸ τὶς φωνὲς τῶν συιστωσῶν τῆς ἀριστερᾶς μὰ μᾶλλον …ὄχι τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

Αὐτὰ τὰ μαργαριτάρια πρέπει νὰ τὰ συγκεντρώνουμε σὲ μίαν μεριά, ἔτσι, γιὰ νὰ γελᾶμε, μέσα στὶς δύσκολες ἡμέρες ποὺ ἔρχονται. Νὰ γελᾶμε μὲ τὰ χάλια μας… Διότι περὶ αὐτῶν πρόκειται…
«Τόσα λεφτά ὑπάρχουν» πότε θά ξαναβροῦμε;;
Ἄς ἀπολαύσουμε τὴν κατάστασιν, διότι μόνον τὸ γέλιο μᾶς ἀπέμεινε…

Σάλος! Η κυβέρνηση καταργεί τρία γράμματα στο ΤΑΙΠΕΔ!

Ξυπνάτε, απολιθώματα! Η πάλη των τάξεων αντικαταστάθηκε από την πάλη των γραμμάτων του αλφάβητου

Καταργεί το ΤΑΙΠΕΔ η ριζοσπαστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, θα καταργηθούν τα γράμματα Α, Ι, και Ε, καθώς το ταμείο θα είναι γνωστό πλέον ως ΤΔΠ, ή το πολύ ΤΑΔΠ (με κατάργηση μόνο του Ι και του Ε) ή και ΤΑΔΗΠ (με πρόσθεση του Η), αν αποφασιστεί να υπάρχει και ένα ή περισσότερα φωνήεντα.
 
Η είδηση αναλυτικότερα:
Αυτό είναι το νέο… ΤΑΙΠΕΔ
Του Ηλία Γ. Μπέλλου
Στην υπαγωγή του διαδόχου σχήματος του Ταμείου Αξιοποιήσεως Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) υπό πολιτικό προϊστάμενο με τον βαθμό του Γενικού Γραμματέα εμφανίζεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να καταλήγει προσώρας η ελληνική κυβέρνηση.
Παράλληλα υιοθετείται μια «μεταβατική περίοδος», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι σχετικές πληροφορίες, ενώ την Τετάρτη το μεσημέρι όποτε και η διοίκηση του Ταμείου συναντήθηκε ξανά με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, αποφασίστηκε τελικά να παραμείνουν μέχρι νεωτέρας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κκ Εμ. Κονδύλης και Π. Μπουχώρης, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται πως η αναπληρώτρια υπουργός είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.
Όπως επίσης έγινε γνωστό το Ταμείο Αξιοποίησεως Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου θα μετονομασθεί σε Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα απορροφήσει πλήρως τόσο την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (100% θυγατρική του ΤΑΙΠΕΔ) όπως όμως και την ανεξάρτητη μέχρι τώρα Παράκτιο Αττικό Μέτωπο, που ελέγχει σημαντικά ακίνητα στην Δυτική Ακτή της Αττικής.
Ο Γενικός Γραμματέας που θα αναλάβει την πολιτική εποπτεία του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας είναι, με βάση εξαιρετικά πληροφορημένες πηγές, νομικός και συγκεκριμένα δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω. Εκτός από την παρέμβαση αυτή, τοποθετείται επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του διαδόχου σχήματος του ΤΑΙΠΕΔ εκτελεστικό μέλος της επιλογής της νέας κυβερνήσεως προερχόμενο από τον χώρο της αγοράς και συγκεκριμένα στέλεχος με προϋπηρεσία στην διοίκηση ελληνικού εισηγμένου closed end fund. Ο συγκεκριμένος τεχνοκράτης φέρεται να είναι στενός συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Το νέο εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου –στο οποίο θα συνυπάρχει με τους δυο παρατηρητές που έχει διορίσει η Ευρωπαϊκη Ένωση- θα αναλάβει δικαίωμα υπογραφής.
Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα χωρίς πάντως να αποκλείονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Κύκλοι σε γνώση των σχετικών διεργασιών εκτιμούν πως «δεν προβλέπεται να υπάρξουν μεσοπρόθεσμα σημαντικές αλλαγές στην στελέχωση του οργανισμού» και σημειώνουν πως «η κυβέρνηση εμφανίζεται ικανοποιημένη με την τεχνογνωσία και την επαγγελματική επάρκεια των στελεχών στην διαχείριση της δημόσιας περιουσίας».
Ασαφής παραμένει ακόμα η διάρκεια της «μεταβατικής περιόδου» όπως βέβαια και το μοντέλο αξιοποιήσεως της δημόσιας περιουσίας με το οποίο θα προχωρήσει τόσο το μεταβατικό όσο και το όποιο διάδοχο σχήμα. Πληροφορίες, που από την φύση τους είναι δύσκολο να διασταυρωθούν, αναφέρουν πως οι παραπάνω ενέργειες «δεν γίνονται εν αγνοία των Βρυξελλών».

Τί λέγαμε;
Ἄ… Λέγαμε πὼς ἤδη οἱ ἀποφάσεις ἐλήφθησαν…
Ἡ συνένωσις ἀπεφασίσθη…
Ὁ Καμμένος εἶναι ἀπών…
Ἡ ἐπανάστασις ΔΕΝ ἔγινε…
Τὸ ΤΑΙΠΕΔ ἔχασε μερικὰ γράμματα…
Τὸ ΤΑΙΠΕΔ δὲν καταργεῖται…
Ὁ ΕΝΦΙΑ πρέπει νὰ πληρώνεται…
Τὸ χρῆμα δὲν ὑπάρχει…
Τὸ πλιάτσικο ἐξακολουθεῖ…

Χάσαμε κάτι ἀπό τήν ἐπανάστασιν ἤ ἰδέα μου εἶναι;

Φιλονόη

Υ.Γ.1. Ἐν τάξει… Τὰ παιδιὰ εἶναι κάπως …βαθειὰ νυκτωμένα, ἀναφορικῶς μὲ τὸν πραγματικὸ ῥόλο τοῦ Λένιν. Δὲν πειράζει… Εἴπαμε, ὅσο πιὸ βαθειὰ κοιμᾶται κάποιος, τόσο πιὸ ἀπότομα ξυπνᾶ.

Υ.Γ.2. Τώρα, γιὰ νὰ μὲ ἀποκαλῇ αὐτὸς ἀπολίθωμα, κάτι θὰ ξέρη… Ἤ μήπως δέν ξέρει;

Υ.Γ.3. Τί μᾶς φταῖν τά ἀπολιθώματα; Γιατί ποτέ δέν κυττᾶμε τόν καθρέπτη μας;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply