Ἡ ISIS τώρα κτυπᾶ ΚΑΙ Παλαιστινίους!!!

Η ISIS κτυπά μέσα στην Δαμασκό.
Μία περιοχή με Παλαιστινίους πρόσφυγες πέρασε από τον έλεγχο των …«μετριοπαθών» ανταρτών στον έλεγχο της ISIS.

Υποτίθεται έδωσαν μάχη, ενώ στην πραγματικότητα απλά …άλλαξαν ρούχα.Ἡ ISIS τώρα κτυπᾶ ΚΑΙ Παλαιστινίους!!!2

17000 άμαχοι εγκλωβισμένοι σε μία κατοικημένη περιοχή της Δαμασκού πεθαίνουν από την πείνα με τις ευλογίες του ΟΗΕ και των Δυτικών, που εξόπλισαν τους μισθοφόρους τρομοκράτες. Ἡ ISIS τώρα κτυπᾶ ΚΑΙ Παλαιστινίους!!!3
Η θάλασσα ανθρώπων στην φωτογραφία …περιμένουν στην ουρά για συσσίτιο, στην συγκεκριμένη περιοχή . Ἡ ISIS τώρα κτυπᾶ ΚΑΙ Παλαιστινίους!!!1

Την Ελληνική επικαιρότητα όμως απασχολούν σκόπιμα οι πράκτορες-ακτιβιστές που …συμπαραστέκονται στους εγκλείστους μισθωτούς τρομοκράτες, με την θεατρική παράσταση και τα φειγ-βολάν έξω από την Βουλή.

Ακούσατε μήπως το παραμικρό για την γενοκτονία στην Συρία από τους «αντι-ιμπεριαλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ και τους «αντι-νεοταξικούς» κι «ομοθρήσκους» των ΑΝΕΛ;
Ούτε λέξη… Με εντολή του Τελ Αβίβ.

Οι νεκροί στην Συρία έφτασαν ήδη τους 230.000 και 500.000 πρόσφυγες αναζητούν διέξοδο επιβιώσεως στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα όμως οι πολιτικάντηδες τρέχουν σε όλα τα πανηγύρια ανά την επικράτεια, να παριστάνουν τους επισήμους… Κάτι που δεν κοστίζει τίποτα και ούτε ενοχλεί τον Νετανιάχου.

Φωτογραφία από την συγκεκριμένη περιοχή… Ἡ ISIS τώρα κτυπᾶ ΚΑΙ Παλαιστινίους!!!4

Εγκλήματα και καταστροφές για τα οποία δεν θα πληρώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι, γιατί ο πόλεμος βαφτίστηκε …«εμφύλιος» και άρα δεν θα έχουν καμμία απαίτηση από τους ξένους που χρηματοδότησαν, εξόπλισαν κι εκπαίδευσαν Τσετσένους και Τυνήσιους να παριστάνουν τους εξεγερμένους Σύριους, στις κάμερες των Δυτικών ΜΜΕ. 

Το ίδιο έκαναν και στην Ελλάδα.
Βάφτισαν τον πόλεμο κατά των κομμουνιστών εμφύλιο, ενώ τον διηύθυναν οι Άγγλοι και ποτέ κανένας δεν ζήτησε αποζημιώσεις από τους Άγγλους ή από τους Κομμουνιστές για τα εγκλήματα και τις καταστροφές που προκάλεσαν και οι δύο για την κατάληψη της εξουσίας.

Ο εμφύλιος που δεν ήταν ακριβώς …εμφύλιος!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply