Ποιός ἐπί τέλους κυβερνᾶ τήν Εὐρώπη;

Αν σας ρωτούσαν ποιος αποφασίζει στην Ευρώπη;
Σίγουρα θα απαντούσατε ότι κυβερνάει η Merkel, oVan Rompuy;  o  Olli Rehn; ή  oBarroso;

Και όμως δεν είναι κάποιος από αυτούς.
Στην πραγματικότητα, ποιος αποφασίζει στην Ευρώπη είναι μια χούφτα ανθρώπων, καλά εκπαιδευμένοι, φίλοι μεταξύ τους από παλιά.

Είμαι περίπου πενήντα .
Είναι η αληθινή θόλος, το Πρυτανείο, που επιβλέπει τις τύχες τών Ευρωπαίων.
Αυτοί αποφασίζουν ποιος κυβερνά και ποιος όχι.
Θα καθορίσει εάν η Ιταλία θα έχει ευρείες αντιλήψεις, αν η Γερμανία θα έχει την grossekoalition και αν είναι η περίπτωση ότι το Βέλγιο έχει ή δεν έχει μια κυβέρνηση.

Διαβάστε τι αποφασίζουν να περάσουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη .
Αποφασίζουν πόσοι πρέπει να είναι άνεργοι ή να μην είναι, και αν οι ιταλικές εταιρείες θα πρέπει ή δεν θα πρέπει  να πληρωθούν.
Είναι όλοι τους της ισχυρότερης λέσχης (κλαμπ) στον πλανήτη Γη .
Σε σύγκριση της, η Bilderberg  είναι αστεία, είναι μία λέσχη για πλουσίους που κυνηγούν να εμφανισθούν με ένα νέο κοινωνικό καθεστώς.

Η λέσχη ιδρύθηκε το 1982 και υποστηρίχθηκε σθεναρά, τότε, από τον Ronald Reagan, ο οποίος ανέθεσε την αρχική φροντίδα στον γνωστό  Licio Gelli κι αποτελεί τον σκληρό πυρήνα των ανθρώπων που παίρνουν όλες τις αποφάσεις στην Ευρώπη.
Συνολικά, εκτιμάται ότι θα έχουν έναν προϋπολογισμό περίπου € 1.280 εκατομμύρια, χρήσιμα για να πληρώσουν (και ειδικά εκείνους) που αποδεικνύεται ότι είναι απαραίτητο να τεθεί στην λίστα με τα «ψώνια» (για να αγοράσουν οποιονδήποτε πολιτικό δηλαδή) για να περάσει νέους νόμους, διατάξεις, να μεταφέρει κεφάλαια,  να εμφανίσει νεόυς πολιτικούς ηγέτες, κλπ..
Η λέσχη ονομάζεται ΕRΤ EUROPE.

Μην ανησυχείτε ! εδώ είναι η ιστοσελίδα τους: 

http://ert.eu/

Εδώ (http://ert.eu/members), στην συνέχεια, υπάρχουν όλα τα ονόματα με την εθνικότητα και κατά αλφαβητική σειρά.
Είναι επίσημη.
Δεν είναι πλέον παράνομοι. Θα ήταν, μέχρι πριν από λίγους μήνες.

Ήδη, πεπεισμένοι ότι έχουν κερδίσει την «μάχη», άνοιξαν την καλή ιστοσελίδα τους, όπου παρουσιάζονται  για αυτό που είναι, κατανεμημένοι ανά τμήματα, τομείς εμπειρογνωμοσύνης,  τμήματα της αγοράς, κλπ.

Οι ιδρυτές, περίπου 30 χρόνια πριν, είναι οι άνθρωποι που βλέπετε στην εικόνα.
Είναι πραγματικά υπερήφανοι (και το αντιλαμβάνομαι) για την καταγωγή τους.
Οι άνθρωποι που βλέπετε στην εικόνα είναι οι:

Karl Beurle (Thyssen),
Carlo De Benedetti (Olivetti),
Curt Nicolin (ASEA),
Harry Gray (United Technologies),
John Harvey – Jones (ICI),
Wolfgang Seelig (Siemens),
Umberto Agnelli (Fiat),
Peter Baxendell (Shell),
Olivier Lecerf (Lafarge Coppée),
José Bidegain (Cie de Saint-Gobain),
Wisse Dekker (Philips),
Antoine Riboud (BSN),
Bernard Hanon (Renault),
François – Xavier Ortoli (ΕΚ),
Pehr G. Gyllenhammar (Volvo),
Etienne Davignon (ΕΚ),
Louis von Planta (Ciba – Geigy),
Helmut Maucher (Nestlé).Ποιός ἐπί τέλους κυβερνᾶ τήν Εὐρώπη;1

Αυτός ήταν ο ιστορικός πυρήνας. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχουν πια,  όπως ο Umberto Agnelli, Harry Gray και άλλοι. Ορισμένες εταιρείες έχουν συγχωνευθεί από άλλες και στην συνέχεια άλλαξε ο αντιπρόσωπός τους. Αλλά το έργο, η στρατηγική και ο σκοπός του 1982 παραμένει η ίδια: να διαχειριστούν την Δυτική Ευρώπη, όπως τους αρέσει .

Κατέχουν το 75 % των ευρωπαϊκών μέσων ενημερὠσεως.
Την  Mediaset του Μπερλουσκόνι την ελέγχουν μέσω των εγκαρσίων εκμεταλλεύσεων μετοχών και τον Μπερλουσκόνι ποτέ δεν τον ήθελαν εντός της λέσχης αυτής, επειδή τον θεωρούν αναξιόπιστο, πάρα πολύ ατομικιστική για τα γούστα τους και του  δίνουν εντολές ἀπ΄ έξω.
Ελέγχουν τα χρηματιστήρια, τις αγορές, τις βιομηχανικές επενδύσεις.
Προσδιορίζουν τις προσλήψεις εντός των μεγάλων εταιριών, εντός των  κρατικών στρατηγικών επιχειρήσεων, ελέγχουν τις στρατιωτικές παραγγελίες, και ποιοί θα θα πρέπει  να διευθύνουν τα τηλεοπτικά κανάλια, τις εφημερίδες, τις τράπεζες .

Οι άνθρωποι αυτού του καταλόγου, όλοι μαζί, έχουν 1.500 γραφεία (απολύτως νόμιμο) στις Βρυξέλλες που αφιερώνουν τον εαυτό τους και ασχολούνται με το λόμπι διαχειρίσεως των σχέσεών τους με τις κατάλληλες και συγκεκριμένες ευρωπαϊκές επιτροπές .
Επομένως το να μιλάμε για τον  Ολάντ ἢ την Μερκελ  δεν έχει καμμία αξία.
Είναι άνθρωποι που δεν μετρούν  τίποτα.

Αυτοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν .

 Η Δραστηριοποίησή τους έχει ελεγχθεί, έχει παρακολουθηθεί  και αναλυθεί κατά το τελευταίο έτος από περίπου  χίλιους αναξάρτητους δημοσιογράφους τού διαδικτύου διάσπαρτους στην Ευρώπη και την Καλιφόρνια, και από την επομένη εβδομάδα , αρχής γενομένης από την Γαλλία, αρχίζει η διαδικασία της δημόσιας παρουσιάσεως αυτής της «πυραμίδος».
Μια ομάδα Αγγλο – Αμερικανών δημοσιογράφων που διενεργούν έρευνες, σε συμφωνία με μια ομάδα Γάλλων και  Αυστριακών διανοουμένων, έχουν δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο αφηγούνται τα κατορθώματα των 15.650 εργαζομένων στις Βρυξέλλες, σε πλήρη δυναμικότητα που εργάζονται για τον εν λόγω οργανισμό, προκειμένου να κάνουν business.
Πραγματικές business.
Αυτοί είναι οι μονάρχες, εμείς είμαστε τα θύματά τους .
Για αυτούς τους ανθρώπους  εμείς δεν υπάρχουμε ως ανθρώπινα όντα, είμαστε όπως καλά συνοψίζει ο μεγάλος κοινωνιολόγος Zygmunt Bauman μία παράπλευρη απώλεια..

Στρατηγικός στόχος τους, σε αυτό το στάδιο, είναι να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια για την κατασκευή μοντέλων της ιδιότητας του ενεργού πολίτη και των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως που ελέγχουν και την χρηματοδότηση στην Ευρώπη. Ήδη, άρχισε να εξαπλώνεται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, η ταινία με τίτλο «The Brussels Business»,  http://www.thebrusselsbusiness.eu/,
σε σκηνοθεσία του Friedrich Moser και Mathieu Lieuthert,  η οποία θα προβληθεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και ήδη προβάλεται στο διαδίκτυο:

Ποιός ἐπί τέλους κυβερνᾶ τήν Εὐρώπη;2

Ακριβώς  γύρω από αυτή την λέσχη είναι που παίζετε το παιχνίδι της Ευρώπης. Είναι απαραίτητο, ως εκ τούτου, να γνωρίζουμε την προέλευση, τον τρόπο συμπεριφοράς, την χρήση της στρατηγικής. Με τον τρόπο αυτό θα ήταν χρήσιμο να αρχίσουμε να μιλάμε για τα πραγματικά ζητήματα γνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί  συνομιλητές, γιατί στην τηλεόραση και στον τύπο δεν θα ακούσετε ούτε μία λέξη γι ‘αυτούς και για τους σκοπούς τους.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που «κάνουν σήμερα την Ευρώπη και την Ευρώπη όπως την  έχουν  κάνει να είναι σήμερα.».
Νομίζω ότι  το καθήκον του κάθε σκεπτομένου ευρωπαίου, του  οποιουδήποτε επαγγελματία της επικοινωνίας, του κάθε πνευματικού ανθρώπου, του κάθε ελευθέρου πολίτη είναι να διαδώσει τα ονόματα και κάθε θέση, καθώς και τα σχετικά χαρακτηριστικά που αφορά σε αυτούς  τούς χαρακτήρες.
Γνωρίζοντας ποιοι είναι και τι κάνουν και πώς το κάνουν, είναι απαραίτητο να αυξηθούν οι στατιστικές πιθανότητες για να μπορεί να κερδηθεί η Ευρωπαϊκή μάχη για να σταματήσει αυτή η σφαγή και να ξεκινήσει μια διαδικασία επανιδρύσεως τών Πολιτικών Δικαιωμάτων στην Ευρώπη του πνεύματος καιτου πολιτισμού .

Εάν δεν γνωρίζουμε καν ποιοί είναι πως μπορούμε έστω και ελάχιστα να σκεφτούμε για το πώς μπορούμε να είμαστε σε θέση να πάμε εναντίον τους;
Να αντισταθούμε;

 griechenwitz.

Πηγές:

http://corporateeurope.org/news/roundtable-goes-full-conquest

http://www.caef.org.uk/d32ert.html

http://corporateeurope.org/news/business-against-europe

http://www.ert.eu/about

Per i lettori Italiani:  http://www.comedonchisciotte.org/site/modules.php?name=News&file=print&sid=1257

Finalmente chi governa l’ Europa?

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ποιός ἐπί τέλους κυβερνᾶ τήν Εὐρώπη;

Leave a Reply