Στὸ στόχαστρο τοῦ ΠΑΜΕ μία ἀπὸ τὶς τελευταῖες Ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!

Το ΠΑΜΕ των πρακτόρων ξένων συμφερόντων, συνεπές στο ραντεβού του κατά των Ελληνικών επιχειρήσεων επιτίθεται με γελοία ανακοίνωση κατά της MLS, της μοναδικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που κατάφερε να πάρει μερίδιο αγοράς από τους κολοσσούς των πολυεθνικών.

Πιο ρουφιάνος, πιο γενίτσαρος …πεθαίνεις!!!

Σίγμα

Μισεί το ΚΚΕ κάθε ελληνική επιχείρηση; Τι πρόβλημα έχει με την MLSΣτὸ στόχαστρο τοῦ ΠΑΜΕ μία ἀπὸ τὶς τελευταῖες Ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!1

Το απόσπασμα από προκήρυξη του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης είναι απλά ανατριχιαστικό. Αφορά στην γνωστή σε όλους εταιρεία τεχνολογίας MLS.
Δείτε πώς την αντιμετωπίζουν οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:
Είναι γνωστό ότι πολλές εταιρείες, τελευταία, διανθίζουν την επιχειρηματική τους δράση με άλλες πρωτοβουλίες «κοινωνικού» περιεχομένου (οικολογίας, πολιτισμού κλπ.) ώστε να γίνονται πιο αποδεκτές από την κοινωνία και να προωθούν καλλίτερα τα προϊόντα τους. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι και το  MLS και αφορά σε «πλοήγηση στα μνημεία της πόλεως» για να προωθηθεί τελικά το προϊόν της εταιρείας, δηλαδή ο ηλεκτρονικός πλοηγός της. Αυτό το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανέπτυξε το σχολείο και θεώρησε μνημείο και το αμερικάνικο προξενείο!!!

OΛΌΚΛΗΡΗ η ανακοίνωση εδώ.

Στὸ στόχαστρο τοῦ ΠΑΜΕ μία ἀπὸ τὶς τελευταῖες Ἑλληνικὲς ἐπιχειρήσεις!!!2
ΣΧΟΛΙΟ makpress:

Η MLS είναι μια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη, δυστυχώς για αυτήν, ελληνική. Αυτό την καθιστά αμέσως μισητή στο ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, το οποίο θεωρεί πολύ κακό, το να «θέλει η εταιρεία να γίνεται πιό αποδεκτή από την κοινωνία και να προωθεί τα προϊόντα της». Προφανώς, οι σύντροφοι, θέλουν στην καπιταλιστική Ελλάδα του 2015, να ιδρύονται επιχειρήσεις, που να μην προωθούν τα προϊόντα τους, να παλεύουν να γίνουν μισητές, για να είναι αρεστές στους εκπαιδευτικούς του ΠΑΜΕ.

Ο ακρογωνιαίος λίθος της αναπτύξεως μιας χώρας σήμερα είναι η τεχνολογία. Οι κυβερνήσεις όλων των χωρών, καλώς ή κακώς, στηρίζουν φανερά και κρυφά, με νύχια και με δόντια τις επιχειρήσεις τους. Οι πολιτικοί υπάρχουν για να υπηρετούν τις επιχειρήσεις, επειδή πιστεύουν ότι στις χώρες τους, οι επιχειρήσεις φέρνουν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, φόρους για να κάνει το κράτος το κοινωνικό του έργο. Οι χώρες που τα «δίνουν όλα» για να διεισδύσουν στο εξωτερικό, δικές τους επιχειρήσεις, είναι και οι πιό ανεπτυγμένες στον κόσμο: Ισραήλ (σκίζεται για τις επιχειρήσεις του!), ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Μ.Βρετανία.

Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί, προφανώς πιστεύουν ότι οι επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις είναι πολύ μεγάλη αμαρτία και πρέπει να κλείσουν, οπότε δουλειά στον κόσμο θα δίνει μόνο το κράτος. Το οποίο προφανώς θα παράγει στις κολεκτίβες, τηλέφωνα πιό ανταγωνιστικά από αυτά της SONY, APPLE, SAMSUNG, NOKIA, LG κλπ, κι αν δεν παράγει και εξάγει, θα μαζέυουμε τα λεφτά απ΄τα λεφτόδεντρα και θα πληρώνουμε την εργατική τάξη. Γιατί να έχουμε εταιρείες;

Τέλος πάντων, σε μια κομμουνιστική κοινωνία, την οποία θα οργανώσει ο λαός, μπορεί να έχει δίκιο το ΚΚΕ, ότι έτσι πρέπει να είναι. Όμως, δεν ζούμε σε κομμουνιστική κοινωνία, ζούμε στον κλασικό καπιταλισμό στον οποίο ζουν 203 από τις 204 χώρες του πλανήτη, πλην Β.Κορέας.

Μακάρι να γίνουμε Βόρεια Κορέα σύντροφοι, να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, αλλά μέχρι τότε, δεν μπορεί να προσπαθείτε να αμαυρώνετε το έργο εταιρειών-κόσμημα της καπιταλιστικής μας χώρας.

Αντί να επιδοτεί κρυφά την MLS το κράτος, αντί να τις παρέχει κάθε διευκόλυνση (όπως έκανε η Φινλανδία για την ΝΟΚΙΑ) για να έχουμε επιτέλους κι εμείς μια ΜΕΓΑΛΗ ελληνική εταιρεία τεχνολογίας αιχμής, σας ενοχλεί που παίρνει πρωτοβουλίες πολιτιστικού περιεχομένου για να γίνει αρεστή; Σας ενοχλεί που πουλάει;

Σύντροφοι, επειδή αυτά που λέτε, δεν απηχούν τις απόψεις των κομμουνιστών, επειδή επίσης δεν είστε ηλίθιοι, κάτι δεν μας λέτε καλά. Η εμμονή σας να κλείνουν όσες ελληνικές επιχειρήσεις προσπαθούν να γίνουν ανταγωνιστικές με άλλες «πολυεθνικές», είναι πολύ περίεργη. Συμπαθείτε κάποια άλλη χώρα συγκεκριμένα;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply