Σὲ χέρια ἰδιωτῶν τραπεζιτῶν περνᾶ ἡ δημόσια οἰκονομία.

Και τώρα που στην Ελλάδα οι πολίτες απεφάσισαν να δώσουν στην Αριστερά μία ευκαιρία να βρεθεί στην εξουσία, η Αριστερά θα τους το ανταποδώσει εφαρμόζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, του πλέον σαρκοβόρου καπιταλισμού.

Απεφάσισαν οι Αριστεροί να σπρώξουν την οικονομία στην αγκαλιά των τοκογλύφων, γιατί δεν μπορούν να σκεφθούν άλλες λύσεις.
Θα πρέπει να περνούν όλες οι συναλλαγές από τα χέρια της VISA και της MASTERCARD. Σὲ χέρια ἰδιωτῶν τραπεζιτῶν περνᾶ ἡ δημόσια οἰκονομία.

Οι αποδεδειγμένα μεγαλύτεροι απατεώνες και φοροφυγάδες είναι οι Τραπεζίτες και η «Πρώτη Φορά Αριστερά»  παραδίδει ολόκληρο τον εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους και την διακίνηση πλούτου στα χέρια τους.

Δεν θα έπρεπε να περιμένατε κάτι άλλο από την στιγμή που μας κυβερνούν Αριστεροί με καταθέσεις εκατομμυρίων, Αριστεροί γεράκια των Χρηματιστηρίων και Αριστεροί σπουδαγμένοι στο London School of Economics των Rothschild.

Στα χέρια ιδιωτών Τραπεζιτών θέλουν να περάσει η οικονομία για να ζήσουμε στο μέλλον αλλεπάλληλες εμπειρίες τύπου Proton Λαυρεντιάδη, τύπου Energa-Hellas Power, των οποίο το κόστος φυσικά επωμιστήκαμε αποκλειστικά εμείς κι όχι οι απατεώνες και οι συνεργοί τους στην πολιτική.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply