Προσεκτικὰ ἐπιλεγμένες δῆθεν …«ἐπιστημονικές» εἰδήσεις ἐπιδιώκουν νὰ μᾶς ὁδηγήσουν σὲ …ἀλλοιωμένη πραγματικότητα!!!

Μπουρδολόγιον LIFO.
Προσεκτικά επιλεγμένες ειδήσεις, από τα …απορρίμματα της επιστήμης, προσπαθούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα στο μυαλό των αναγνωστών.

Εφόσον η πραγματικότητα αλλάξει πρώτα μέσα στο μυαλό μας, η αλλαγή στην απτή πραγματικότητα γύρω μας γίνεται πολύ πιο εύκολα. Αν δημιουργηθεί μία ψευδαίσθηση μέσα στο μυαλό μας, αρχικά μέσω προπαγάνδας, μετά κοιτάμε γύρω μας και βλέπουμε πράγματα που …δεν υπάρχουν.
Κι όπου η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με αυτό που έχουν δημιουργήσει στο κεφάλι μας, τότε από ανασφάλεια προσαρμόζουμε την πραγματικότητα ώστε να …συνάδει με αυτό που το σύστημα έκτισε μέσα στο μυαλό μας.

Έρευνα-μπούρδα προσπαθεί να μας πείσει ότι 6 στις 10 γυναίκες συζύγους (τα 3/5 των παντρεμένων γυναικών) κερατώνουν τους άνδρες τους.  Σκεφτείτε τώρα όσες πανδρεμένες γυναίκες γνωρίζετε στο περιβάλλον σας, αν θα μπορούσαν όντως να διατηρούν εξωσυζυγική σχέση. Προσεκτικὰ ἐπιλεγμένες δῆθεν ...«ἐπιστημονικές» εἰδήσεις ἐπιδιώκουν νὰ μᾶς ὁδηγήσουν σὲ ...ἀλλοιωμένη πραγματικότητα!!!
Η εμπειρία μας είναι εντελώς διαφορετική από τα αποτελέσματα της δήθεν επιστημονικής έρευνας.

Όμως ότι δημοσιεύεται έχει σκοπό να μας κάνει να βγάλουμε έμμεσα συμπεράσματα. Και η συγκεκριμένη έρευνα με λίγα λόγια μας κατευθύνει να ΜΗΝ παντρευτούμε, γιατί κατ’ αρχήν δεν θα κάνουμε σεξ λόγω πεσμένης λίμπιντο και κατά δεύτερο, μία στις δύο γυναίκες είναι …πόρνη κι άπιστη και δεν είναι για σπίτι κι οικογένεια.

Φυσικά καμμία φεμινιστική οργάνωση δεν θα διαμαρτυρηθεί για αυτό το συκοφαντικό δημοσίευμα,  γιατί η προπαγάνδα αυτή πηγάζει από τα ίδια σιωνιστικά κέντρα που πηγάζουν και οι φεμινιστικές οργανώσεις.

Με παρόμοιο τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν ότι τουλάχιστον ένας στους δέκα άνδρες είναι ομοφυλόφιλος, όταν από την καθημερινή μας εμπειρία δεν προκύπτει ούτε ένας στους εκατό να είναι ομοφυλόφιλος.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply