Συνειδητὴ καὶ συστηματικὴ ἐκπόρνευσις τῆς κοινωνίας μας!!!

Πλήρες γκλαμουράτο αφιέρωμα, δηλαδή κανονική προώθηση, από το δελτίο «ειδήσεων» του ΑΝΤ1 για τις …παρτούζες εν πλώ.

«Νέα Μόδα» στο ανώμαλο μυαλό των δημοσιοκάφρων, την οποία παρουσιάζουν με φυσιολογικότητα κι όλο χαρά, στις 9:00 το βράδυ.

Έχουν εντολή να εκπορνεύσουν την κοινωνία, να κάνουν τους ανθρώπους σαν τα μούτρα τους.
Άντρες και γυναίκες, πόρνοι και πόρνες,  όπως ακριβώς συμβαίνει στους κύκλους τους όπου, όλοι έχουν πάει με όλους για να εξασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα μιλήσει για κανέναν…

Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου είναι υποχρεωτικό να μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της …«ενημερώσεως» την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας, ως κάτι αποδεκτό, μοδάτο κι ενδιαφέρον.
Κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε οπωσδήποτε…
Έμμεσα περνάει και το σαφές μήνυμα ότι το σεξ πρέπει να διαχωρίζεται από την γνωριμία, την σχέση, την εκτίμηση, το συναίσθημα, τον γάμο κλπ…

Ούτε δευτερόλεπτο δεν πάει χαμένο χωρίς να προωθήσουν την βλακεία, την ανωμαλία και την ατζέντα της Νέας Τάξεως.

Δεν αξίζει καθόλου να ξοδεύουμε ρεύμα ανάβοντας την τηλεόραση, το ισχυρότερο εργαλείο χειραγωγήσεως του ανθρώπου από τους ανωμάλους του συστήματος της εξουσίας.

Κι όπως βλέπετε, το μενού των …«ειδήσεων» της Νέας Τάξεως θα σερβιριστεί υποχρεωτικά απ’ όλα τα ΜΜΕ, ώστε να εξασφαλισθεί ότι δεν θα μείνει ούτε ένας νους αμόλυντος.   

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply