Συντελῶντας στὴν καταστροφὴ τῆς οἰκονομίας τῆς χώρας….

Συντελῶντας στὴν καταστροφὴ τῆς οἰκονομίας τῆς χώρας....Για να σταματήσουμε να ακούμε αερολογίες, περί δήθεν δημοτικότητας της κυβερνήσεως από τους πολίτες, ας δούμε τι σημαίνει φυγή €25-€30 δις σε 3 μήνες.

Καταρχήν σημαίνει ότι όποιος είχε οτιδήποτε πάνω από €5.000-€10.000 στην τράπεζα τα έβγαλε.

Αυτοί λοιπόν που στηρίζουν την κυβέρνηση στα λόγια και τις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, με την απόσυρση των χρημάτων τους δείχνουν άλλα.

Όσο για τα εναπομείναντα χρήματα στις τράπεζες ουσιαστικά είναι χρήματα κρατικών οργανισμών, ΔΕΚΟ, ασφ. ταμείων, περιφερειών κλπ, τα ελάχιστα που χρειάζονται για να λειτουργούν οι πολλές μικρές και οι λίγες μεγάλες εταιρείες, και όσα λιγότερα μπορει να αφήσει κάποιος ιδιώτης στην τράπεζα.

Το πραγματικά φοβιστικό δεν είναι πως υπάρχουν 1 στους 2 ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται την ισοπέδωση σε γρήγορη κίνηση, της ιδιωτικής οικονομίας της χώρας, που έχει συντελεσθεί στους τρεις μήνες που πέρασαν.

Το πραγματικά φοβιστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται επαρκώς για την καταστροφή που συντελείται για να βγάλουν τα €15.000-€20.000 των αποταμιεύσεών τους από την τράπεζα για να μην τα χάσουν, και συνεχίζουν να στηρίζουν τους καταστροφείς.

Ἄγης Βερούτης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply