Ὁ Πᾶνος Καμμένος εἶναι large καὶ τὸ Μεγάλο Σάββατο!

Γράφει ο Αρχισυντάκης του GRnea.gr

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε το Μεγάλο Σάββατο την Ύδρα, με το σούπερ γιοτ O’Rama που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο σκάφος, ιταλικής σχεδιάσεως, που φτιάχθηκε το 2010, έχει μήκος 176 πόδια και φέρει δύο κινητήρες των 1500 KW, που του δίνουν μεγίστη ταχύτητα 18 κόμβων.

Το O’Rama ανήκει στην εταιρεία που έχει ο Πάρης Δράγνης με τον γιο του Γιάννη. Η εταιρεία τους διαθέτει μια δεκάδα τέτοιων σούπερ γιοτ, τα οποία διατίθενται σε δισεκατομμυριούχος και διεθνείς διασημότητες.

Το κόστος ενοικιάσεως του O’Rama είναι 35.000 ευρώ την ημέρα ή 155.000 ευρώ ανά εβδομάδα, κατ’  ελάχιστον, με μια έκπτωση της τάξςως του 20% για την εβδομαδιαία ενοικίαση. Διαθέτει 7 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες, ενώ έχει την δυνατότητα προσωπικού 11 ατόμων.

Εκτός από τα εσωτερικά και εξωτερικά σαλόνια που διαθέτει, τις σκάλες, το μεγάλο τραπέζι των 12 ατόμων και τις αναπαυτικές καρέκλες, το O’Rama έχει δημιουργηθεί με την ιταλική φινέτσα και με υφάσματα και διακόσμηση, που απλά συνάδουν με την «σπιτική» χλιδή, στην οποία έχουν συνηθίσει οι υψηλοί καλεσμένοι του. Φυσικά, υπάρχει μάγειρας στο σκάφος, για γκουρμέ γεύματα στο εσωτερικό, που είναι μια δημιουργία του γνωστού Studio Giorgio Vafiadis, όπως και Jacuzzi στο εξωτερικό, για την πλήρη απόλαυση κάτω από τις ακτίνες του φεγγαριού.

Ο Υπουργός εθεάθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην γνωστή Υδρονέτα της Ύδρας, όπου και γευμάτισε με την πολυμελή παρέα του, τρώγοντας θαλασσινά και διατηρώντας την παράδοση. Βέβαια, αυτό το οποίο δεν διατήρησε είναι το χαμηλό προφίλ που προσπαθεί να επιβάλει η νέα κυβέρνηση Σύριζα – Ανεξαρτήτων Ελλήνων και στην οποία πολλοί βουλευτές πηγαίνουν στην βουλή και στα υπουργεία με το ΚΤΕΛ, ταξί και με τα ιδιωτικά τους οχήματα. Αποκορύφωμα όλων είναι φυσικά ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος χρησιμοποιεί την μηχανή του για τις τοπικές μετακινήσεις και την οικονομική θέση για της πτήσεις του.

Από την άλλη, ο Πάνος Καμμένος είναι γνωστός για την σχέση του με την θάλασσα και ακόμη κι αν δεν ήταν Υπουργός Εθνικής Αμύνης, πάλι θα τριγυρνούσε με κάποιο γιοτ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προτιμάει τα πιο απόμερα νησιά για τις ημέρες του Πάσχα. Όμως, είναι και αυτά που λέγονται για την γυναίκα του Καίσαρα, αν και ο αρχισυντάκτης του Grnea.gr δεν την έχει γνωρίσει ακόμη. Πάντως, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Πάνος Καμμένος ήταν εκεί που έπρεπε, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για την υποδοχή του Αγίου Φωτός, με τιμές αρχηγού κράτους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το εσωτερικό του σούπερ γιοτ O’Rama, που ακομη βρίσκεται στην Ύδρα, αφού ο Υπουργός χρησιμοποίησε άλλο μέσο για να επιστρέψει και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα επιστρέψει στο νησί, για να συνεχίσει τις μινι διακοπές του.

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply