Ἡ σύναξις τῶν «μάγων» τῆς …ἀπατηλῆς οἰκονομίας!

«…ένα από αυτά τα Think tank των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που σκέπτονται πάντα για το «καλό»  της  κοινωνίας, θα επικεντρωθεί στα μεγάλα θέματα της ανισότητας, της οικονομικής αστάθειας, καθώς και την διδασκαλία της οικονομίας. Liberté, Égalité, Fragilité  (Ελευθερία, Ισότητα, Αστάθεια) απατηλοί τίτλοι, βλέποντας τον νέο κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν οι διάφορες μυστικές υπηρεσίες με τον αχυράνθρωπό τους G. Soros….»

η Σύναξη των «Μάγων» της απατηλής οικονομίας- Liberté, Égalité, Fragilité

Άρχισε  στο Παρίσι στις 8 και θα τελειώσει στις 11 Απριλίου η Σύναξη των «Μάγων» της απατηλής οικονομίας. Το συνέδριο, όπως το αποκαλούν, και πού οργανώνει το Institute for New Economic Thinking, ένα από αυτά τα Think tank των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που σκέπτονται πάντα για το «καλό»  της  κοινωνίας, θα επικεντρωθεί στα μεγάλα θέματα της ανισότητας, της οικονομικής αστάθειας, καθώς και την διδασκαλία της οικονομίας. Liberté, Égalité, Fragilité  (Ελευθερία, Ισότητα, Αστάθεια) απατηλοί τίτλοι, βλέποντας τον νέο κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν οι διάφορες μυστικές υπηρεσίες με τον αχυράνθρωπό τους G. Soros.

Ομιλητές :

ο καθηγητής Thomas Piketty του Paris School of Economics,
oι νομπελίστες Joseph Stiglitz και  James Heckman,
o «Έλληνας» υπουργός Οικονομικών Yanis Varouf akis, και o
συνιδρυτής του Ινστιτούτου George Soros
(όπου γάμος και χαρά οι μυστικές υπηρασίες πρώτες) θα συμμετάσχουν δε και  εκατοντάδες επιστήμονες (γλύψ-γλύψ)  στην διερεύνηση πώς μία νέα οικονομική σκέψη μπορεί να «εξυπηρετήσει» καλλίτερα την κοινωνία. (Βλέπε PDF για την τελευταία έκδοση του προγράμματος.)
Το Ινστιτούτο για την Νέα Οικονομική Σκέψη (βαρύγδουπος τίτλος) οργανώνει  την έκτη ετήσια διάσκεψη του, σε συνεργασία με τον Οργανισμό MH Οικονομικής Συνεργασίας και MH Ανάπτυξεως (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι.

 

 griechenwitz

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply