Ἡ Τασία καὶ ὁ Πᾶνος θὰ φορτώσουν (πάλι) σὲ ἐμᾶς τὸ κόστος τῶν ἐπιδρομῶν τοῦ ΝΑΤΟ!!!

Θυμάστε ποιοι βομβάρδισαν την Λιβύη για να ανατρέψουν τον Καντάφι;
Θυμάστε ποιοι προμηθεύουν με όπλα, κανόνια και πυρομαχικά τους ξένους αντάρτες στην Συρία για να ανατρέψουν τον Άσαντ; Θυμάστε ποιοι εξόπλισαν κι εκπαίδευσαν αντάρτες για την ανατροπή του φιλορώσσου Ουκρανού Γιανουκόβιτς;
Θυμάστε ότι οι ίδιοι πράκτορες που διαδήλωναν κατά του Καντάφι και του Άσαντ …«συμπτωματικά» ηγούνται και των …«αντιρατσιστικών» κινητοποιήσεων;

Τα κύματα πανικόβλητων προσφύγων τα προκάλεσαν οι …«σύμμαχοί» μας… Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η ΕΕ, το Ισραήλ, οι Σαουδάραβες…
Κι όμως… ΚΑΝΕΝΑΣ από τους …«επαναστάτες» της κυβερνήσεως και ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κλόουν της αντιπολιτεύσεως  δεν τόλμησε να στιγματίσει τους πραγματικούς υπαιτίους αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.  

Εκατομμύρια άνθρωποι εκτοπίστηκαν, καταστράφηκαν οικονομικά, έχασαν συγγενείς, φίλους ακόμα και τα ρούχα τους και τώρα πνίγονται προσπαθώντας να σωθούν από την …«δημοκρατία»  που επέβαλαν οι …«εταίροι» μας στις χώρες τους.

Σκεφτείτε τώρα ότι η Χριστοδουλοπούλου θα φορτώσει σ’ εμάς το ανθρωπιστικό κόστος των επιδρομών του ΝΑΤΟ κι ο Καμμένος θα φορτώσει επίσης σ’ εμάς την περαιτέρω οπλική και οικονομική ενίσχυση του δολοφονικού ΝΑΤΟ.

Φαντασθείτε να είχαμε Υπουργό που θα έλεγε ΟΧΙ στις δολοφονικές επιθέσειςτου ΝΑΤΟ ή να είχαμε Υπουργό που θα συγκέντρωνε 10.000 πρόσφυγες έξω από τις Πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ για να εκφράσουν σ’αυτούς την …«ευγνωμοσύνη» τους.
Σκεφθείτε ποια ήταν η στάση ΟΛΩΝ των ελληνοφώνων πολιτικών απέναντι στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην Λιβύη, την Συρία και την Ουκρανία….
…και μην περιμένετε θαύματα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ Τασία καὶ ὁ Πᾶνος θὰ φορτώσουν (πάλι) σὲ ἐμᾶς τὸ κόστος τῶν ἐπιδρομῶν τοῦ ΝΑΤΟ!!!

Leave a Reply