Ἡ «λίστα Νικολούδη» ΔΕΝ δημοσιοποιεῖται!!!

«…Σύμφωνα με το non paper, «η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει, περίπου, 85.000 υποθέσεις ύποπτες για φοροδιαφυγή, που αφορούν σε καταθέσεις και εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 200.000, η κάθε μία».

«Η Αρχή δεσμεύεται για την μη δημοσιοποίησή τους από το απόρρητο. Ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών διαθέτει πληρέστερες και πιο ενημερωμένες λίστες με πολύ περισσότερες υποθέσεις»…»

Νικολούδης για δηλώσεις Μητρόπουλου: Δεν θα δημοσιοποιηθεί η λίστα

«Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλου είναι σε γνώση του Παναγιώτη Νικολούδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Επικρατείας. «Ωστόσο», συνεχίζει η ανακοίνωση, οι δηλώσεις αυτές «δεν αφορούν στο υπουργείο, δεδομένου ότι αναφέρονται σε προγενέστερο χρόνο, που δεν υφίστατο υπουργός Επικρατείας Καταπολεμήσεως της Διαφθοράς και ως εκ τούτου ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης δεν μπορεί να κάνει καμμία δήλωση επ’ αυτού».

Όπως σημειώνεται, «την λίστα Νικολούδη» – όπως έχει επικρατήσει να αποκαλείται η λίστα που κατήρτισε ως πρόεδρος της Αρχής Καταπολεμήσεως της Νομιμοποιήσεως Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδοτήσεως της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Καταστάσεως ο σημερινός υπουργός Επικρατείας – εξακολουθεί να διαχειρίζεται η Αρχή».

Σύμφωνα με το non paper, «η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει, περίπου, 85.000 υποθέσεις ύποπτες για φοροδιαφυγή, που αφορούν σε καταθέσεις και εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 200.000, η κάθε μία».

«Η Αρχή δεσμεύεται για την μη δημοσιοποίησή τους από το απόρρητο. Ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών διαθέτει πληρέστερες και πιο ενημερωμένες λίστες με πολύ περισσότερες υποθέσεις», καταλήγει η πλευρά του κ. Νικολούδη.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ «λίστα Νικολούδη» ΔΕΝ δημοσιοποιεῖται!!!

Leave a Reply